Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונין בפיאט אונו 1000 (מטעם חיסכון בדלק, אחזקה זולה)

ומצאתי פיאט אונו 1000 צבע לבן, עם מזגן, שעובד מצוין, רכב שלא נסע הרבה ומטופל ושמור והיה בבעלות של אישה מבוגרת שטיפלה בו במסוך מורשה אם אני לא טועה.

הענין שאני מחפש רכב כזה לנסיעה לעבודה - אני עושה 45 ק"מ כל כיוון כמעט !

והענין של האמינות מאוד חשוב לי, דעתכם ?

למישהו יש ועושה איתה נסיעות ארוכות ?

פורסם

תשמע ברכבים ישנים מה שחשוב זה האחזקה, עם תתחזק טוב הרכב ייסע בהתאם, עם לא תטפל טוב התוצאות יהיו כראוי.

לחבר שלי הייתה אונו 1000 שקנה ב2200 שקל, והוא נסע אתה בשטח גם וחרש עלייה, עשה איתה חיפה ת"א ב30 שקל כמה פעמים, והיה מבטוס עד השמיים מהאוטו עד שמכר לחלקים בגלל תאונה שהשביתה אותה.

אז בקיצור, אל תתמקד בדגם ספציפי, ואל תחשוב שפונטו יכולה להתמודד עם 65 ק"מ ביום יותר טוב מאונו, ואל תחשוב ש205 תעשה את זה יותר טוב, האוטו שיעשה את זה הכי טוב הוא זה שמתוחזק הכי טוב.

פורסם

צריכת הדלק הממוצעת ( בעיר ומחוץ לעיר ) שלה היא ליטר לכ- 17 ק"מ, כשהיא יצאה מהמפעל כמובן.

אם תחשב לפי הנתון הזה, אז יוצא שבתידלוק של 50 ש"ח תוכל לנסוע איתה כ- 130 ק"מ ( בעיר ומחוץ לעיר ).

כמובן שכיום היא אוכלת טיפה יותר, אבל אין ספק שהרכב הזה מאוד חיסכוני.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

עם מדובר בדגם קרבורטור (כמו שהיה לחבר שלי) אז ניקוי וכיוון קרבורטור יניב תוצאות מדהימות של 1-17.

אם המזגן הזה עדיף לפתוח חלונות, במנוע כזה חלוש הוא מוריד את הכוח שגם ככה בקושי נשאר לאוטו הזה, מנוע 1000 עם כ-60 כ"ס מקורי שאחרי 15+ שנים על הכביש בקושי נשאר מהם משהו, המזגן משפיעה על הסחיבה בצורה משמעותית עד כדי התייאשות וכיבוי.

לגבי צריכת דלק לא יצא לחבר שלי לבדוק את זה, כי הוא היה מתייאש מהמזגן ונוסע בלעדיו.

• תוכן חדש...