Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום במוסך צ'מפיון ואמרו לי שהשמן המומלץ לרכב הוא elf DID 5W-30, בדקתי בספר רכב ורשום שם שהשמן הזה מתאים למנועי דיזל ולא לבנזין, אך הם התעקשו שזה השמן שמתאים לי.

עדין לא הוספתי את השמן כי אני חושש שיגרם נזק למנוע.

מה דעתכם?

פורסם

מי במוסך של צ'מפיון אמר לך שהשמן המתאים הינו 5W30 ? האם התיעצת עם איש השירות או מנהל טכני שהם צריכים לדעת בוודאות ללא שום סייג איזה שמן מתאים לרכב שלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי בשתי מוסכים של צ'מפיון כי לא סמכתי על הראשון. במוסך הראשון נתנו לי בהתחלה שמן שהיה בוודאות למנוע דיזל, ואחרי בדיקה הם הבינו שצדקתי, והביאו לי את השמן שרשמתי למעלה. נסעתי למוסך השני כדי לבדוק מה דעתם ואחרי בדיקה במחשב ובדפים הם אמרו לי שהשמן מתאים לכמה מנועים כולל למנוע שלי. אני לא יודע למי שהאמין למוסכים או לספר. מחיפוש שעשיתי בפורום הבנתי שלמנועי בנזין של VW מתאים 5W-40.

מחכה לעוד תגובות.

פורסם

השמן המתאים לרכב שברשותך הינו 5W40 העומד במפרטי הייצרן VW 502.00.

גם שמנים בתקנים מחמירים יותר עשויים להתאים למנועי דיזל וגם למנועי בנזין ככה שאין שום בעיה להשתמש איתם.

חפש על המדבקה שמוצמדת לאריזה את התקן VW502.00.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...