Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 1.4 2002 מאוקטובר או משהו...

רק שתי בעיות שלה:

1) מנוע ממש חלש ( 60 כ"ס) - מאוד קשה (ומסוכן) לעשות חיתוכים ועקיפות זריזות כמו שעושים אחרים עם מכוניות הרבה יותר חזקות.

2) צריכת דלק לא משהו - לרוב אני עושה 470ק"מ עד הידלקות נורה לתדלוק (בסביבות 38-41 ליטר או 270 שח) - ובזמן האחרון יש הידרדרות בנתון הזה נראה לי - צריך למצוא זמן לקחת לרון אני חושב, כנראה לא צריני או יקר מדיי.

חוץ משניים אלה, אוטו ממש אמין - לא היה לי תקלות חוץ מיישור קו לאחר קנייה, מגיע לכ- 3500 סלד ב 120, 4000 ב 140 ו מירבי בסביבות 163 אבל כל האוטו רועד חח.

חוץ מזה כל מכונאי שהסתכל/הקשיב אמר שהרכב במצב ממש טוב ומנוע טוב.

סה"כ אני מטפל בה ממש טוב מחליף שמן סינטטי כל 5 אלף, השאר תמיד מקורי (לקחתי אותה על 61 אלף על השעון, עכשיו זה 72 כמעט). אולם עבודה חדשה זה נסיעה של 16קמ כפ"ס לפ"ת (שזה פקקים) - בטח יתחילו בעיות בסביבות ה- 100 אלף?

אז ראיתי את הדבר על האיביזה חדשה במבצע - לא יודע, נשמע מעניין אבל האם יש סיבות הגיוניות (כלכלי, או משהו רציונלי) חוץ מהוואו על חדש?

דבר אחד שאני שונא זה הפקקים, אז ידני-רובוטי יכול להיות פתרון טוב כאחד שאוהב ידני, שונא אוטומט, אבל הרגל כבר כואבט להחזיק קלאץ' לחוץ 40 דקות ביום :cry:

יש משהו שכדאי לחכות לו? או לא כדאי בכלל לשדרג מאוטו כזה נפל לי מזל לקנות אחת אמינה בלי בעיות כל פעם (שזה סוג של רולטה אפילו אותו דגם - אחד אמין בטירוף אחר, אחר כל פעם משהו יתקלקל - למה להמר שוב?)

פורסם

זה תלוי.

אם היתה תשובה חד משמעית כל מי שיש סיאט איביזה 1.4 2002 היו עושים אותו דבר.

לא כולם עושים אותו דבר. כנראה שלכל אחד שיקולים / אילוצים / צרכים / העדפות אחרות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב שהוא הוסיף את הנקודה, אחרת הפורום לא היה נותן לו לעשות פוסט כי היה מעט מידיי תווים, מעניין מה הנקודה הוסיפה לשאלה! :lol:

פורסם

נשמע כאילו אתה מאוכזב מהרכב בתחום הביצועים..

(ונראה גם כי אתה מנסה להוציא מהאוטו כמה שיותר לפי צריכת הדלק)

ולכן עצתי היא, אם זה לא מפריע לך במידה גבוהה תחיה אם הרכב כפי שהוא

כל עוד אין לך בעיות מכניות וכו'..

אם אתה מחפש ריגושים וביצועים לך על משהו חזק יותר (וישנם עוד אופציות מלבד האיביזה החדשה

שלדעתי הוא רכב מצויין לכשעצמו)

בעניין האמינות- נכון יש את עניין המזל, אבל אם פוקחים עיניים, לוקחים לבדיקה ונאזרים בסבלנות

אין סיבה שלא תמצא רכב שיענה על דרישות הביצועים שלך וכמו כן יהיה אמין.

פורסם
נשמע כאילו אתה מאוכזב מהרכב בתחום הביצועים..

(ונראה גם כי אתה מנסה להוציא מהאוטו כמה שיותר לפי צריכת הדלק)

ולכן עצתי היא, אם זה לא מפריע לך במידה גבוהה תחיה אם הרכב כפי שהוא

כל עוד אין לך בעיות מכניות וכו'..

אם אתה מחפש ריגושים וביצועים לך על משהו חזק יותר (וישנם עוד אופציות מלבד האיביזה החדשה

שלדעתי הוא רכב מצויין לכשעצמו)

בעניין האמינות- נכון יש את עניין המזל, אבל אם פוקחים עיניים, לוקחים לבדיקה ונאזרים בסבלנות

אין סיבה שלא תמצא רכב שיענה על דרישות הביצועים שלך וכמו כן יהיה אמין.

לא קריטי - האוטו מגיע מ A ל B בסופו של דבר :-D

האמת היא שאין כל כך איפה לנסוע ממש מהר עם כל המצלמות (ובמיוחד החדשות), מה שכן מפריע זה איך שקשה להאיץ מהר לעקיפה וכו, ועד שיאיץ אין שום רווח בזה.

אולי פשוט כיוונונים אצל רון יפתרו את עניין צריכת הדלק, וציפ טוב יאפשר לה תגובות יותר טובות עם אפשרות הורדה קלה לסטנדרט במקרה של טסט וכזה?

הסבלנות הדרושה זה גם שיקול... לקח כחודשיים של חיפושים אני חושב.

איזה אופציות אחרות יש? אני דיי נעול על איכות ונוחות של גרמניות (אפילו אם רק בגנים אם לא בהרכבה! :D)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא קיבלתי תגובות... בכל מקרה מאז עשיתי כמה שיקולים ודברים...

מצאתי דרכים טובות יותר אז כבר לא נוסע בפקקים ההילוכים לא מפריע יותר מדיי, וגם עובר קרוב יותר לעבודה תוך כחודש.

ככה שמחירים של חדש פה יורד מהפרק כמעט לגמרי - כיוון אחד שלא הצלחתי למצוא: איך לבדוק איזה יצרנים נותנים אחריות בינלאומית שהיבואן יהיה חייב לכבד? אולי שווה להביא ככה משהו ייחודי...

שאלה נוספת זה ממתי קיים ה TSI? אם הייתי יכול למצוא 1.2 או 1.4 TSI בת +3, לא חושב שהייתי מתנגד לה :)

בכל מקרה רכב הבא חייב להיות עם זמינות כוח שה- TSI נותן, לא אתפשר על פחות.

וגם פרמטר אחרון שיחתום (או יפתח..) את השיקול - אפשר להתקין על הנוכחית וו גרירה לאופנוע ים והאם המנוע יסחוב ככה לכינרת ואילת?

• תוכן חדש...