Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד לפני רכישת סיטרואן c4 שנת 2007 (SX) המלצתכם לפני קניה

יד ראשונה מליסינג תפעולי - נהג יחיד (עם אחריות וכו').

109000 ק"מ

59K ש"ח

אשמח לקבל חוות דעתכם על הרכב.

עלות טיפולים תקופתיים כולל החלפת רצועת טיימינג וכו'.

כמו כן האם לסמוך על הבדיקה שלהם שבוצעה בקומפיוטסט (לא נמצאו חריגים)

תודה.

פורסם

טימינג עולה כ-2000 ש"ח.

הק"מ קצת גבוה, אם אתה נוסע הרבה עדיף לחפש רכב עם ק"מ נמוך יותר.

עדיף רכבים שטופלו במוסכי הרשת (אוויס לדוגמא), חובה לבדוק היסטורית טיפולים.

בשנתון 07' חלק מה-C4 שווקו עם מערכת ESP ו-6 כריות אוויר וחלקן עם 2 כריות אוויר בלבד וללא ESP.

אלטרנטיבה נוספת היא peugeot 307, חבר לעבודה רכש (בהמלצתי...) רכב מליסינג מחברת אוויס, שנתון 08' עם ESP ו-6 כריות אוויר. הרכב לא עבר תאונות או תיקוני צבע (יש קצת שיפשופי חניה) , הרכב עבר 64000ק"מ , הרכב נרכש ב-73K ש"ח.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אורן תודה.

בעקרון אני לא עובר את ה- 15 אלף ק"מ בשנה

מדובר על הדגם עם 2 כריות אויר

עבר טיפולים תקופתיים כל 30 אלף ק"מ במוסך מורשה

האם טיימינג אני אמור להחליך אחרי 120 אלף ק"מ?

נ.ב

מצד שני יש לי אופציה לרכב דומה אך עם קילומטרז' 82 אלף ק"מ אך מבחינת עלות כספית הוא יקר יותר ב- 4000 ש"ח (וגם צבע לא אבוה עלי במיוחד - כחול).

ידידיי, מה אתם אומרים?

פורסם

אני במקומך ההיתי מתעקש על רכב עם 6 כריות אוויר וESP.

הרכב שלי { C4 ליסינג של פריים ליס} מטופל לפי הספר ובמוסכים שאני בוחר אולי כדאי שתקפוץ למגרשים שלהם ותמצא שם עוד כמה אפשרויות מעניינות . מבחינת טיפולים אתה יכול ליהיות שקט.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הרכב המיועד עליו אני כותב הוא אכן מפריים ליס.

יש תיעוד מלא של הטיפולים שעבר.

השאלה שלי היא האם ללכת על ה- 109 ק"מ או על ה- 82 ק"מ כאשר ההפרש במחיר הוא 4 אלף ש"ח

וכמו כן, אחרי כמה ק"מ אמורים להחליף רצועת טיימינג?

תודה.

פורסם

הפרש הוא זניח. אם הרכב עבר טיימינג, לך על הזול יותר (בכל מקרה נסה להוציא מהחברה את הטיפול הזה). הבדל כזה ברכב כזה הוא ספיכולוגי בלבד (בייחוד אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה)

פורסם

דבר נוסף-דרוש אחריות ספציפית של שנה לפחות על הממיר הקטליטי, שזו אחת מהבעיות הנפוצות (והיותר יקרות) ברכב זה.

כמו כן, מדובר ברכב גדוש אלקטרוניקה. הבדיקה של קומפיוטסט אינה מתייחסת להיבטים אלו. טוב תעשה עם תיקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה עם יתחברו למחשב, ויתנו לך חוות דעת נוספת.

פורסם

טוב תעשה עם תיקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה עם יתחברו למחשב, ויתנו לך חוות דעת נוספת.

מישהו מכיר מוסך באזור ראשון מערב שיכול לתת לי שירות כזה של חיבור הרכב למחשב ומה העלות של הפעולה?

• תוכן חדש...