Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadence FXA-5100-VS-Infinity REF5350A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום.

אני מעוניין לדון בנושא שתי המגברים האלו,שיצתרחו לעבוד עם הרכיבים הבאים:

CLARION CZ200A-HU

Focal 165V2

Cadence CVLS693

סאב-Focal SB21V2

את הקומפוננטים יותר חשוב לי להגביר בצורה טובה,את הסאב לא חייב להגביר עד הסוף (מדובר בסקודה פליסיה).

איזה מהמגברים יותר כדי,ולמה אם אפשר?

ולמי יש יותר כיוונים.

תודה מראש.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי,אבל אתה חושב שהוא יתאים מבחינת איכות ועוצמה למערכת הזאת שאני צריך להגביר אותה?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא מכיר את הסאב אם יש לו סליל אחד או זוג סלילים אבל המגבר אינפינטי יורד ל2 האום 300RMS בערוץ המונו

לגבי כל השאר אתה יכול לישאר בראש שקט

אני מגביר איתו זוג קומפוננט של בוסטון אקוסטיקס, וזוג 6X9 של פיוניר והוא עושה את זה מצוין:), בהצלחה

פורסם

אז אתה ממליץ נחרצות על האינפיניטי?

אם לא אז אשמח לכמה הצעות למגבר 5ערוצים שיגביר את כל המערכת הזאת,בתווח המחירים הזה,לא יד שניה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...