Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד אחד כיף לדעת שיש רכב על שמי, מצד שני הוא פרי ייצור של ערב הסעודית. נו מילא...

אגב,

לפי מה שהיה בטלויזיה, הרכב הזה מגיע בצבעים של או ירוק בהיר או ירוק כהה.

למה? פשוט מאוד, כי הירוק הוא הצבע של האיסלאם.

Polo 2012

פורסם

יש כמה תגובות פה לא נעימות לקריאה.

נהגים יש גם במגזר הערבי אם שכחתם, וחלק מהם נמצאים בפורום הזה, אני למשל :) .

פורסם

אתה צודק לחלוטין.

מצד שני יש כאן גם ערסים, ועדיין יש המון בדיחות והערות ערסים.

מצד שלישי, ערבי בדרך כלל יודע שהוא ערבי, וערס לא :shock:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לצחוק על הסעודים ועל הרכב שלהם כי לנו יש את התוצרת המוטורית הישראלית להתפאר בה.

אה,רגע.

בעצם אין לנו.

נקודה למחשבה. :roll:

V5

פורסם

אתה מסתכל על זה, ומבין שלדייהו בעצם יש מעצבים מוכשרים. לפחות תוצרת GM DAT ניראית כמו מכוניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יצא לי להחליף כמה מילים עם הסטודנטים שהציגו את הרכב בז'נבה.

מדובר בחבר'ה די "ירוקים" בתחום, והתרשמתי שכל הסיפור הוא מעין בלון ניסוי - אולי יצליח, אולי לא. לא נראה שמישהו רואה בזה ייצוג של המדינה, אלא יותר פרוייקט גמר של הפקולטה הרלוונטית באוניברסיטה. פשוט כשיש הרבה כסף, אז גם פרוייקט גמר יכול להפוך לפעמים למוצר מדף.

בכל הנוגע לעיצוב - בתערוכה זה לא נראה כ"כ זוועתי. הגודל עצמו מרשים ביותר, ועל רגע ה-G וואגנים והרולס-רוייסים משובצי היהלומים של השייחים, הג'יפון הזה נראה טבעי לגמרי. כדאי לחכות לתמונות נוספות לפני שתחרצו את דינו.

באופן אישי, אינני יודע עד כמה לגיטימית כל הביקורת הזאת מפי אנשים שבמדינתם מוסכים מנוהלים ע"י הנדסאים, ספורט מוטורי אינו חוקי ויש בערך 6 מהנדסי רכב מוסמכים שרובם גם לא עובדים בתחום. אני כבר לא מדבר על הרמיזות הגזעניות, אבל דווקא בפורום רכב הייתי מצפה לראות קצת יותר כבוד מקצועי כלפי אנשים שעושים את צעדיהם הראשונים בתחום.

פורסם

נרשמו כאן מילים כמו "מכוער" , "ערבי" "נראה כמו דייטסו" "זוועתי".

כשיהיה כאן עשירית ממה שיש להם תוכלו לרשום תגובות כאלה, בינתיים נשאר רק לקוות שב50 שנה הקרובות יהיה פה משהו קרוב לזה

פורסם
נרשמו כאן מילים כמו "מכוער" , "ערבי" "נראה כמו דייטסו" "זוועתי".

כשיהיה כאן עשירית ממה שיש להם תוכלו לרשום תגובות כאלה, בינתיים נשאר רק לקוות שב50 שנה הקרובות יהיה פה משהו קרוב לזה

מה זה משנה מה יש כאן?

לפי ההשקפה שלך, אסור להעביר ביקורת כמעט על שום דבר בעולם, כי פה זה לא יותר טוב.

לדוגמה, אסור להגיד "איזה משחק מעפן היה לבוסטון אתמול" כי הNBA היא ליגה טובה יותר משלנו בארץ.

Auto Emoción

פורסם

מסכים עם WHEEZY, למה אסור להעביר ביקורת?

אנחנו גם לא מייצרים פלזמות/LCD,מע' קול, ועוד המון דברים.

אז בגלל זה אסור להגיד אם זה טוב או לא, נראה יפה או מכוער,

איכותי או לא?

הדבר היחידי זה עניין ה"ערבי", ואני מניח שזה נאמר במובן ההומוריסטי

ולא במובן הגזעני.

פורסם

משום מה הוא קצת מזכיר לי את הטויוטה FJ קרוזר ששטף את הארץ לפני שנתיים-שלוש..

לדוגמה, אסור להגיד "איזה משחק מעפן היה לבוסטון אתמול" כי הNBA היא ליגה טובה יותר משלנו בארץ.

משחק? איפה היה משחק?

הלכו מכות וזרקו כדורים אחד לשני באוויר...

אבל עזוב, העיקר שבסוף הלייקרס לקחו ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדהים שגזענים תמיד מוצאים במה גם שמדובר על עולם הרכב.

בכל מקרה העיצוב רטרו ונראה לי שבמציאות נראה יותר מרשים, ובטח יותר מהתוצרת המקומית, סוסיתה? מי הזכיר גמלים?

• תוכן חדש...