Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לאון 2002 עם מנוע 1.8 ל' (בלי הטורבו).

לפני כחודש הרכב לא הניע לי אחרי שעמד כיומיים-שלושה בלבד. בדיקה מהירה העלתה שהמצבר חלש והחלטתי שאחרי 3 שנים כדאי להחליף אותו. נסעתי לאוטו דיפו (היו מבצעים באותו היום על מצברי שנאפ) והחלפתי מצבר. כעבור מספר ימים נסעתי לחו"ל והרכב עמד כשבועיים בחניה. כששבתי כמצופה הוא לא התניע ולכן התנעתי אותו עם כבלים. אלא שהוא מסרב להתניע מאז בלי כבלים.

חשמלאי (שאני לא מכיר) בדק את הרכב היום ואמר שיש טעינה ואין כל בעיה באלטרנטור, או בסטרטר או בכל רכיב אחר.

הוא שם לב, שכשאני מנסה להתניע, המצבר כאילו "נופל" ואינו "עומד בזה". לדעתו, יש בעיה במצבר והוא מציע לי ללכת לריב עם אוטו-דיפו.

2 שאלות:

1. האם יכולה להיות סיבה אחרת? האוטו נוסע יופי, המצבר חדש, ורק כשאני מנסה להתניע (בלי כבלים) כלום לא קורה... האוטו מת ורק הצליל של הפלאפון נפתח-נסגר והנעילה המרכזית משתוללת עם האורות וזהו.

2. אם זה אכן המצבר - האם האחריות היא מול אוטו-דיפו? כלומר הם אמורים לספק לי מצבר חדש או שאני צריך לפנות ליבואן של שנאפ? אני לא רוצה סתם לנסוע לאן שלא צריך.

(אגב, זה מטמטם אותי שבכל פעם אני צריך להיכנס דרך תא המטען לרכב כי הנעילה המרכזית לא פועלת מרגע שאני מכבה את הרכב ועד שאני מתניע אותו עם כבלים!!)

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

1. זליגה - לא ברור אם החשמלאי בדק זליגת זרם, יש לחבר מד זרם בטור למצבר ולוודא שהזרם נמוך מכ 150 מיליאמפר

2. כשל במצבר - אוטודיפו ממשים את האחריות של המצברים שהם מוכרים בסניפהם אין צורך (גם לא כדאי) לגשת לסניף היצרן (שנפ מיוצר בישראל ואינו מותג מיובא)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אינני יודע אם הוא בדק או לא....

בהנחה שלא, ואכן יש את אותה "זליגה" - האם מדובר במשהו רציני או פשוט לתיקון?

• ספונסר פורום
פורסם

אפשרויות לזליגה מגוונות: תאורת תא מטען דולקת, קצר במערכת שמע, קודן מקולקל. בדרך כלל המקור הוא מפסק תאורה או התקנה שבוצעה בארץ ברכב. האיתור יכול להיות מיידי ויכול להיות מסובך הדרך הבסיסית היא אלמינציה של פיוזים עד איתור הפיוז הצרכן.

נסה לגשת לאוטודיפו, אם המצבר מקולקל יחליפו לך בקלות יחסית, אם המצבר תקין תתלונן בפנהם שהיו צריכים לבדוק זליגה לפני מכירת המצבר (זליגה וטעינה הן שתי בדיקות בסיסיות לפני החלפת מצבר)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

ראשית, תודה על המידע. אכן אלך לאוטודיפו ואומר להם כדבריך.

אגב, לא היתה בעיה עם הרכב בשנה שהוא אצלי. לכן לא ברור לי כיצד לפתע התקנה ישנה גורמת לאותה זליגה. הדבר היחידי שאני התקנתי היה דיבורית ספיריט אצל מתקין של אונרג'. יתכן והזליגה הזו "מתעוררת" יום בהיר אחד? ייתכן והמצבר הותקן לא טוב וכתוצאה מכך נגרם לו נזק הגם שנמכר לי תקין?

ושוב תודה.

• תוכן חדש...