Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אם הייתי רוצה לדוגמא לקנות רכב מחברת ליסינג - איך אני יכול לדעת בודאות שהרכב המדובר היה בליסינג ולא בהשכרה ?

האם זה רשום במקום כלשהו או שאני אמור לסמוך על החברה שהיא אמינה ?

מכיוון שאם זה השכרה לא הייתי מעוניין לגעת בו ולא משנה כמה ק"מ הוא עבר או מה מצבו .

תודה לכולם

אלעד

פורסם

ברכב ששימש להשכרה זה רשום ברישיון הרכב, למעלה בסעיף "מקוריות" מופיע "רכב השכרה". זה כבר קיים שנים ארוכות מאוד.

ברכב שהיה בליסינג עד שנת 2007 לא היה רשום כלום.

משנת 2008 (אני לא יודע אם זה מ 1.1.2008 או מתאריך כלשהוא באמצע השנה ) התחילו לרשום ברישיון רכב את המילים "חכירה לשעבר" לגבי המכוניות האלו.

פורסם

מה שכתב בוקי נכון בתאוריה. בפועל אני לא בטוח שתדע אם הרכב שימש להשכרה או לליסינג. כבר ראיתי רכבים שהיה רשום להם "רכב השכרה" ברישיון למרות ששימשו הלכה למעשה כרכבי ליסינג לאורך כל תקופת שירותם ולהפך.

וודאות מלאה אין כאן וקשה לי להאמין שתיהיה, אלא אם תצליח לשכנע את הפקיד במגרש של חברת הליסינג לפתוח מולך את התיק המלא של הרכב ולבדוק, דבר שקשה לי להאמין שיסכים לעשות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קניתי לאחרונה רכב שכתוב עליו ברישיון "הרכב משמש להשכרה" אך הוא היה ב-4 שנים האחרונות בעסקה של ליסינג תפעולי אצל אדם אחד שגם בחר את צבע הרכב. מהרכב פורקה אף דיבורית ספיריט קבועה של המשתמש בה.

מה זה אומר לגבי העבר "ההשכרתי" של הרכב? מדובר בפיקציה, הרכב היה ליסינג לכל דבר.

לעומת זאת יש המון רכבים שרשום עליהם ליסינג, אך הם היו בצה"ל או אצל סוכני שטח של הוט, ומדובר ברכב טחונים לגמרי.

תעשה את השיקול שלך ובכל מקרה תרכוש רכב רק לאחר בדיקה שלך.

פורסם

אז מה שאתם אומרים זה שאין מה לעשות ויש להסתמך על מה שחברות ההשכרה טוענות בלבד כי אין דרך ודאית לדעת .

טוב תודה לכולם !!!:lol:

פורסם

כעיקרון ברישיון כתוב "השכרה" או "החכר".בגדול – בחברות גדולות ואמינות אפשר לסמוך על הדיווחים, אני יודע שבאוויס ואלדן מאוד מקפידים על זה, שמעתי שבשלמה סיקסט/ניו קופל רושמים את הכל "ליסינג" ואז אתה לא באמת יכול לדעת מה השכרה ומה לא.

בגדול – הקילומטרז' אמור להיות אינדיקציה (יותר מ- 50,000 ק"מ בשנה זה מחשיד) וגם הבדיקה – בבדיקה יכולים לראות אם המנוע "עייף", מה שאומר שיותר נהגים נהגו על הרכב.

• תוכן חדש...