Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באוטו של אבא שלי יש בעיה ורציתי להיעזר בכם, הרכב הוא פורד אקונוליין שנת 04. בזמן שהרכב עוצר ברמזור המזגן מתכבה,

שממשיכים לנסוע הוא מתחיל לעבוד שוב...

אשמח להשערות ממה זה יכול לנבוע?

תודה רבה

פורסם

כמה השערות:

1. מאוורר המזגן (החיצוני) לא פועל. בדוק בעת עמידת הרכב שהונטה, שאמורה לקרר את המעבה, פועלת. אם היא עובדת יכול להיות ששטיפה המעבה תפתור את הבעיה.
  2. לחץ נמוך במערכת המיזוג. כשהסל"ד נמוך הלחץ יורד והפרזוסטט מכבה את המדחס. יש לבדוק לחצים במערכת המיזוג.

כדי לשלול בין השניים פשוט בעמידה בסרק תרים את הטורים ותראה אם המדחס נכנס לפעולה. אם כן הבעיה היא חוסר גז. אם לא הבעיה היא התחממות יתר של המעבה.

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעל.

להעביר ברמזור לN ולעלות קצת טורים? יש להיות כשהלחץ יורד הפרזוסטט מכבה את המדחס - זה עובד על יוניט חום או משהו כזה? יתכן ויוניט מזייף?

פורסם

למה צריך רמזור? רק כשיש רמזור זה קורה? בעצור לא? בפקק לא? בחניה לא? נראה לי שהבנת את הנקודה.

התחל נסיעה והפעל את המזגן. לאחר שאתה בטוח שהוא פועל עמוד בחניה במקום בטוח ולאחר שהוא מפסיק לפעול, כשאתה בפרקינג או בניוטרל תן גז ותראה אם הוא חוזר לעבוד. לחילופין אתה יכול להסתכל אם המדחס נכנס לפעולה, במידה ואתה יודע איך המדחס נראה ומה קורה כשהוא נכנס לפעולה.

לחילופין קפוץ לחשמלאי רכב, שיאבחן את הבעיה בקלות.

אני מקווה שהבנתי אותך נכון והכוונה היא שהמזגן מפסיק לקרר ולא שהאוורור הפנימי מפסיק לפעול.

תת לחץ או לחץ יתר במערכת המיזוג יגרור ניתוק המדחס ע"י הפרזוסטט (מפסק לחץ).

פורסם

המדחס לא מפסיק לפעול, שהרכב עומד ברמזור,פקק או כל עצירה אחרת כמו שתיארת, החלק הקדמי של המיזוג ברכב מפסיק לעבוד,ועובר לחלק של השמשה הקדמית היכן שהאדים אמורים לצאת.

כלומר המאוורר הקדמי מפסיק לעבוד ועובר למאוורר של השמשה הקדמית.

פורסם

אוקיי אז תסלח לי שאני אומר את זה אבל התיאור הראשוני שלך לבעיה ממש לא היה מדוייק. חבל שאתה לא מסביר את עצמך טוב יותר כדי שתקבל תשובה מדוייקת.

אם כל הבעיה היא שהאוויר עובר מפתח זה לאחר הבעיה כנראה ביחידת הבקרה של המיזוג. היות ואני לא מכיר איך היא פועלת באקונוליין אני לא יכול להיות יותר ספציפי מזה.

• תוכן חדש...