Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לצערי תמיד צרות באות בצרורות, אז עכשיו הגיע תורו של הרכב של אמא, בחודש פבואר השנה רכשנו את הפיאסטה החדשה, עד כה הרכב עבר 6000 ק"מ, שבוע שעבר יצא לי קצת לנהוג ברכב והרגשתי מין נקישה כזאת בתיבת ההילוכים, יום רביעי הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך של פורד בניר צבי, עשיתי אם הבוחן נסיעת מבחן על הרכב ואכן הוא הרגיש את הנקישה בגיר, השארתי את הרכב ונסעתי לשלום, יום חמישי בבוקר מתקשרים אליי ומודיעים לי שעדיין לא עלו על התקלה וזה יכול לקחת זמן והציעו לי לקחת רכב חלופי, כמובן שעשיתי זאת ויש לציין שאני מאד מרוצה מההתנהלות והיחס עד עכשיו.

היום בצהריים מתקשר אליי הבוחן מהמוסך ומבשר לי שהלך הגיר והוא צריך לעבור שיפוץ, פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאת עם רכב חדש ולכן לא ממהר להסיק מסקנות, אני יודע שזה לא תקין ומוזר שגיר הולך לאחר 6000 ק"מ.

מה לדעתכם עליי לעשות? להסכים שישפצו את הגיר ולספוג את הבעיות שכנראה יבואו אחרכך במכירת הרכב, או שלדרוש פיצוי אחר מסוג כלשהו.

אודה לכם על התשובות

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני גם לא הייתי מסכים לגיר משופץ במצב כזה!

הגיר הוא אותו גיר שיש גם בפוקוס וסך הכל הוא יחסית אמין.

ברור שאצלך יש כנראה פגם ייצור.

המלצתי - תפנה לסמנכ"ל השירות דרך שירות הלקוחות

אגב, איזה סוג של נקישה הרגשת ? - בנסיעה, בתחילתה, במעבר הילוכים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בתחילת הנסיעה בין הילוך ראשון לשני, וגם היו פעמים שהרגשתי את הדפיקה בגיר בירידה מהילוך רביעי לשלישי.

הם לא מתנערים מאחריות הם מודעים לבעיה

השאלה שלי מה לדרוש מהם, כבר הרכב נכנס בפעם השלישית למוסך בתוך 3 חודשים זה התחיל עם פלסטיקים שלא ישבו טוב (משער שבגלל התקנה מקומית)

ולאחר מכן בעיות עם המדחס של המזגן.

אני מאד מפחד שנפלתי על רכב "לימון".

מה עליי לעשות מה לדרוש??

האם להסתפק בהחלפה לגיר חדש ולגמור עם הסיפור? (בתקווה שהם מוכנים לזה)

פורסם

כודם כל, איזה גיר זה אתה רוצה שננחש ? האוטו עדיין באחריות ? ולא יכול להיות שגיר הולך אחרי מספר קילומטר כזה כנראה פגם ביצור.עוד אפשרות שגרמה לבעיה שמוש לא נכון בגיר מצד האמא,

ולהחליף לך לגיר חדש הם לא יסכימו בגלל העלות 20 אלף שח. תגיד תודה אם יסכימו לשפץ את הגיר על חשבונם

זאת דעתי. בהצלחה

פורסם

מצטרף לקודמי

גיר חדש או תביעה משפטית.

אם אמרת שכבר היו בעיות של מדחס ועוד שאר ירקות

אין סיבה שבעולם שאתה צריך להסכים לשיפוץ מקומי.

שילמת ממיטב כספך ,ואין סיבה שתתקל בבעיות שכאלה.

שיפוץ הגיר יכול להצליח ולהחזיק עוד 50K ק"מ זה מה שאתה רוצה?

(בדיוק שהאחריות תגמר)

גיר חדש מהניילונים או שתשכור שרותיו של עו"ד.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

הרכב שנה ראשונה ונמצא באחריות מלאה של היצרן - פורד גרמניה.

ליצרן יש נציג בארץ שיכול לבוא ולבדוק את הרכב במוסך המרכזי. שהיבואן ידאג לפנות ליצרן ולקבל אישור להחלפת גיר חדש. אם היצרן לא מאשר גיר חדש אלא רק שיפוץ אז תצטרך ללחוץ על היבואן. במקרה כזה המצב שלך הרבה יותר מסובך, לדעתי.

האם אתה בטוח שמדובר בשיפוץ גיר מלא ?

.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כל הממליצים למיניהם, אין מצב לקבל גיר חדש.

בדיוק כמו שאם הולכת לעולמה משאבת מים לא מחליפים את כל מערכת הקירור.

ישנם תקדימים של פיסקי דין בנושא על מיקרים של אנשים שהתעקשו לקבל גיר חדש והפסידו במשפט.

במקרה זה הם גם "זכו" בתשלום הוצאות עו"ד הדין של הנתבעת..

בכל מקרה, מה שמקובל זה החלפת חלקים בחלקים מקוריים חדשים ולא משופצים/תחליפיים.

