Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי סיטרואן c4 שנת 2007 ואשמח אם תעזרו לי לגבי מידע טכני אודות:

1. מהו לחץ אויר התקני שצריך להיות בגלגלים?

2. אחרי כמה ק"מ מחליפים רצועת טיימינג?

3. האם טיפול מתבצע כל 30 אלף ק"מ או שנה (כלמר האם מה שבא קודם או שפשוט רק אחרי 30 אלף ק"מ? אני שואל כי אני נוסע בערך 18 אלף ק"מ בשנה)?

4. איזה סוג שמן המכונית צורכת?

ניסיתי למצוא בפורום ולא ממש הצלחתי. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על השאלות.

תודה.

פורסם

שלום לך

הייתי ממליץ לך לא להסתמך על גולשים בפורום (מבלי לזלזל בידע שלהם, כמובן), ולהשקיע אנרגיה בשיחת טלפון אחת למרכז השירות של לובינסקי. שאל אותם את השאלות שלך ובנוסף, בקש שישלחו לך בפקס דף עם פירוט מרווחי טיפול הכוללים גם טיימינג.

לגבי לחץ אוויר: חפש מדבקה בדופן הדלת הקדמית, עליה נתוני לחץ אוויר של הצמיגים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יכול להיות שיש לך ספר רכב באוטו ואתה לא יודע.

תבדוק, יש שם המון מידע שימושי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אתה יכול גם לבדוק במוסך את ההיסטוריה של הטיפולים. רכב מ-2007 אמור היה להיות באחריות עד לאחרונה. אם טופל במוסכים מורשים של PSI, יש להם רישום של כל הטיפולים והתקלות. אם נקנה מליסינג, רוב הסיכויים שלא טופל במוסך מורשה ואין רישום ממוחשב.

בעיקרון מרווח הטיפולים של C4 הוא 30,000 .

• תוכן חדש...