Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

יש לכם רעיון אולי אם יש משהו שאפשר לבטל או לתקן אצלו אמובלייזר מקורי בפטרול 2001 אף אחד לא יודע מה לעשות גם בחברה

זה נקרש NATS או משהו כזה והרכב מניע רק לאחר אי אלו משחקים עם המפתח , עליי רק לציין שזה החל לאחר ניתוק האיתוראן וחיבור ביפר של רב בריח

והבחור שהתקין וניתק אומר שזה לק קשור אליו בקיצר אני לא מחפש אשמים אלא פתרון

פורסם

למה קבעת שזה אימבולייזר ?

המנורה שמהבהבת שהרכב סגור לא מפסיקה גם שהסוויצ' פתוח ?

לא כל כך מהר מנתקים אימבולייזר מקורי .

יש לי הרגשה שזו לא הבעיה.

בעקרון האימבולייזר שלך מקודד עם מחשב הרכב כך שהדרך היחידה "לעקוף" אותו היא להדביק את הצ'יפ שבמפתח לטבעת של הסוויצ' , אבל זה לא בדיוק לעקוף , פיתרון לחבר'ה שמתקינים מערכת הנעה מרחוק (ללא מפתח בסוויצ')

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי טוב האמת שכבר אמרתי נואש.

לאחרונה יש לי איזה בעיה עם האמובלייזר המקורי של הפטרול שבכדי להניע את הרכב אני מכניס ומוציא את המפתח אין ספור פעמים עד שהוא מניע.

בגדול איזה איש שמתעסק עם מפתחות אמר לי שזה לא המפתח וכך אין לי פתרון.

אני לא רוצה ללכת לחברה טוב נו זה ברור נציג שירות וכל מני כאלה שסתם עולה המון המון כסף.

קיצר אני מחפש מומחה לאזעקות עדיף באזור שלי (אשדוד)

תודה מראש

פורסם

שום מומחה לאזעקות לא יעקוף לך את האימובילייזר המקורי וטוב יהיה אם תכנס למוסך מורשה לבדיקה. בסה"כ מערכת האימובילייזר של ניסאן אמינה מאוד וסביר להניח שמדובר בבעית התקנה או משהו אחר זניח.

• תוכן חדש...