Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה 2011

yalyal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות קורולה חדשה, רציתי לחכות לדגם 2011, התקשרתי לסוכנות בכדי לברר מתי מתחילים למכור דגם זה ונאמר לי שכבר אין מושג כזה שנת דגם, אלא ברשיון הרכב רשום תאריך עליית הרכב על הכביש ושהקורולה שהחלה להימכר בארץ לאחרונה היא בעצם דגם 2011 של אירופה.

כמו-כן נאמר לי שברכבים החדשים מחשבים את מחירון הרכב לפי מס' חודשים שהרכב על הכביש ולא לפי שנת דגם - האם נכון הדבר

התקשרתי לסוכנות נוספת ונאמר לי אותו הדבר - האמנם נכון הדבר?

האם כדאי לי לקנות הרכב כיום או להמתין מס' חודשים?

פורסם

כן זה נכון, בגלל זה מי שרוצה לקנות רכב חדש בחודשים האחרונים של השנה מחכה לינואר כדי שיהיה רשום ברישון 2011.

בקשר לשאלה אם שווה לחכות:

תראה - אם לא לחוץ לך לקנות את הרכב עכשיו, אז תחכה - אתה תוכל למכור בקצת יותר כשתרצה לשדרג.

אבל בתכלס זה אותו רכב, כל מה ששונה זה טיפה עיצוב שאפילו לא מורגש (רק כל 3 שנים מחליפים עיצוב לגמרי) וזהו, כל הרכיבים בפנים (מנוע וכד') אותו דבר.

ד"א מה התקציב שלך?

OCTAVIA 1.4TSI 2010

:wink:

פורסם

מה שאמרו לך נכון. היום ברשיון הרכב מופיע "תאריך עלייה לכביש" והוא מה שקובע את השנתון והמחירון היחסי.

כאמור הקורולה עברה מתיחת פנים לאחרונה, ככה שהרכב שתרכוש היום הוא בדיוק אותו הרכב שתרכוש בינואר 2011.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה שאמרו לך נכון. היום ברשיון הרכב מופיע "תאריך עלייה לכביש" והוא מה שקובע את השנתון והמחירון היחסי.

כאמור הקורולה עברה מתיחת פנים לאחרונה, ככה שהרכב שתרכוש היום הוא בדיוק אותו הרכב שתרכוש בינואר 2011.

איתמר.

אז בעצם יש מחירון לכל שנתון אבל בתוך השנתון יש התייחסות לכמה זמן הרכב על הכביש?

וז"א שדגם 2011 הוא רק דגם שיימכר החל מה-01/01/11???

פורסם

הרכב שימכר מחר והרכב שימכר ב1.1.11 הוא אותו רכב בדיוק, אבל זה שימכר ב2011 יחשב לרכב ממודל חדש יותר.

Auto Emoción

פורסם

במחירוני הרכב יש התייחסות לחודש העליה של הרכב על הכביש החל מרכבים חדשים שעלו בשנת 2008.

כלומר אם למשל מחירון של למבורגיני דיאבלו שנת 2009 הוא 150,000 ש"ח והרכב עלה על הכביש בנובמבר יש עוד 10 חודשים שבהם מוסיפים סכום מסויים שנקבע על ידי יצחק לוי. למשל 1500 ש"ח לכל חודש נוסף שיש ברשיון שאינו ינואר.

כך שמחירון הרכב עצמו הוא 165,000 נכון לרכב הספציפי הזה

Confidence In Motion

• תוכן חדש...