Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוכים חופשיים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם......

אז ככה... שמתי לב שגיר שלי... שבהילוכים 2 3 ו4 ההילוכים בנסיעה משתחררים ללא קלאץ!!!

זאת אומרת שבשביל להכניס להילוך 3 לדוגמא אני צריך ללחוץ קלאץ..

אבל כשאני דוחף את ההילוך הוא יוצא לניוטרל ללא מאמץ וולא רעש!!!

(התגלה בטעות) :oops:

לא שזה מפריע ..אבל מה זה יכול להיות...(דרך אגב הקלאץ חדש)

ROVER=~~

פורסם

להוציא מהילוך ניתן בכל אוטו בלי שום בעייה,בייחוד אם אתה נותן מעט גז,ואין לזה שום קשר למצמד החדש שהחלפתה.ככל שההילוך גבוה יותר כך קל יותר להוציא מהילוך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שלום לכם......

אז ככה... שמתי לב שגיר שלי... שבהילוכים 2 3 ו4 ההילוכים בנסיעה משתחררים ללא קלאץ!!!

זאת אומרת שבשביל להכניס להילוך 3 לדוגמא אני צריך ללחוץ קלאץ..

אבל כשאני דוחף את ההילוך הוא יוצא לניוטרל ללא מאמץ וולא רעש!!!

(התגלה בטעות) :oops:

לא שזה מפריע ..אבל מה זה יכול להיות...(דרך אגב הקלאץ חדש)

חחחח אל תדאג אתה יכול להמשיך לישון בשקט לנתק הילוך תמיד אתה יכול בלי קלאצ' אפילו

בהילוך ראשון שזה קצת קשה אבל עדיין אפשר למרות שתמיד עדיף להשתמש בקלאצ' אבל לא נורא תעשה איך שנוח לך בכל אופן אני תמיד עושה את זה

נ.ב שלא תחשוב עוד שיש לך טיפטרוניק :wink::lol:

Honda hornet 600

פורסם

תרשה לי לספר לך בשקט (שאף אחד לא ישמע) - אפשר לנסוע בלי קלאץ' בכלל. קשה ,אבל אפשרי . פעם נסעתי 45 דקות רצוף ,בעיר , בלי קלאץ'...

פורסם

אז אם זה היה המצב, לא היו עושים קלאץ בכלל וזהו- פשוט היינו מוסיפים קצת גז לפני הצורך להוריד או להעלות הילוך, וזהו, למה קלאץ'.?!?!

אז זהו, שחבל על הגיררררררררר

SPL - 143.6DB

"

פורסם

בדיוק הפוך

הקלאץ מפריד בין המנוע והגיר וניוטראל לא מפריד אלה פשוט אין שום חיבור בין גלגלי השינים בגיר

פורסם
אז אם זה היה המצב, לא היו עושים קלאץ בכלל וזהו- פשוט היינו מוסיפים קצת גז לפני הצורך להוריד או להעלות הילוך, וזהו, למה קלאץ'.?!?!

אז זהו, שחבל על הגיררררררררר

אילו דיסקים בדיוק יש לך בגיר שהם נשברים ? להעביר הילוכים ללא קלאץ' (וללא סינכרומש , אם כבר) דורש התאמה מדוייקת של סיבובי המנוע לסיבוב הגל המניע.

בהתאמה מושלמת אין שום בעייה.

הבעייה היא שמס. הפעמים שבן אדם יגיע לזה , בטח בכביש ציבורי , היא זעומה.

עוד דבר פעוט - התחלת נסיעה מעמידה. לא יכול להיות שמנוע יסתובב (דגש על יסתובב , כלומר מונע) במהירות 0 .

עקב הסיבות הללו הגיע ידידנו הקלאץ' , המפריד בין גלגל התנופה של המנוע לגיר.

• תוכן חדש...