Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

האם בדגם הנ"ל לאחר קריעת רצועת טיימינג יש מפגש בין שסתומים לבוכנות? או במילים אחרות האם יש טעם לנסות להלביש רצועת טיימינג אחרת או ישר לפרק את ראש המנוע (דרך אגב רצועת הטיימינג נקרעה כתוצאה מקריעת רצועת אביזרי מנוע וחדירתה לאיזור גלגלות רצועת הטיימינג)

בתודה מראש

שרון.

פורסם

הוא לא היה שואל אם זה לא היה קורה לו.

לפותח השרשור, תנסה למצוא מוסך שלא ינצל את זה שאתה לא יכול להזיז ממנו את הרכב.

מאיזה איזור אתה?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

שלום שוב. קרה לי את אותו מקרה ברנו קליאו שלי ועשיתי אוברול לאוטו אם אתה צריך ייעוץ לגבי עלות התיקון וחלקים דבר איתי

מאיזה אזור אתה בארץ ? ויש טעם להלביש את הרצועות ולבדוק אם המנוע מזייף. אם לא אתה מזליסט שלא התעקמו שסתומים .. [סבירות גבוה שכן התעקמו שסתומים]

פורסם

לפני שאני מוריד את ראש המנוע, רציתי לנסות להרכיב רצועת תזמון.

ידוע לי כי יש צורך לנעול את שני גלי הזיזים וכן גם את גל הארכובה.

האם מישהו יכול להעלות שרטוט מAUTODATA, של הטיימינג?

בתודה מראש

שרון.

פורסם

האם מישהו יכול להדריך אותי איך נועלים את הדיפיוזר? באיזה כח לסגור את ברגי גלי הזיזים? והאם ניתן להשתמש בברגים הישנים או שחובה להחליף את הברגים?

בתודה מראש..

שרון.

• תוכן חדש...