Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמה ל-BITONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי,

אם ידוע לכך אם יש ל-BITONE התאמה למערכת הפעלה WIN 7 32BIT.

הרצתי חיפוש בגוגל, מצאתי שאין התאמה ל-WIN 7 64BIT, וגלבי 32 לא מצאתי.

תודה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף לשאלה, ומוסיף- יש אפשרות להריץ אולי עם איזה אמולטור בתוך win7?

פורסם

לפי המדריך באתר של אודיסון, אין שום בעיה עם וינדוז 7

a PC provided with Windows XP, Windows Vista or Windows 7 operating system, 1.5 GHz minimum

processor speed and 1 GB RAM minimum memory, are required to install the software and setup the Bit One

http://www.audison.eu/xml/products/pdf/audison_support_manuals/BitOne/audison_Bit_One_manual_eng.pdf

לגבי 64ביט, מהנסיון שלי עם אפליקציות 32ביט על XP64 - לא תהיה שום בעיה.

פורסם

אדגר איש יקר,

עשיתי לך בירורים מול מקורות יודעי דבר הבוקר :-D

תוודא את הדברים הבאים -

1. שהורדת את גרסאת תוכנה 1.5

2. שיש לך את הדרייברים.

3. אין צורך להעתיק שום דבר לSYSTEM32 באופן עקרוני.

4. אם מנהל ההתקנים , מה קוראים אותו device manager לא מזהה לך בUSB את הACLINK תתקין את הדרייבר ידנית.

5. דאבל קליק על הDLL של הACLINK וINSTALL אמור להתקין אותו - אחרי זה תחבר מחדש את הביט1.

6. תוודא שהכבל תקין.

7. תתפלל :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרבה תודה גבר.

אני נסיתי על נייד אחר, עם מערכת הפעלה VISTA, וזה עבד.

טוב אז ננסה עוד פעם עם נייד שלי.

יש עוד דבר. יש איזה רעש שלא רעש של מנוע אלא רעש קבועה.

אני חיברתי ל-BITONE רק את IPHONE דרך AVX1, מאחר ויש לי תקלה לא קשורה במחשב. גם אם אני עובר לחיבור אופטי רעש לא מופסק. חוץ מזה במעבר יש פאקים ברמקולים...

גם בכיבוי והדלקה יש אותו פאקים????

ממש מעצבן.

אם אני מכבה את BITONE ומגברים ממשיכים לעבוד אין שום רעש.

מה זה הדבר הזה?

פורסם

זה רעש כזה של תקתוק נכון?

זה רעש שעד כמה שידוע לי נובע מהסנכרון הבלתי פוסק בין הBIT1 לDRC, זה לא משהו שאתה שומע כשיש מוזיקה, נכון? אלא רק כשיש שקט מוחלט...

יש לי את זה גם בעקרון אבל אחרי שעברתי לCARPC זה נרגע כמעט לגמרי ומרגישים את זה טיפ טיפה מהסאב ולא יותר.

מה שכן, אחרי שעברתי לCARPC דווקא התחילו לי הפקים האלה בהדלקה - זה רק בהדלקה אצלי.

אני חושב שזה קשור לזה שלי ולך כנראה יש גרסת חומרה ישנה של ביט1.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה כך יהיה תמיד?

עוד במעבר אני יכול לסבול פקים, אבל רעש שתוך כדי מוזיקה???

אדי, זה רעש קבועה, שלא בקושי שומעים אותו, אלא שומעים אותו חזק, גם תוך כדי מוזיקה.

ופקים בכיבוי והדלקה???

זה בילתי נסבל.

יש לזה פתרון?

פורסם

לא - הרעש לא צריך להיות תוך כדי המוזיקה - אני צריך לשמוע את זה בהזדמנות

לגבי הפקים - צריך לברר מול היבואן אם ניתן לעשות משהו בנידון - עד כמה שידוע לי זה קורה רק בחומרות הראשונות והישנות, המכשיר שלי הוא כמעט אב טיפוס...

Pioneer TS-X150

פורסם

הפאקים, בהדלקה בלבד, מתרחשים לא רק בגירסאות הישנות של הביט 1.

הביט 1 שלי הינו מהגירסה החדשה וגם אצלי יש פאקים בהדלקה. רעש בזמן המוסיקה לעומת

זאת ממש אין.

אלי

פורסם

אדגר

ה1.5 זו הגרסא של תוכנת הניהול שאתה מתקין על הלפטופ.

אני מדבר על תוכנת הקושחה (חומרה) שמותקנת על הביט1 עצמו - מערכת ההפעלה שלו.

את זה אתה יכול לראות דרך המסכים של תוכנת הניהול כשאתה מתחבר לביט1, אני פועל על גרסא ישנה עדיין שיש בה כמה באגונים אבל הם לא מפריעים לי אז אני לא משדרג - זה בגלל שאני מגיע מאסכולה טכנית שאומרת - אם זה פועל, אל תיגע. אם זה לא שבור, אל תתקן.

לפני שאתה ניגש לשדרוג הקושחה מה שנקרא גם firmware אני מציע לקרוא היטב את ההוראות, אני לא אוהב לעשות דברים כאלה בעצמי בדרך כלל אם מוצר שאין לי היכרות טובה איתו.

מי שמכיר את הדברים האלה הכי טוב לדעתי זה לאון אבל הוא כבר לא בדיוק מאורע בפורום...

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מי ששדרג לי את הגרסא זה לאון אבל אני לא עובד על הגרסא האחרונה - היות ואין לי בעיות עם זה אני גם לא משדרג.

אני אוכל לענות לך על השאלה שלך בהתקנה ברכב הבא :-P

בקיצור אני לא ממש יודע... :?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...