Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לפני קניית מגבר לרכב שלי

יש לי ברכב מקדימה קופוננט של חברה בשם vector משהו אני לא סגור על זה עוצמה 100 RMS

ובמגש יש לי 2 רמקולים של קנווד 60 RMS

עכשיו אני בעיקרון מבסוט מהשמיעה אין לי ציפיות לשמיים אני עדיין מעוניין לשפר את זה

חלק בפורום המליצו לי על המגבר jbl60.4 ואם אני יילך על מגבר זה המגבר שאני יקנה - רק הבעיה זה למצוא מי שיתקין לי אותו

אז חשבתי על משהו אחר במקום הרדיו דיסק שלי ברכב הוא של jvc והוא מוציא משהו כמו 15 וואט.. אם אני אקנה רדיו דיסק טוב של פיונייר שמוציא 50 וואט נגיד (שזה בערך כמו מחיר של מגבר משהו כמו 600-700 ש"ח) זה לא יהיה עדיף? גם מבחינת זה שהאיכות תשתפר וגם מבחינת זה שתהיה לי כניסת USB .

מה שאני לא מבין זה אם ההבדל בין העוצמה שהמגבר ייתן לבין העוצמה שרדיו דיסק חדש ייתן תהיה משמעותית? אם המגבר יהיה יותר איכותי בהרבה אז כמובן שאני אחסוך עוד ואלך על המגבר

תודה רבה.

פורסם

גם מגבר וגם רדיו דיסק הם רכיבים חשובים במערכת.

אבל אם אתה רוצה להתקין מגבר מומלץ שיהיה לך פאנל טוב שיוכל לעבוד עם מגבר כמו שצריך.

ההבדל בין הגברה של מגבר להגברה של רדיו דיסק היא משמעותית באיכות ובעוצמה.

פורסם

מה שאני מתכוון זה מה יהיה ההבדל בין הגברה של מגבר JBL60.4

לבין רדיו דיסק של פיונייר שמוציא 4X50

פורסם

מגבר מוציא 60 RMS ל - 4 יציאות

ורדיו דיסק מוציא 50 וואט לארבע יציאות מה שיוצא כ- 15-20 RMS שזה מה שבתכלס קובע.

פורסם

רדיו דיסק טוב של פיוניר שרשום שמוציא 4X50, זה לא RMS? כאילו זה עדיין 15-20? אם זה ככה עדיף לי להישאר עם הרדיו דיסק ולקנות את המגבר

פורסם

אבל איזה רדיו דיסק יש לך הוא מתאים למגבר הוא ירים את המגבר כמו שצריך.?

תרשום דגם של הרדיו דיסק אני אמליץ לך מה לעשות.?

• תוכן חדש...