Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלך סעודיה אישר, ורכב השטח הראשון שעוצב בערב הסעודית יגיע לפס הייצור.

הרכב, שמכונה KSU גאזאל-1 (Gazal-1), הוצג לראשונה בתערוכת ז'נבה השנה. הוא מבוסס על פלטפורמת מרצדס G קלאס הוותיק, שלא לומר עתיק.

הסעודים לא מספרים בינתיים איזה מנוע יוצע בגאזאל-1, אך ניתן לשער שזה יהיה יחידת ה-V8 של AMG עם כ-500 כ"ס, או ה-V8 ה"צנוע" יותר של

מרצדס מה-G550, עם 382 כ"ס. בכל מקרה, זה אומר שהביצועים אולי לא רעים, אבל עם העיצוב - פרי עבודתם של סטודנטים באוניברסיטת המלך

סעוד - אפשר היה ככל הנראה לעשות עוד קצת מאמץ...

11-king-truck.jpg

12-king-truck.jpg

14-king-truck.jpg

ksu-gazal-1-emblem.jpg

17-king-truck.jpg

Gazal-1%20_2010III_3.jpg

18-king-truck.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מדמיין או שהאגזוז נמצא מתחת לסף הדלת האחורית? זה נראה יותר כאילו הוא מבוסס על שלדת מרצדס אטגו מאשר שלדת ה G קלאס :shock:

במבט ראשון הוא נראה כמו דייהטסו מטרייה על סטרואידים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוזר למדי. הכי מוזר זה ה"חד-גבה" שיוצרים המגבים מאחור.:shock:

נראה כמו צעצוע יפני מאיזה קומיקס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הרכב עבר מבחני ריסוק מיוחדים שמדמים תאונה עם גמל ובעקבות כך בוצעו שינויים בצורתו של חלון קדמי.

לא. אני לא צוחק וגם הדילר שלי בחופשה.

פורסם

באמת אוטו של ערבים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
מוזר למדי. הכי מוזר זה ה"חד-גבה" שיוצרים המגבים מאחור.:shock:

נראה כמו צעצוע יפני מאיזה קומיקס.

לא מבין מה אתה רוצה - העיצוב בדמותו וצלמו של המעצב... :shock:

פורסם

סה"כ ניראה נחמד, אבל למה הוישרים עקומים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מדמיין או שהאגזוז נמצא מתחת לסף הדלת האחורית? זה נראה יותר כאילו הוא מבוסס על שלדת מרצדס אטגו מאשר שלדת ה G קלאס :shock:

.

ב-G קלאס AMG היציאות של המפלט ממוקמות מתחת לדלתות האחוריות, מה שבהחלט יכול לרמז שהם מתכננים לשים שם את אותה יחידת כח.

בקיצור, לקחו G קלאס AMG ושינו לו את העיצוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה-G קלאס אולי עתיק, אבל הוא עדיין נראה מצויין, וזה לא משהו שניתן לאמר על הגועל הסעודי הזה.

פורסם

במדינות ערב התנהג (או יותר נכון תנהג) כערבי.

בכל אופן, איתמר, האגזוז באמת בצד הרכב, בול כמו במשאיות :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...