Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שדוד ברזילי בבסיסו הוא טיפש או פראייר, אבל הוא בהחלט מתנהג כמו אחד כזה.

א-ב-ל.....

לדעתי האישית, במקרה הספציפי הזה שהוא פאזל בפני עצמו (שוב, לדעתי האישית), חסר עוד חלק אחד, פרט אחד חשוב מאוד שלא ידוע לאף אחד מאיתנו. לדעתי גם דוד ברזילי מפחד או חושש לספר מדוע הוא בוחר תמיד ב"פשרות" - הרי זה לא המקרה הראשון שהוא נוהג כך :idea:.

חייבת להיות סיבה הגיונית בין אם "עיסקית" או "אחרת" שבגללה דוד ברזילי בוחר כל הזמן לא להתמודד עם הלקוחות שלו (לכו תדעו איזה לקוחות הם... אהמ אהמ...) ולכן, דוד, אני ממליץ לך (להבא, כי סביר להניח שיהיה "להבא" נוסף בעוד פרק זמן מסויים) לחסוך מאיתנו את הסאגה המיותרת הזו על ההתנהגות הבלתי סבירה וההגיונית שלך ואולי להתייעץ עם מישהו שבאמת יכול לעזור לך שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם (מה שנראה לי לא סביר - וכבר ציינתי מעלה למה אני חושב כך).

אי לכך ובהתאם לזאת, אני לא יכול להבטיח לך שהשרשור הבא שלך בנושא דומה לא ימחק על הסף בעתיד.

שא ברכה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מאמין שדוד ברזילי בבסיסו הוא טיפש או פראייר, אבל הוא בהחלט מתנהג כמו אחד כזה.

א-ב-ל.....

לדעתי האישית, במקרה הספציפי הזה שהוא פאזל בפני עצמו (שוב, לדעתי האישית), חסר עוד חלק אחד, פרט אחד חשוב מאוד שלא ידוע לאף אחד מאיתנו. לדעתי גם דוד ברזילי מפחד או חושש לספר מדוע הוא בוחר תמיד ב"פשרות" - הרי זה לא המקרה הראשון שהוא נוהג כך :idea:.

חייבת להיות סיבה הגיונית בין אם "עיסקית" או "אחרת" שבגללה דוד ברזילי בוחר כל הזמן לא להתמודד עם הלקוחות שלו (לכו תדעו איזה לקוחות הם... אהמ אהמ...) ולכן, דוד, אני ממליץ לך (להבא, כי סביר להניח שיהיה "להבא" נוסף בעוד פרק זמן מסויים) לחסוך מאיתנו את הסאגה המיותרת הזו על ההתנהגות הבלתי סבירה וההגיונית שלך ואולי להתייעץ עם מישהו שבאמת יכול לעזור לך שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם (מה שנראה לי לא סביר - וכבר ציינתי מעלה למה אני חושב כך).

אי לכך ובהתאם לזאת, אני לא יכול להבטיח לך שהשרשור הבא שלך בנושא דומה לא ימחק על הסף בעתיד.

שא ברכה.

איציק

שלום רב

איציק לא נסחפת קצת . בוא ניתן לו את הכבוד לענות . ודבר שני אני מאמין שאנחנו נותנים לו קצת רוח גבית

ולך מרק היקר האים לדעתך אדון דוד אמור לשלם על המנוע ( אצל העובד שלי ברכב יש טורבו לחץ גבוה קצת חלש אולי אקפוץ לדוד לבדיקה כללית ואשוב לאחר כמה ימים שיחליף לו את הטורבו לחדש .לא בעיה להרוס אותו לגמרי )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

סתם לידיעה:

כאחד שמוכר לא מעט מזרקים לטארקן. (אני הבעלים של היונדאי שופ),

אני יכול להגיד לך שאני לא נותן אחריות למזרקים שאני מוכר (חדשים מקוריים) אלא אם הם מורכבים במוסך מורשה או במוסך

שמתמחה בנושא הזה ומחזיק ציוד מתאים.

כדי להרכיב מזרקים בטארקן, יש צורך לבצע התאמה ממוחשבת לכל מזרק בנפרד.

בקיצור, כנראה שגם התיקון שהתבצע קודם, לא היה מקצועי. אני מתאר לעצמי שגם הרכיבו מזרקים משופצים ולא חדשים.

ללא קשר לכלום, לא נראה לי שאתה צריך לשאת באחריות לאחר שרשמת במפורש שמערכת ההזרקה אינה תקינה.

