Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבודים

BiG_BuG2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, שהם לא בדיוק מתים. אבל גם לא בדיוק חיים. בקיצור, פרק טיפוסי של LOST שענה על שאלות ישנות והשאיר ימבה שאלות חדשות פתוחות.

לדעתי, אגב, היוצרים השאירו פתח בקוטר של אוטובוס לסרט/סדרת המשך למרות ההצהרות שלא יהיו המשכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אישית חושב שהסיום נהדר. הכותבים גאונים, כל מי שאומר שהסוף גרוע פשוט לא מבין את מהות הסדרה.

בגדול, הסוף הוא אחרי שכולם מתו (וכן, היה קצת גיי), חלק על האי, אבל כל מי שהצליח לרדת מהאי כנראה מת משיבה טובה או לפחות מאיזה התקף לב בעולם האמיתי. האי הוא מקום ששומר על העולם מהגיהנום (או משהו דומה) וכל מה שהיה עליו זה שאריות מציביליזציות קדומות שהגיעו לאי. הענן השחור הוא אח של יענקל'ה אחרי שהוא יצא מהחור הזה, סוג של שד נגיד (אפילו מזכיר את על טבעי). יש תשובות להרבה דברים אם מוכנים לחשוב קצת (ולראות את כל הסדרה ~10 פעמים)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מבחינתי הפרק האחרון סגר מעגל בכך שהחזיר אותי לפרק הראשון ( לרגע ההתרסקות של המטוס )

ובעצם איפשר לי להבין שהם כולם מתים לגמרי במהלך הסדרה כולה .

וכל מה שחוו ואנו חווינו יחד איתם היו בעצם התהליכים והמעברים מהעולם הזה המוכר לנו של 'החיים' לעולם הבא של 'המתים' .

Simple As Is

כמובן שאפשר להתווכח על זה עד בלי די - אבל זה מה שיפה בסדרה , הכל מופשט כל כך וכל אחד רשאי לקחת איתו מה שבא לו ולהבין זאת כרצונו .

סיכום : סדרה מרתקת שגרמה לנייד שלי להיות מחובר לרשת באופן רציף שבועות לעיתים .

ולי להיות מחובר למסך הגדול לילות ללא שינה .

פורסם
ובעצם איפשר לי להבין שהם כולם מתים לגמרי במהלך הסדרה כולה .

ממש, אבל ממש לא. אפילו היוצרים הצהירו על זה.

ואם תשאל: "אז למה הראו בסוף הפרק האחרון את שברי המטוס של טיסת 815?" אז התשובה, בניגוד לכל הסדרה, פשוטה:

זה קטע שהתווסף ללא ידיעת והסכמת היוצרים ע"י הערוץ (ABC) כ"פילר" של כמה שניות להעביר את הזמן עד ג'ימי קימל ולא קשור לפרק בשום צורה כלשהי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זו בדיוק הבעייה, אפשר להבין את הסדרה הזו איך שרוצים, הם מתו בהתרסקות , מתו מפצצת המימן וכו'.

ראיתי את כל העונות ברצף במהלך החודשיים האחרונים ונהנתי סה"כ.

אבל אם הייתי רואה את הסדרה במהלך כל השנים האחרונות הייתי מאוד מתבאס מהסיום.

סדרה עם כל כך הרבה קישורים לולאות וקפיצות שונות ומשונות בעלילה ובזמן שנסגרת בצורה כל כך סתומה לדעתי מאכזב.

רק מהפוסטים כאן יש איזה 3 פרושים אפשריים לכל מהלך הסדרה.

ד"א מה היה השם של האח של ג'ייקוב AKA the smoke monster, לא הזכירו את זה?

פורסם
אהסוף הוא שכולם מתים בעצם?

מה אני הבנתי:

אחרי פיצוץ האי ב-1977 נוצרה מציאות מקבילה שבה מטוס אושיאניק 815 נחת בשלום בלוס אנג'לס. אבל הדברים התחילו להתנהל אחרת עוד מ-1977. לדוגמא סוייר נהיה בלש במשטרה (אחרי מקרה שגרם לו לשקול מחדש את החיים שלו), הרלי אומנם עדיין היה עשיר, אבל בלי המזל הרע שליווה אותו במקור (ולא לקה בסכיזופרניה), בן נהיה דוקטור להיסטוריה (הוא מזכיר איפהשהו שאביו עבד בדהארמה ונהיה נכה בגלל איזושהי תקרית, אאל"ט, ירו בו), לג'ק נולד בן, למיילס לא היה את הכישרון לתקשר עם המתים, דניאל לא נהיה גאון מטורף, דזמונד מועסק במשרה בכירה אצל צ'ארלס ווידמור, גם ווידמור עצמו נהיה הרבה יותר נחמד.

אומנם היו אנשים שהחיים שלהם נשארו אותו דבר (קייט, צ'ארלי, לוק, סעיד, ועוד), אבל זו המגמה הכללית.

