Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן באסקורט MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו בעבר ביצע התקנה כזאת על מנוע קנט (קמשפט תחתון).אשמח לקבל את חוות דעתכם בעיקר בנושא תושבת מדחס.

תודה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

דורון אתה מתכוון להתקין מזגן באסקורט שלך ? :-)

תספר לנו קצת על התהליך, זה יכול מאוד לעזור לכמה אנשים פה, בעתיד..

ותעזור לי למצוא מנוע 1.6L קנט ! בבקשה ! :roll:

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אתה שואל את זה?!?! אתה?!?!:shock: יש לך מומחה "בבית"- ואתה לא יודע?!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזכיר לי נשכחות...

בתחילת שנות השמונים העליזות "אוטו קור" התקינו מזגן אפילו בסובארו 600 כך שאסקורט צריך להיות קטן עליהם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון! אין סיבה מיוחדת שלא יעבוד כמו שצריך . העלתי את הנושא בעיקר כדי לגרות את המחשבות בנושא. הדילמה העיקרית היא מיקום הקומפוננטים במערכת לדוגמא מיקום מעבה,יחידה פנימית ,לשמור על מקוריות תא הנוסעים או לא? יעלות ונצילות מקסימלית ועוד

דורון

פורסם

נו, ואיך ניר עשה אצלו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נו, ואיך ניר עשה אצלו?

אצל ניר תא המנוע שונה , חוץ מזה ניר השתמש בפתחים חדשים ליצאת האויר ,אני חושב להשתמש ביצאות המקוריות יש למצא את הדרך לא לוותר על החימום.:idea:

דורון

פורסם

הי דורון.

כדי לשמור על החימום ולהשתמש בפתחים המקוריים, אתה צריך "לשתול" מאדה (הרוב קוראים לו מאייד אבל מאייד זה קרבורטור) שזוהי יחידת הקירור, בתוך הקופסא של החימום. תאמין לי, בדקתי את הנושא ואין שם מקום לעוד מחליף חום.

ובנוסף לזה, באסקורט ישנם רק שני פתחים מקוריים במרכז. זה טוב לחימום אבל גרוע למיזוג. במידה ותרצה להוסיף שני פתחים בצדדים, יהיה צורך להוציא שני צינורות מקופסת החימום. הדבר בלתי אפשרי לביצוע!

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

היחידת חימום של הברנדה זהה לשל האסקורט והיא בעלת 4 פתחים

2 ראשי ו2מפשיר אדים של החלון הקדמי.

מפה הכל אפשרי, יחידה זו יכולה לספק קירור טוב יותר מהיחידה של האסקורט דור ראשון.

נדב.

פורסם

בקורטינה שלי החימום והקירור יוצאים מאותם פתחים,

הרדיאטור חימום יושב במקום אחר לגמרי מהרדיאטור קירור, לא בדיוק הבנתי מה עשו שם.

לא שווה לבדוק מה עושים בחו"ל ?

בדוק אופציה לשים את הרדיאטור חימום עם מפוח בתוך תא המנוע (כמו אצלי), ואת הרדיאטור קירור במקום של הרדיאטור חימום המקורי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מישהו יכול לספר לי על העלויות של יחידת קירור כזאת ? אין לי צורך בחימום.

זו הזדמנות מצויינת מפני שהחשמלאי התחיל לעבוד על צמת חשמל חדשה לרכב.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...