פורסם

א-ב-ל.....

שא ברכה.

איציק

למה באלימות איציק :lol:?... גם ללכת לבתי משפט, בוררויות ותגירות עם לקוחות זה ביזבוז זמן אמיתי(ראה סיפור של רון והלקוח שברח בפורום TT), לפעמים שיקול של פשרה או התקפלות יכול להועיל מאשר להזיק למרות שמקרה הנ"ל נראה שלדוד יש טיעון מאוד חזק למרות שעדיין לא הבנתי סופית האם דוד רשם או לא רשם "מערכת הזרקה או דלק אינה תקינה או דורשת בדיקה מעמיקה יותר.." או ניסוח דומה אחר. דוד?

פורסם

הוא רשם "מערכת הזרקה לא תקינה; עשן יתר במאמץ" ללא שום פירוט נרחב יותר.

זה מופיע בתחילת השירשור.

פורסם

שלום

כלקוח רגיל אני מבין את שני הצדדים........

אבל לדעתי הכי טוב אם תשבו יחד ותגיעו לפשרה הגיונית

לפנים משורת הדין

כלומר אולי הוא ישלם על המנוע ואתה תספוג את העבודה.............

ישנם הרבה אפשרויות לפשרה

כן אין הרבה אנשים כמוך לדעתי אתה אמיתי ולא פראייר.....

תודה

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

חבל...

דוד איש יקר ובעל לב זהב, חבל שיש אנשים שמנצלים אותו.

אין כל רחמים לבעל הטראקן! אם הוא קנה את הרכב הנ"ל הוא צריך להיות גם בעל אמצעים לאחזקתו.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לאיציק נ. , הפורום מצליח להעניק לי פרספקטיבה ראלית המקלה עלי בהחלטות שלי , אני שואל : "האם שימוש מועיל בפורום הוא פסול או אסור ?".

העיניין נגמר כך : רכשתי מנוע בסך 12000 ש"ח והלקוח שילם עבור פירוק והרכבה. לחצנו ידיים "והרווחתי" את הלקוח ואת חבריו ויותר מכך השקט הנפשי שלי (אין יותר מחשבות ודיעות מנוגדות שלי עצמי).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

האם לא היה שוה לך ללכת לבוררות בעניין מול איגוד המוסכים?

הרי האופציה לרכוש מנוע תמיד קיימת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבכי של הלקוח גמר אותי !, האוטו שלו עומד במוסך והוא התנחל אצלי במכון כאשר סביבו שלושה יועצים שעשו לי שטיפת מוח , לא קל להתמודד מול מחזה כזה כולל המלל הרב המופנה אלי .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

באמת שאני לא יודע מה להגיד לך בנושא.

להבא תנסה לצמצם מקרים כאלה ע"י שלא תשא באחריות

על תקלות שלא קשורות אליך.

בסופו של דבר אתה אולי "מרוויח" לקוח אבל יוצא מנוצל,

מכיוון שאנשים יגידו "הא, נלך לעשות בדיקה אצל דוד, במידה ויהיה

משהו הוא לוקח אחריות, מה אכפת לי?"

אתה מבין את הדפוס? אנשים יתחילו "לתפס" עליך וזה חבל מאוד.

פורסם
הבכי של הלקוח גמר אותי !, האוטו שלו עומד במוסך והוא התנחל אצלי במכון כאשר סביבו שלושה יועצים שעשו לי שטיפת מוח , לא קל להתמודד מול מחזה כזה כולל המלל הרב המופנה אלי .

אני מקווה שאתה מביא לחם הביתה (והרבה..) למרות אותם המקרים שאתה מתאר.

העיקר שאתה ישן היטב בלילה, ומרוצה מההחלטות שלך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

פעם ראשונה שאני נחשף לשרשורים האלה של דוד ברזילי,ואני המום. לא יאמן איך אתה סופג בקלות נזקים שלא באשמתך.

למי אכפת אם הלקוח בכה או לא בכה ? אם התרעת על העניין בבדיקה, זו בעיה שלו. אתה את תפקידך סיימת.

אתה מכון בדיקה או מוסד צדקה ?

הביטוח שלך מסכים לכסות את כל העלויות האלה למרות שאין כאן קייס ביטוחי בכלל ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי איזה יומיים חופש, אם לא אכפת לך שאני אבוא לבכות אצלך במוסך,

פשוט הלך לי מנוע ביגואר XJ......:brickwall:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:

• תוכן חדש...