Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי פורום יקרים,

1/2 שניה של חוסר תשומת לב ביציאה מהחנייה והנה, שפשפתי את הפינה הקדמית שמאלית של הרכב בקוביית בטון.. התוצאה (תמונות מצורפות)- סדק אנכי מתחת לפנס באורך כ-5 ס"מ (וכמובן הפינה השמאלית של הפגוש יצאה ממקומה).

שאלות:

1. האם ניתן לתקן? (הדבקה??)

2. אם כן, איפה? מוסך רגיל (אצל רון לדוגמא) או מוסך מתמחה בפגושים (??? יש כזה דבר?)

3. אם לא, להחליף את כל הפגוש?

4. אם כן, איפה? (כנ"ל, רון או מוסך מתמחה?)

הערכת עלות תעזור מאוד (של תיקון/החלפה).

תודה רבה,

11072010295.jpg

11072010296.jpg

פורסם

ערב טוב,

יש צורך בביקור אצל פחח רכב (לא נראה לי שרון מבצע כאלה תיקונים)

יש אופציה להחליף או לתקן, תלוי בך

לפי דעתי עלות החלפת הפגוש וצביעתו יעלה לפחות 2,000-2,500 ש"ח

התיקון יהיה בסביבות ה 700-800 ולפי דעתי זה עדיף, מאחר ולהגיע לצבע הרכב יהיה די קשה.

Golf 2008 MK5

פורסם

טוב, הבנתי, אני צריך פחח.

ובהפרשי עלות כאלו (700 מול 2500) אני כנראה אלך על תיקון.

המלצות לפחח טוב ולא שוחט בתל אביב (עדיף אחד שעובד בימי שישי) והערכות נוספות של עלות התקון יתקבלו בברכה.

תודה,

פורסם

תראה פחחות זה כל מקרה לגופו של עניין.

אין כאן מחירון או משהו כזה, הטיף הכי טוב שאני יכול לתת לך זה פשוט להתמקח!

להערכתי צריך ריתוך קטן וצבע, אולי תוכל לסיים את זה גם ב 500 או פחות.

מה שבטוח, איך שתגיע לפחח הוא יעשה לך הצגה כאילו הלך לך כל השאסי וישאל אותך אם יש לך ביטוח מקיף.

תגיד לו שלא, ככה הוא ידע שהוא לא יכול לאנוס אותך. אחרת אוטומתי הוא יקח ממך 1000 שקל שזה הסכום של ההשתתפות עצמית.

תגיד לו שזה שום דבר ורק צריך ריתוך קטן וצבע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני הייתי מרים טלפון לכמה פירוקיות לראות אולי במקרה יש להם במלאי פגוש בצבע הרכב הזה.

אם האופציה הראשונה לא תלך, כנראה שבשביל לסיים בעלות סבירה תצטרך לקנות פגוש מפירוק או תחליפי ולצבוע אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...