Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני סטודנט המחפש רכב ללימודים ולנסיעה לעבודה - הנסיעות יהיו לרוב בין-עירוניות. כ150-200 ק"מ בשבוע.

מצאתי פולו שנת 2001 ידנית, 1400, במחיר דיי טוב - 20K~ (המחירון באיזור 28). אמנם הקילומטרז' מעט גבוה, 200K, ועם מעט מכות קוסמטיות, אבל עדיין נראה לי כמו מציאה מבחינת המחיר. (עדיין לא בדקתי את הרכב, בעזרת ה' השבוע אלך לבדוק אותו)

רכבים נוספים שחשבתי עליהם (אך עדיין לא מצאתי אחד ספציפי) הם שרייד איזור שנת 98-2000 וקורסה (לא הדגם שהגיע לארץ ב2001, שמעתי על בעיות רציניות ברכב)

חשוב לי שהרכב יהיה בעל צריכת דלק נמוכה עד סבירה (אני אסע הרבה בעליות של נשר לכיוון הטכניון, ולכן מנוע חלש מידיי, עם כל הכבוד לצריכת דלק נמוכה, הוא לא רלוונטי - נראה לי ש1300-1400 יעשה את העבודה)

שהאיבזור יהיה סביר עד טוב (עדיפות נמוכה)

שהרכב יהיה אמין, וקל לתחזוק (עדיפות גבוהה)

ידני - דיי חובה.

תקציב - 15-20K, כאשר אעדיף לשים 15K, אלא אם כן יש סיבה מספיק טובה להשקיע את ה 5K הנוספים

אשמח לדעת מה דעתכם על הפולו, ולשמוע המלצות נוספות בהתאם לדרישות שהצגתי

פורסם

לדעתי מדובר בבחירה טובה רק שהייתי מעדיף עם פחות קילומטרז' ויש כאלה.

במשך כל התואר שלי (מעל 4 שנים) התניידתי על פולו 97 ידנית באמינות מופתית וכמובן חסכונית באחזקה ובדלק. (ה2001 היא מתיחת פנים של ה97).

חשוב לקנות רכב שמור ומטופל היטב כי בכל זאת, 10 שנים זה לא צחוק והזנחה פושעת יכולה לעלות ביוקר במוסך.

רכבים נוספים בסכום הזה: סיאט איביזה שזו אותה גברת בשינוי אדרת. היתרון שאפשר להשיג אותה עם מנוע 1600 חזק יותר.

השרייד הוא באמת קופסה אמינה אבל הוא רכב פחות איכותי ופחות מתקדם מהפולו (לדעתי גם פחות בטיחותי)

אם תמצא אחת כזו עם נתונים מרהיבים אין מניעה לקחת אבל תהנה ממנה כנראה פחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...