Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאיזור חיפה והצפון.

בפעם הראשונה בחיי, נעלמה לי טאסה (מקורית ינעל אבו מרזוק) מהאוטו.

אני חושד בגניבה, כי היא הייתה מחוברת עם 2 אזיקונים. אבל לא חשוב.

מחיר לסט מקורי להבנתי הוא משהו כמו 1200 ש"ח!!

יש מקום שאוכל לקנות בלי להביא איתי וואזלין?...

תודה לעוזרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תבדוק, אולי מישהו ביד 2 מוכר טאסות של מזדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברווז, תנסה לבקר במקומות בהם שוטפים רכבים במכונה, אתה לא משער כמה חלקים מתפרקים נופלים ונשארים במכונות השטיפה בסוף היום.

אולי יתמזל מזלך ויש בנמצא טסה מהסוג שאתה מחפש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני תחילת רחוב העצמאות, אם אתה נוסע מכיוון צפון, לפני העלייה לקריית הממשלה יש מצד שמאל מין מגרשון או משהו כזה עם כמה רכבים שעומדים מכוסים ויש שם קיר שמכוסה בכל מיני טאסות, הייתי מנסה את מזלי שם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המשלוח לבד 35 דולר

עם מחיר הטאסה, מדובר על יותר מ50 דולר, מה שאומר שיש מכס לשלם של 48.3 אחוז

זה כבר עובר את מחיר הטאסה בארץ.

פורסם

המון המון המון תודה על ההיענות והעזרה.

לא יכולתי לסבול את העירום של הגלגל, אז בסוף הלכתי לאוטו דיפוץ וקניתי סט מעפן ב-80 ש"ח.

את הישנות טרם זרקתי, אני חושב שאקנה מקוריות בעתיד הקרוב בכל זאת (כשיהיה קצת יותר דינרו בכיס), בעזרת הרעיונות שלכם בשירשור הזה.

אז שוב המון תודה!!!8):-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראשית, אין צורך לרכוש סט - אצל היבואן אפשר לקנות טסה אחת - כמובן שבמחיר מאד יקר, אבל עדיין, אפשר להתספק באחת.

אני רכשתי טסה אחת משומשת אצל 'אוטו המאגר' בראשל"צ, לרכב שלי מסוג אמזדה 323 לנטיס. וזה אחרי שחיפשתי בהמון פירוקיות ולא מצאתי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...