Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתמודד עם הבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני לקוח בבנק הפועלים , עוד לא ערכתי בדיקה מקיפה מה אני משלם למה ואיך , אני אבודק את זה.

בכל מקרה , כשהייתי חייל היה לי כרטיס דיירקט ולא הייתי משלם עליו עמלות בבנק שלי , משיכות מבנקים אחרים כן.

לפני כחודשיים הזמנתי מאסטרקארד , והשארתי את הדיירקט , ראיתי באתר של הבנק שאני מחויב גם בדמי מנוי עליו ,

וגם היום כשמשכתי כסף ראיתי שאני מחויב בעמלה של 67 אגורות מהבנק שלי (!!!!!!) , לא מבנק אחר , משיכה מבנק הפועלים.

כשהזמנתי את המאסטרקארד נאמר לי בפירוש שאני נשאר בקרדיט על מסלול חיילים.

מה הולך פה?

ושאלה עוד יותר חשובה - איך לעזעזל אני מבטל את הדמי מנוי החודשיים בסך 17 ש"ח (!!) על המאסרקארד? הבנתי שיש מועדונים שונים ללא עמלות וללא דמי שימוש , מישהו יכול להמליץ?

ובכלל , טיפים טריקים וירקות למיניהם לא יזיק להמליץ כדי שכולנו נוכל לחסוך.

מקווה שיתפתח פה דיון כמו התשלומים על האינטרנט שכולנו נרוויח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי הצעה מהפכנית, תתקשר לשאול בבנק...

ואם אתה כבר מתקשר, תשאל אותם משהו מפורום ייעוץ, ותפרסם את התשובה. מן עסקת בארטר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תזמין מלאומי קארד כרטיס "ויזה לאומי קארד FREE" שהוא נטול עמלות.

הכרטיס יונפק כחוץ בנקאי והחיוב יהיה באופן של הוראת קבע.

(רכישות מחוייבות ב2 לחודש, משיכות מהכספומט מחוייבות תוך יום-יומיים)

אחד מתנאי הזכאות הוא שיש לך כרטיס אשראי אחר.

אבל ברגע שקיבלת אותו אתה יכול לבטל את הכרטיס האחר מייד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מי שואל את הבנק בכלל , אם יש כבר כרטיס בנקאי. הבנק לא יכול לסרב להוראת קבע . יכול רק לסרב לשלם אותב אם אין כיסוי.

פורסם

הבנק לא חייב לאשר את מתן הויזה החיצונית אך בפועל הוא כמעט ולא מתנגד למהלך,

חשוב לדעת לקרוא את האותיות הקטנות, ויזה לא נותנת את הכרטיס בחינם, או שצריך לקנות בסכום מסויים או שהחינם הוא רק לשנה ועוד כל מיני דברים שצריך לשים לב אליהם.

בעיה שניה: במקרה ותרצה לעשות עסקאות קרדיט הכרטיס החיצוני יקר לפעמים משמעותית בריביות שניתנות בעיסקה זו.

בעיה שלישית: הבנק לא חייב לכבד את הוראת הקבע שמגיעה לחשבון בסוף החודש, כך שכל הקניות עלולות לחזור לך, עם ויזה מהבנק זה לא קורה, הבנק מחוייב לשלם את החיוב לויזה, כך שגם אם אתה ביתרת חובה הויזה לא חוזרת, אחרי פעמיים כאלה ויזה לא יעבדו איתך יותר.

בעיה רביעית: בדרך כלל במסגרת ויזה חיצונית אתה מצטרף למועדון מסויים, שים לב שבזמן חתימה הסכם ההתקשרות אתה מוותר על סודיות והמועדון רשאי להעביר כל מידע שמצטבר אצל, אם הבק זה לא קורה.

בעיה חמישית, אין לך אבא ואמא, נניח שניצלת את רוב מסגרת כרטיס האשראי ואתה חייב לבצע איזו רכישה, בכרטיס חיצוני אין לך למי להתקשר כדי שיאשרו לך את החריגה, בכרטיס בנקאי אתה מתקשר לבנק שלך ומבקש ממנו לאשר את העיסקה, כל עוד שאתה לקוח טוב אין שום סיבה שהבק לא יאשר לך מידי פעם חריגה במסגרת הכרטיס.

שורה תחתונה: השאר את כרטיס הויזה הבנקאי ובקש הטבה במחיר, גם בבנק יש מסלולים שבעזרתם ניתן להוזיל את עלויות הכרטיס.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

וגם היום כשמשכתי כסף ראיתי שאני מחויב בעמלה של 67 אגורות מהבנק שלי (!!!!!!) , לא מבנק אחר , משיכה מבנק הפועלים.

כשהזמנתי את המאסטרקארד נאמר לי בפירוש שאני נשאר בקרדיט על מסלול חיילים.

גם אני חוייבתי אתמול בעמלה זהה למרות שגם אני במסלול חיילים לעוד חצי שנה לפחות.

(בנק הפועלים)

פורסם

מיכאל, אתה מתאר מצבי קיצון.

אני משתמש בכרטיסי אשראי חוץ-בנקאיים בלבד כבר שנים.

ולטענותיך:

1. אף אחד לא שואל את הבנק לגבי הנפקת הויזה החיצונית. החברה החיצונית (לאומי קארד במקרה הזה) רק מבקשת ממך למלא טופס הצטרפות בסיסי ולפי המאפיינים שלך תאשר או לא תאשר לך כרטיס אשראי ותחליט על מסגרת.

הבנק "רואה" רק הוראת קבע. כמו הוראת קבע לקופת חולים.

2. הכרטיס הספציפי הזה (FREE) הוא באמת חינם. החסרונות הם שאין מועדונים ומבצעים והנחות, ואין דפי פירוט מעצים מתים. רק באינטרנט.

3. לגבי ריביות קרדיט - בכרטיסים החיצוניים שלי הן אכן רצחניות. בתור אחד שמעולם לא ביצע עסקת קרדיט זה מעניין לי את השערות שאין לי על הגב.

אם חשוב לך קרדיט אני די משוכנע שניתן לנהל מו"מ על הריביות.

4. כל עוד אתה ביתרת זכות או עדיין בתוך מסגרת האשראי המאושרת שלך, הבנק לא יסרב לחיוב הוראות קבע (כולל ההוראת קבע של חברת האשראי החיצונית).

בחריגה מהמסגרת אכן ייתכן סירוב וזה לא נעים בכלל.

אני חושב שגם בכרטיס אשראי דרך הבנק בהחלט ייתכן סירוב במקרה של חריגה, אבל לא בטוח.

5. בלאומי FREE אין מועדונים ואין הטבות ואין את כל השטויות האלו.

6. אתה תמיד יכול להתקשר לחברת האשראי ולבקש להעלות את מסגרת הכרטיס. אם אתה לקוח תקין במשך אי אלו חודשים הם כנראה יסכימו.

בעיקרון אין סיבה הגיונית להתקרב בכלל למסגרת האשראי בכרטיס - הם מאשרים מסגרות של משמעותית יותר מהשכר נטו שלך.

לא זכור לי מצב שהייתי בניצול של יותר משליש מהמסגרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...