Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , ברשותי סוזוקי אלטו חדשה.

החלפתי ברכב את מערכת הרמקולים לקומפוננט של סרוין ווגה מקדימה וזוג של 9\6 מאחורה גם הם של סרוין ווגה , המערכת נשארה אותה מערכת מקורית. המערכת עצצמה לא מסוגלת להרים את הסאונד ומזייפת במיוחד..

כרגע אין ברכב מגבר , אמרו שבמידה וארצה לחבר מגבר אני צריך לחבר מתאם מיוחד , מישהו יכול להגיד לי מזה המתאם הזה? וכמה דבר כזה אמור לעלות ?

פורסם

בתור בעלים גאים של אלטו (חודש...YEHH ! ) ,אני יכול להמליץ לך בחום להעיף את הרדיו המקורי ולשים HU אחר.

כל אחד אחר יעשה את העבודה פי מיליון טוב יותר מהמקורי. אישית אני מעדיף פיוניר....4X50 מספיק לי לגמרי,אם יתחשק לך להוסיף מגבר תמיד תוכל.

פורסם
בתור בעלים גאים של אלטו (חודש...YEHH ! ) ,אני יכול להמליץ לך בחום להעיף את הרדיו המקורי ולשים HU אחר.

כל אחד אחר יעשה את העבודה פי מיליון טוב יותר מהמקורי. אישית אני מעדיף פיוניר....4X50 מספיק לי לגמרי,אם יתחשק לך להוסיף מגבר תמיד תוכל.

אני בטוח שכל מערכת רצינית שאני אשים ישפר את האיכות.

העניין שאני לא רוצה להוריד את הפאנל המקורי הוא לדעתי יפה ומוסיף ברכב(מבחינת יופי חיצוני בלבד ) .

• תוכן חדש...