Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמה ל-BITONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח כי אני לא מעודכן בנושא - עד שלא תהיה לי סיבה טובה לשדרג... לבינתיים - אין לי.

אצטרך לבדוק ולחזור אליך בקשר לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, הביט1 הוא הפרוססור של סדרת התסיסס של אודיסון.

הוא יושב ברכב בדרך כלל מיד אחרי הHU ומה שהוא עושה זה בעצם לברור בין 4 כניסות - מאסטר (אנלוגי), AUX1 גם אנלוגי, AUX2 גם אנלוי, וכניסה אופטית

לבין שמונה יציאות אנלוגיות למגברים

או - יציאת DATA למגברי תסיסס (כבל RJ45) וגם יציאה אופטית אחת נוספת עד כמה שזכור לי לשרשור של פרוססור נוסף במידה ואנחנו עובדים אופטי בלבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce התכוונתי האם הBIT1 הספציפי מחובר כרגע ברכב ומרעיש? :) אם היו מחברים אותו לספק של מחשב (כמו שלפעמים ממליצים בCAR AUDIO), אז המקור לרעשים היה ברור, כנ"ל גם אם היו מחברים אותו לספק נורמלי ומגבר לספק של מחשב וכו...

הרעש יכול להגיע גם מIPOD...

[under construction]

פורסם

טוב, אני בדקתי את העניין הזה לעומק

לאחר כניסה ל-http://update.audison.eu/ עם שם משתמש וסיסמה (bitone, bitone)

כנסו ל-Folder: BIT_ONE_DRC_ENGLISH => Bit One and DRC - Updates and Documents

לאחר ל-Folder: DRC Firmware upgrade

ולאחר צריך להוריד את:

1. DRC_upgrade_firmware_V1_50.zip

2.וזה DRC_upgrade_Guide.pdf

אחד מהם זה הסבר התקנה, ושני קובץ שצריך לפתוח לשמור אותו ולאחר פתיחה להתקין.

פורסם
lanosforce התכוונתי האם הBIT1 הספציפי מחובר כרגע ברכב ומרעיש? :) אם היו מחברים אותו לספק של מחשב (כמו שלפעמים ממליצים בCAR AUDIO), אז המקור לרעשים היה ברור, כנ"ל גם אם היו מחברים אותו לספק נורמלי ומגבר לספק של מחשב וכו...

הרעש יכול להגיע גם מIPOD...

רעיון טוב, רק שגם אם אני מעביר לכניסה אופטית הוא לא מפסיק לעשות רעש???

התקנתי גירסה חדשה לא השתנו דברים... אותו דבר.

כנראה בעיה במכשיר

פורסם

עוד דבר אחרון - תכבה את המחשב ותנתק אותו מחשמל. אולי הוא המקור לרעש...

[under construction]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נצל"ש- הביט1 מותקן אצלי מאתמול, ויש פאקים ממש קלים בהדלקה וכיבוי, אבל גם במעבר בין שירים-

זה כמעט ולא מורגש ולא מפריע, אבל זה לא היה מקודם ואני גם מפחד שזה יכול לגרום לנזק לאלמנטים

(כל פאק כזה עובר על כל תחום התדר, היות והביט1 הוא המסנן היחידי שיש לי, לא?)

האם יש טעם להפעיל גם את הקרוסאובר של המגבר ליתר ביטחון, או שזה יוסיף דיליי על הסיגנל או יוריד מאיכותו איכשהו?

כמוכן נוספו רעשי אלטרנטור אבל זה כנראה לא קשור לביט1 ספציפית אלא להתקנה שעדיין לא הסתיימה.

האם יכול להיות שרעשי האלטרנטור הם באשמת הביט1? הבנתי שהDRC יכול לגרום לרעשים, האם הם קשורים לטורים של המנוע?

מה אפשר להעביר ליד הDRC ומה אסור? (האם מפריע להעביר אותו ליד כבלי מתח?)

מה שהכי מוזר ברעשים האלה שהם לא מופיעים תמיד, אלא רק חצי מהזמן בערך...

פורסם

הרעש של הDRC לא קשור לאלטרנטור

היה לי את התופעה של הרעש במעבר בין שירים גם כן כשעבדתי על HU פשוט - המעבר לCARPC ביטל את התופעה.

אצלי יש רעש בהדלקה של המערכת בלבד ולא בכיבוי וזה נובע מזה שאני צריך להוסיף DELAY למגברים ואני אעשה זאת ברכב הבא כנראה, אני גם אפריד את הכיבוי וההדלקה של המחשב מהמגברים לפאנל שליטה.

Pioneer TS-X150

פורסם

קראתי את הMANUAL של BIT1 - הם דורשים חיבור של מגברים דרך REMOTE של BIT1 - הדבר אמור למנוע את הPOP בהדלקה\כיבוי.

BIT1 מקבל REMOTE חיצוני, ואז כשמחליט שמותר להדליק את המגברים, מדליק אותם. השתמשתם באופציה הזות, או שחיברתם את כל הREMOTEים יחד?

[under construction]

פורסם

המגברים אצלי דרך הרימוט של הביט1 עד כמה שזכור לי ועדיין יש את הרעש של הPOP אבל זה נובע לדעתי מהCARPC אצלי אז לתת דיליי גדול יותר למגברים בעזרת ריליי נוסף של דיליי צריך לפתור לי את הבעיה לגמרי - הוזמן הממסר :-P

אפרופו - אני יודע בוודאות אצלי שהPOP נגרם בגלל העליה של הCARPC היות ואני עובד עכשיו על הIPHONE כHU (המסך עדיין בדרך) ואני עובד ממקור סאונד שונה מהCARPC והPOP איננו...

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי זה מחובר ככה, ובעצם אין פאקים בהדלקה וכיבוי, רק במעבר בין שירים וגם זה ממש זניח.

אגב, אם אני לא טועה, ביט1 מהדור הראשון לא תומך בחיבור כמה רימוטים (הזרם שלו נמוך משמעותית)

פורסם

הזרם שלו נמוך, אך מספיק חזק כדי להפעיל ממסר, שדרכו אפשר להעביר את הרימואוטים - ככה זה גם יותר בטיחותי לBIT1.

סה"כ יצרן יודעה שתמיד יש POP בהדלקה של מכשיר, ומונעה את הPOP על ידי הפעלת מגברים מושהת.

בקשר למחשב - צריך לתת REMOTE למגברים לאחר שמחשב עלה לאוויר, בגלל שלמחשב גם יש POP :)

lanosforce, המחשב שלך מחובר דרך SPDIF או אנלוגי? אם SPDIF, אז מוזר שיש POP - נראה כמו פאק נוסף של BIT1 :)

[under construction]

• תוכן חדש...