אל תתן ל"יועצים" למרמר אותך, זה קל מאוד לקשקש בפורום, המקלדת סובלת הכל.

בפועל זה ייגרום לך הרגשה של "דפקו אותי" וללא כל הצדקה.

אם החברה לוקחת אחריות זה מצויין, תדאג שהטיפול יעשה במקצועיות ותוך החלפת חלקים בחדשים מקוריים.

בנוסף תנסה לדאוג להארכת אחריות על הגיר, נניח לשנה נוספת, זה ייתן לך שקט נפשי לפחות עד המכירה בעתיד.

הכי חשוב,

אל תסמוך ב-100% על חוו"ד של המוסך לגבי הקביעה "הלך הגיר", תבדוק באופן פרטי במכון גירים מתמחה, אולי בכלל הבעיה הרבה יותר פשוטה (כמו לחץ שמן או חיישן תקול).

כבר נתקלתי במספר מקרים שמוסך היבואן גזר גזר דין מוות על הגיר ובמכון גירים גילו שהבעיה היא בחיישן כלשהו שעלותו הייתה זניחה והחלפתו לקחה 30 דקות.

פורסם

אלון,תפסיק לדבר שטויות.

אין דבר כזה שאין מצב שהוא יקבל גיר חדש,הרכב באחריות מלאה.

ללא ספק היה כשל בגיר.

וכמו שמשאבת מים היא חלק ממערכת הקירור גם הגיר הוא חלק ממערכת ההינעה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אלון,תפסיק לדבר שטויות.

אין דבר כזה שאין מצב שהוא יקבל גיר חדש,הרכב באחריות מלאה.

ללא ספק היה כשל בגיר.

וכמו שמשאבת מים היא חלק ממערכת הקירור גם הגיר הוא חלק ממערכת ההינעה.

אתה מדבר מניסיון :?:

אם לא אז לפחות תרגיע את הדיבור שלך.

תבדוק מה החוק אומר במקרים כאלו ואז תחזור ותקשקש בפורום.

אגב, מאיפה הפסיקה "ללא ספק היה כשל בגיר"?? אתה בוחן רחב מתקשר במדיום :?

פורסם

עדכון מהיום

טוב אלון לי אין כלכך מושג מאיפה הנסיון שלך, בכל מקרה התקשרו אליי שוב היום בבוקר ונתנו לי 2 הצעות.

הצעה ראשונה: לשפץ את הגיר ולקבל שנה רביעית אחריות.

הצעה שנייה: החלפה של גיר חדש לגמרי.

החלטתי ללכת על ההצעה השנייה וביקשתי שיחליפו לי לגיר חדש, כל העניין נעשה יש לציין ללא יותר מידי התעסקות וללא כל בירוקרטיה מעצנבת, נכון שזה לא נעים שגיר הולך ישר ברכב חדש, אבל כאן אני באמת מרגיש שיש מישהו מאחוריי ואני מאד מרוצה מהשרות והתתנהלות.

תודה לכולם ושיהיה יום טוב

פורסם

אלון מדבר מנסיון,אומנם לא של גיר.

ומצטר להגיד לך שכן אתה מדבר שטויות.

לא יודע מה אתה חושב, אבל גיר שהולך ברכב חדש אחרי 6 אלף זה לא סביר בעליל מכך נובעת המסקנה שהיה כשל בגיר,לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה. גם לא היו מחלפים לו גיר אם זה לא היה המצב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עדכון מהיום

טוב אלון לי אין כלכך מושג מאיפה הנסיון שלך, בכל מקרה התקשרו אליי שוב היום בבוקר ונתנו לי 2 הצעות.

הצעה ראשונה: לשפץ את הגיר ולקבל שנה רביעית אחריות.

הצעה שנייה: החלפה של גיר חדש לגמרי.

החלטתי ללכת על ההצעה השנייה וביקשתי שיחליפו לי לגיר חדש, כל העניין נעשה יש לציין ללא יותר מידי התעסקות וללא כל בירוקרטיה מעצנבת, נכון שזה לא נעים שגיר הולך ישר ברכב חדש, אבל כאן אני באמת מרגיש שיש מישהו מאחוריי ואני מאד מרוצה מהשרות והתתנהלות.

תודה לכולם ושיהיה יום טוב

טוב מאוד שבחרת בגיר חדש!! שכל סוכני המכירות המוסווים של צמפיון באתר ייכנסו ווילמדו מה זה שרות!!

פורסם

האמת שזה גם מה שאני רציתי לכתוב אבל ידעתי שזה יביא להתלהטות, ברכב שלי איביזה 2010 הרכב מושבת מיום חמישי בגלל צמיג שהיבואן מתנער כרגע מאחריות ואני כנראה אאלץ לקנות צמיג חדש ולקוות להחזר כספי.

לעומת זאת דלק מוטורס, מגלים נכונות לעזור והיה להם מאד חשוב שאני יצא מרוצה ולסגור את הסיפור על הצד הטוב ביותר.

נכון שצמיג וגיר זה לא בדיוק אותו דבר, אבל השירות והיחס ללקוח בשני המקרים הוא שמיים וארץ.

• תוכן חדש...