הסוף הוא שג'ק במותו (ד"א, לא בטוח שהוא בכלל מת, יכול להיות שהוא פשוט מחוסר הכרה, ורוזי וברנרד ימצאו אותו כשילכו לחפש את הכלב שלהם) ציווה לאחרים להמשיך את החיים שלהם במציאות מקבילה שבה נוסעי אושיאניק 815 נחתו בשלום ב-LA, וגם מנע מכוחות האופל (בדמות האיש בשחור/לוק/מפלצת עשן) לצאת מהאי ולהשתלט על העולם.

ההתאספות שלהם בכנסיה היא בעצם האיחוד של האנשים במציאות המקבילה והטובה עם עצמם מהמציאות שבה המטוס התרסק, עליית קריסטיאן שפרד לגן עדן, והזדמנות להמשיך את החיים שלהם מהנקודה של פרק סיום, עם הזכרונות מהאי, אבל בלי התוצאות הדברים הרעים שקרו להם. עכשיו אף אחד לא אומר שהחיים שלהם לא יכולים להתחרבן אחרי זה, היות ויש פתח מאוד גדול להמשך, ויש cliffhangers.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמובן שאפשר להתווכח על זה עד בלי די .

ממש, אבל ממש לא.

אפשר להתווכח על זה אבל ממש לא בא לי .

פורסם

לא הזכירו את השם שלו במהלך הסדרה. גם בפרק שסיפר על ג'יקוב ואחיו לא הזכירו את שמו.

אחרי פיצוץ האי ב-1977 נוצרה מציאות מקבילה שבה מטוס אושיאניק 815 נחת בשלום בלוס אנג'לס. אבל הדברים התחילו להתנהל אחרת עוד מ-1977.

אם האי התפוצץ בשנת 1977 לאן הם חזרו בעצם בטיסה השנייה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הם חזרו בטיסה השניה, חזרו בזמן ל1977 ופיצצו את האי. תופעת הלוואי של פיצוץ האי הייתה החזרתם ל2007 (או 2010).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איך יצא שפיספסתי את השרשור הזה עד כה?

פרק הסיום היה לדעתי גרוע ומצויין באותה המידה.

מצד אחד, מדובר בפרק שמצולם היטב, מרגש ואפילו מצליח לענות על כמה מהשאלות החשובות של הסדרה. חוץ מזה, זכינו לראות שוב את שרלוט (:biggrin2:) ואת קייט בשמלה שחורה מדהימה (:bugeyed:) ואפילו את ג'ולייט-כפרה-עליה (:oops:).

ומצד שני, ראבק, כבר חמש עונות שאני מחכה לקבל אפילו שביב של תשובה על כמה מהשאלות שהיו יותר מהותיות בעונות הראשונות, וכל העונה האחרונה כאילו התרחקה מקו העלילה של העונות הקודמות ופתחה קו עלילה נפרד שהלך לכיוונים הרבה יותר "רוחניים".

חבל שנגמר.

הקפצה-הקפצתית. אני בניגוד אליך לא פספסתי את השרשור, אלא התעלמתי ממנו באלגנטיות עד שאראה את פרק הסיום (הייתי בחו"ל...). עכשיו כשראיתי אני יכול להגיד שזה היה אחד הסיומים הטובים ביותר לסדרה כלשהי, מתחרה רציני מאוד של הסופרנוס, בין השאר. אני גם, בניגוד אליך, חושב שתשובות לכמעט כל השאלות החשובות אכן נענו ושהסיום שלם ומאוד מתאים. ממש לא חבל שנגמר - נגמר בדיוק כמו שהיה צריך להיגמר.

אז הם כולם מתים? איזה בזבוז של 6 שנים. פשוט בזיון של פרק סיום.

narrow-minded היא המילה היחידה שעולה לי לראש למקרא המשפט הזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז הם כולם מתים? איזה בזבוז של 6 שנים. פשוט בזיון של פרק סיום.

מה לגבי המשפט האלמותי: "I see dead people"?

http://www.youtube.com/watch?v=ZSNyiSetZ8Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה חלק מהכיף, זו סדרה חכמה.

אתה יכול לנחש את הסוף של 99% מהסרטים האמריקאים.

הם מתנהגים לפי אותה שבלונה.

אבל אתה כן תזכור את ה-1% שהפתיע אותך (או גרם לך לחשוב).

בדיוק כמו "אבודים".

-

פורסם

[quote=sronis;2570175עכשיו כשראיתי אני יכול להגיד שזה היה אחד הסיומים הטובים ביותר לסדרה כלשהי

אני חושב שהסיום היפה ביותר לסידרה אי פעם היה ב "רצועה " :lol:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לאחר סיום הסדרה שאלו את היוצרים מה היה שמו והם גילו ששמו היה סמואל (יענו שמואל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

3 סופים אלטרנטיביים לסדרה - פשוט גדול:

http://www.youtube.com/watch?v=YyKyjeRodd4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ודעתי - סוף מאוד מיוחד לסדרה. באמת שלא הייתה אפשרות לסוף אחר, כל הסדרה הייתה מסתורית והעלתה תהיות רבות וזה רק מתאים שהסוף ימשיך באותו הקו.

ודרך אגב - האפיזודה האחרונה של הסדרה - שבה ג'ק סוגר את העיניים, היא פשוט גאונית וסוגרת מעגל, למי שלא זוכר, הסדרה התחילה באפיזודה שבה ג'ק פותח את העיניים.

• תוכן חדש...