Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

זו בערך הודעה שנייה שלי פה, אז אנא סילחו לי אם אני לא משופשף לגמרי על הכללים השונים...

אחרי 9 שנים בכלוב הזהב של הליסינג, החלטתי לקפוץ אל המים בהם כנראה רובכם משייטים בשמחה, ולקנות רכב.

הצעד הזה מלווה אצלי בהמון חששות, כנראה שנוצרה לי טראומה עקב העובדה שהאוטו האחרון שהיה בבעלותי היה סקודה פליסיה שהיה לו, נאמר זאת בעדינות, אופי מיוחד משלו. אבל עם כל הכבוד לאופי, אני זקוק לרכב שיסיע אותי כל בוקר לעבודה, ושיהיה לי נוח ונעים בו, והליסינג הציע לי פתרון נוח לעניין הזה.

למה להכביר מילים?

עכשיו אני נוהג בפורד פוקוס 2007, אותה אני מחזיר לליסינג בקרוב.

אני שוקל רכישת הונדה סיוויק 2007 מחבר ממקום העבודה (דרך הליסינג) ששמר היטב על האוטו, ורציתי לשאול מס' שאלות בעניינו:

1. אני מטופל בשלושה ילדים, הגדולה בהם יושבת על בוסטר, ופרט לה יש עוד שני כיסאות ילדים באוטו. היום בפוקוס שלושת הכיסאות נכנסים (אמנם בלחץ, אבל נכנסים) מאחור. מבחינת מקום מאחור - האם הסיוויק מרווחת יותר מהפוקוס? פחות?

2. תא מטען: סוגייה מעט פחות חשובה מאשר המקום מאחור, אבל גם נקודה למחשבה. הפוקוס התברכה בתא מטען גדול מאד. האם תא המטען בהונדה קטן יותר? האם באופן משמעותי?

3. אמינות הונדה: בתור בור ועם הארץ בענייני מכוניות שמעתי דברים טובים על ההונדות. יש מישהו פה שיכול לסתור את הדעה הרווחת לפיה הונדה הוא רכב אמין?

4. פינוק: יש שיאמרו (אשתי, למשל) "למה לא תקנה את הפוקוס שלך, או פוקוס אחר, אם אתה יודע שהוא מתאים לך?" ובכן - נמאס לי לנהוג על פוקוס. חלאס! 6 שנים זה מספיק ואני רוצה לגוון!! כל מי שאני חוקר בדבר ההונדה אומר לי שצפויה לי חווית נסיעה אחרת לגמרי מהפוקוס. אז אם נניח לרגע שאני לא מחפש חוויה של למבורגיני או פורש או מרצדס/BMW/ביואיק - האם מצפה לי שדרוג, או שצפויה לי אכזבה בערך הזה?

5. מי שעוד לא התייאש מהשאלון המתיש הזה.... מה בדבר מאזדה 6 (שנתונים 2006-2007) בנוגע לשאלות שלעיל?

תודה רבה מראש לעונים!!

פורסם

אומנם אין ברשותי הונדה אבל הפוקוס יותר מרובחת אבל כמו שאומרים אין כמו הונדה ולא יהיה אוטו אמין יחסית חיסכוני ואוטו יפה כמו הונדה. יש לאח שלי הונדה סיוויק 96 עם 240000K ק'מ והאוטו נוסע כמו חדש בלי שום בעיות להשים דלק ולנסוע.

פורסם

המאזדה 6 רכב נוח מרווח רך ואמין, חזק יחסית אבל גם קצת כבד, המינוס - צפה ל 1-9 בצריכת דלק.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ההונדה טובה יותר בכל פרמטר מלבד תא מטען קטן יותר. היא מרווחת מאד מאחו עם רצפה שטוחה, חסכונית יותר וזריזה משמעותית מהפוקוס. לדעתי אתה תהנה בכל רגע מהשדרוג.

פורסם

תראה מבחינה הרוחב בוודאות הפוקוס יותר רחבה:

סיביק:

Wheelbase 2700 mm

Track front 1500 mm1 in

rear 1525 mm

Length 4540 mmi

Width 1755 mm.1 in

Height 1440 mm

Length:wheelbase ratio 1.68

פוקוס:

Wheelbase 2640 mmn

Track front 1535 mm

rear 1531 mm

Length 4481 mm

Width 1839 mm

Height 1497 mm

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כשאני הייתי במצב של ילדים בגילים כאלו - השיקול העיקרי היה בטיחות. ואחר כך בטיחות. ורק אחרי זה נוחות נסיעה.

אז בחרתי ברנו סניק, ואני נהנה מהן (כעת כבר השניה) ומרגיש טוב מאוד. מהיותר בטוחות ויותר נוחות, מצויידת היטב לנסיעות עם ובלי ילדים. ושיהיה על חשבון הזריזות או יכולת סבסוב שהיא לא בדיוק ZX או אלפא שהיו ליקודם.

תן דעתך שהזאטוטים ממש לא מתפעלים מסיבובים מהירים, הצואר שלהם עף לצדדים ואם הם ישנים אז כל הגוף נע מצד לצד. שמור עליהם!

ההונדה מצויינת, אבל לא מתאימה למשפחה עם קטנים כאלו!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
תראה מבחינה הרוחב בוודאות הפוקוס יותר רחבה:

סיביק:

Wheelbase 2700 mm

Track front 1500 mm1 in

rear 1525 mm

Length 4540 mmi

Width 1755 mm.1 in

Height 1440 mm

Length:wheelbase ratio 1.68

פוקוס:

Wheelbase 2640 mmn

Track front 1535 mm

rear 1531 mm

Length 4481 mm

Width 1839 mm

Height 1497 mm

ממדים חצוניים לא אומרים כלום.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מה התקציב שלך ?

עם 3 ילדים הייתי מביט על רכבים אחרים כגון ה FRV , פיקאסו וכדומה, או הולך על גירסאות סטיישן כמו הפוקוס עם מנוע 2 ליטר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...