Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2007/8 Polo gti vs Ibiza cupra

חנן123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני בהתלבטות קשה לפמי קנייה..או איביזה קופרה 2007/8 או פולו gti 2007/8 חשוב לי האמינות איכות וכוח אני יודע שיש לקופרה יותר כוח סוס והבנתי שאפשר להשים ציפ מקורי שמעלה את הכוח ל180 ללא בעיה אגב היית לי בעבר איביזה ספורט 2005 1400 ולא הייתי הכי מרוצה..בקיצור כל מידע עזרה וכדו׳ מאוד תעזור לי תודה :)

פורסם

ההשוואה שלך צריכה להיות מול fr.שהן דומות מבחינת אינטרקולר צד,תוכנת ניהול וכד'.

הקופרה היא בסיס שיפורים עדיף על הפולו,בזמנו שאני חיפשתי השוק של הפולו פחות טוב.

תן יותר פרטים מה חשוב לך ברכב מעבר לכוח.(ששם הקופרה עדיפה).

פורסם

תראה אני לא אחד שמחפש יותר מידי שיפורים חשוב לי שהאוטו יהיה אמין שלא יחרד יותר מידי במחירון וכמובן שתיהיה כיפית שיהיה כח שצריךומה שמאוד מפריע לי באיביזה הכל מתפרק כל הפלסטיקה וגם הרבה תקלות חשמל מבחינת מראה יכול להיות שהקופרה יותר יפה אבל נראה לי שמבחינת איכות והאמינות הפולוו עולה עליה אני טועה??

פורסם

תראה הכל פונקציה של איזה אקזמפלר מצאת,יכולות להיות קופרות שמורות מאוד או מוזנחות מאוד ולהיפך.

קשה לי להגיד לך במספר מדויק אך קופרות נמכרו בהרבה יותר מהפולו.

בוא נגיד שבהשוואה בין קופרה לגולף gti מארק 5 ,הייתי בוחר בגולף בגלל איכות החומרים.

לי יש כשנה וקצת קופרה והאוטו שמור,ומלבד בולמי זעזועים לא הכי איכותיים הרכב די בסדר,איכותי הוא בטוח שלא,אבל הוא תמורה מעולה לשקל.

כשרכשתי את הרכב המחירון היה 100 אלף,במשך חצי שנה הוא לא ירד כלל,עד שבחודשים האחרונים הוא ירד ל91 אלף,והחודש האחרון הוא עלה ב2000 ש''ח ל93 אלף ש''ח.

אני אישית חושב שרצוי לבצע נסיעת מבחן בכל אחת ולהחליט מה אתה יותר אוהב.

פורסם

כבר נסעתי בקניהם ומבחינת כוח הרופאה קצת יותר חזקה אבל הפולט מרגישה לי יותר איכותית..בלי שום קשר אני חושב שפולקסווגן יותר אמינות מסיאט ההתלבטות עכשיו זה או לקנות אוטו יותר אמין ואיכותי או יותר יפה וחזק החלטה קשה ;/

פורסם
כבר נסעתי בקניהם ומבחינת כוח הרופאה קצת יותר חזקה אבל הפולט מרגישה לי יותר איכותית../

מה??? איזה רופאה? איזה פולט??? :shock:

הקופרה הרבה יותר חזקה מהפולו ועם השקעה כספית קטנה יחסית

אתה עובר את ה-220 כ"ס בכיף.

ותיקון להודעה הראשונה שלך:

הקופרה באה סטנדרטית עם 180 כ"ס, צ'יפ מעלה את ההספק ל-212 בערך.

ואין דבר כזה צ'יפ מקורי...

פורסם

הייתי ממליץ לך על פולו GTI, בלי לחשוב פעמיים.

היא הרבה יותר נדירה ומיוחדת, יותר איכותית, יותר יפה (לדעתי).

היא גם מגיעה עם טורבו K03S כמו בקופרה.

היא גם יותר רכה מהקופרה שקשה כמו אבן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קודם כל מצטער על כל המילים הלא מובנות אני מתכתב מהאייפון,דבר שני היית לי איביזה והיו לי כל מיני תקלות איתה..לעומת הגולף שהיית מאוד אמינה..

• תוכן חדש...