Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מצא דייהו סופר רייסר ידנית שנת 95, 114 אלף קילומטר

חבר שלי נהג חדש וזה רכב הראשון שלו. בעל הרכב רוצה 6.5K על הרכב למורות שהמחירון הוא 4.5K.

הבעיה העיקרית עם הרכב הוא שלטענת המוכר הייתה דליפה בעת הדלקת חימום ולכן פשוט כיבו לו את מצב החימום ברכב.

השאלה היא עד כמה זה יכול להיות רציני לדעתכם הבעיה עם המזגן והאם זה ראלי המחיר שהוא רוצה על הרכב?

תודה לכל המגיבים :)

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

השאלה העיקרית היא למה לקנות רכב כל-כך גרוע? ולמה לקנות משפחתית כשאתה נהג חדש עם רישיון טרי, כשאפשר לקנות

סופר מיני שתהיה זולה יותר לאחזקה, חדשה יותר וכנראה טובה יותר בכל מובן (חוץ מנפח קיבולת מים בתא המטען).

פורסם

גם אני שאלתי את כל השאלות האלה והעניין הוא שחבר שלי צריך להסיע את ההורים שלו להרבה מקומות לכן הוא רתה מכונית משפחתית דבר נוסף שתפס אותו זה שהרכב שמור ברמה הכללית הבעיה היחידה היא עם החימום במזגן.

אבל בכל מקרה תודה רועי אני אנסה לשכנע אותו באמת לרדת מהרכב הזה.....

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

• תוכן חדש...