Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

רציתי לשאול האם זה נורמלי שכאשר הרכב עומד כבוי אני מכניס להילוך (D או R לדוגמא) וניתן לדחוף את האוטו כאילו זה ניוטרל?

ב P הרכב לא זז.

פשוט פעם שכחתי את הרכב על הילוך ושתחזרתי שמתי דברים בתא מטען פתאום אני קולט שאני מצליח לדחוף את האוטו.

לצורך העיניין הרכב הוא יונדאי סונטה.

תודה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לדחוף כמה מטרים זה לא נורא אבל אם מדובר על גרירה זה מאוד חמור כי הגיר האוטומטי לא מקבל שום שימון למיסבים.:shock:

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

בתיבה אוטומטית הרכיב שמחבר בין המנוע לתיבה הוא טורק (ממיר מומנט), ושלא כמו בקלאצ' החיבור הוא לא מכאני (פיזי) אלה מעביר את הכוח ע"י שמן (עקרון פעולה משאבה וטורבינה) אני אנסה להסביר בדרך שאולי תיהיה מובנת יותר :

אם תעמיד שני מאווררים בטור ותדליק רק אחד מהם השני גם ינוע מסיכרור האוויר של המאוורר הראשון אבל למרות זאת תוכל לעצור אותו , כלומר הקשר בינהם הוא לא פיזי אלה יש עוד אלמנט שמקשר בינהם (במקרה הזה אוויר במקרה של הגיר שמן) , לכן גם שאחד מהם לא נע השני עדיין יכול לנוע .

במקרה שלך הרכב לא מונע (ארכובה לא נעה) אבל הגלגלים שמקושרים לצד השני של ה"טורק" כן נעים ,

לכן כשהתיבה על הילוך כל שהו (חוץ מP סרק בעל נעילה מכאנית) והרכב לא מונע ללא בלם יד הרכב יכול לדרדר .

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...