Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על כל תשובה.

אני בתקופה שאני מחפש לקנות רכב ואחד הפרמטרים הוא גובה הישיבה (מה לעשות האישה היא 50% מהמחליטים ודווקא לא מהצד הטכני)

מה שיש לנו על הכוונת זה רכב חדש סקודה יאטי עם מנוע TSI 1.2 עלות 140Kש"ח (2010)

או

יונדאי מטריקס 1.6 (יודע יודע , מנוע אקסנט ,מיושן וכו' וכו') אבל עלות של 80K ש"ח (2008

אני אישית רוצה ללכת על הסקודה אבל לא יודע מספיק ולא שמעתי הרבה על מנועי ה TSI. נכון שהינדאי מיושנת (טכנית היא כבר מלפני 10 שנים יצאה לאור) אבל האם כדאי להוסיף 60K ש"ח ולקבל משהו שאני לא יודע עליו הרבה ?

ככה שהשאלות שלי שלי הן :

האם כדאי להוסיף?

מה ידוע על ה TSI מבחינת אמינות ,בלאי ,בעיות עם הטורבו וכו' ?

ושוב תודה

נ.ב

מי שינהג על הרכב זו אישתתי ב 90% מהזמן ואפילו אני לא נהג מירוצים(אוהב קצת לקרוע פה ושם אבל לא מי יודע מה)

פורסם

אתמול עשיתי נסיעת מבחן על פולו TSI באיילון ובעיר.

המנוע מרגיש חזק ולא שמתי לב לבעיות עם הגיר. פשוט מצוין. כמובן שאי אפשר לבחון גיר בטווח כל כך קצר אבל אני הרגשתי

נסיעה חלקה. מה שמוזר זה ששמתי לב שב50 קמש הייתי בהילוך 7.

פורסם

ומה הקשר של הפולו לשרשור?

לפותח השרשור ה-SX4 בהחלט מתאים גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הגובה,יש גם אופציה מאוד מעניינת שאמורה להגיע בקרוב לארץ וזאת הקיה סול שמאוד מצליחה באירופה

פורסם

המלצתי חד משמעית - לך על היונדאי מאטריקס.

לקביעתי מספר סיבות :

1. היונדאי פשוטה במכלוליה והם בעלי עמידות ואמינות מוכחים . שילוב ה TSI+DSG בסקודה הינו אמנם חדשני ומודרני ,

אבל כבר נשמעו לא מעט סיפורי תקלות ובעיות ספוראדיות . בנוסף , תמיד יהיה יקר יותר לתקן/להחליף מערכת מסובכת ומורכבת

לעומת מכלול פשוט ומוכר.

2. רשת שירות רכבי יונדאי ידועה כטובה ,אמינה ולא יקרנית. רשת צ'מפיון....

3. בהתחשב בשימושים הצפויים גם המאטריקס תתאים .

4. יש מספיק אופציות מצויינות מה לעשות עם 60,000 ש"ח עודפים.

פורסם
ומה הקשר של הפולו לשרשור?

לפותח השרשור ה-SX4 בהחלט מתאים גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הגובה,יש גם אופציה מאוד מעניינת שאמורה להגיע בקרוב לארץ וזאת הקיה סול שמאוד מצליחה באירופה

הפולו לא קשורה, דיברתי על השילוב של ה TSI וה DSG שהוא כמו ב YETI

פורסם

אני מציע קודם כל לגשת להתרשם משני הרכבים.

אני בטוח שאחרי זה לא תהיה לך יותר מדי התלבטות.

היונדאי מרגישה כמו מכונית שתוכננה לפני 10 שנים. היא פשוטה וזולה, האיבזור בסיסי והפלסטיקה פשוטה ובסיסית.

הסקודה מודרנית בהרבה, מאובזרת היטב ומציעה תא נוסעים מאוד איכותי ונעים. שילוב המנוע והגיר אמור לחסוך המון בדלק ובזיהום.

כל זה בלי להגיד מילה על העיצוב החיצוני של השתים.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

תודה לכולם

בדקתי את הרכבים

יונדאי נסיעה קצרה (רכב פרטי למכירה בן שנתיים, איכות נסיעה סבירה,בסיסית לא מלהיב אבל בהחלט לא רע)

סקודה עוד לא

בקשר ל SX4 גם אותה ניסיתי ויש לה את הבעייה עם חלון הצד המשולש שמחזיק את המראה זה מוריד את שדה הראייה בצורה ניכרת

ואם עסקינן קאיה אז בדקנו את הקאיה סייד SW חמוד מאד מחיר מעולה אחריות 7 שנים בכלל מציאה אבל מה לעשות ?ה ג ב ר ת ,ה ג ב ר ת

לא מספיק גבוה לה

כמו כן נבדקה אפשרות הדהייטו טריוס אבל : מחיר ,צריכת דלק,צפוף ורמת גימור פנימית ככה ככה אז ירד מהפרק אפילו שהגובה היה ממש פרפקט .

אשמח לשמוע עוד תגובות

דייב

פורסם

הגו'ק רכב קטן ועם יש לו ילדים קטנים, עם כיסאות בטיחות מאחור אז חבל על המאמץ הרכב הזה לא יתאים מה גם שהוא לא כזה גבוה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

לעמית לעבודה יש JETA עם השילוב של TSI+DSG.

הוא היה הכי מרוצה בעולם עד שבוקר אחד הרכב לא זז (הרכב עם 40,000 ק"מ).

הרכב נגרר למוסך עם הזנב בין הרגליים.

התברר שהמחשב של הגיר הלך לעולמו, המחיר, רגע צריך לשבת.. 15,000 ש"ח!!

למזלו הרכב עדיין היה באחריות עוד חצי שנה אז זה לא עלה לו, אבל זה לא עושה הרגשה טובה לדעת שבעיה פשוטה כזו אמורה לעלות סכום דימיוני שכזה.

כתוצאה מכך הוא מתכוון למכור ביום שהאחריות נגמרת.

נ.ב.

בקשר לאישה, קנה לה בוסטר :lol:

פורסם

ושוב תודה לכולם

האישה 1.68

אני 1.80

אם אני רוצה לסדר לעצמיי תסרוקת חדשה בצורת מושב בוסטר אז אני כבר קונה לה

ילדים יש אבל כבר גדולים

אז מה שנותר לי זה להמתין עד שהראש שלה יסתדר ויחליט מה היא רוצה

ובינתיים אשאר עם מה שיש לה ובאמת אמתין עד שניסו שניסן קשקאי ירד קצת במחיר (משומש)

סקודה יאטי תראה לנו מה היא שווה

ושאר החברות יבינו שהמיקרו וואן זה רכב המשפחה /אישה האולטמטיבי

נ.ב

שמתי את עיני על סובארו פורסטר , אבל מה זה יקר ומה גם שאני לא חקלאי ולא צריך רכב שטח עם 4X4

חוץ מזה כייף לשוחח כאן עם חבר'ה נחמדים

• תוכן חדש...