Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הבחנתי ברכב שלי ברעש מתכתי קל כאשר הרכב בהילוך D עם מזגן (ללא מזגן הרבה פחות)

וניתן לעצור אותו כאשר אני נוגע באגזוז מאחורה ומחזיק אותו.

לאחר בדיקה שביצע חשמלאי טוב, המליץ לי לבצע בדיקת 4 גזים כי יש סיכוי שהלך הקטליזטור (ממיר קטליטי).

יש לציין שלא נדלקה לי ברכב נורית מנוע והטורים יציבים מאוד, מס' שאלות:

1. הבנתי שבשנתונים 03-04 יש בעיה עם הממיר כולל קוד תקלה P04.. משהו, בשנתונים05-07 לא אמור להיות?

2. האם מה שאני מציין אצלי דומה לזה? אני מקווה שזה לא, מה התופעות הנוספות של ממיר?

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

היתה לי פעם בעיה כזאת וכבר באתי להחליף ממיר עד שאבא שלי בא עם אזיקון, וקיבע את האגזוז.

כנראה שאחת מה U שמחזיקים את האגזוז נשבר, יצא קצת מהמקום. תבדוק את זה.

Renault clio RT 1994

פורסם

שאתה מפעיל מזגן זה דיי טבעי שהוא יעמיס על המנוע ויגרום אולי לרעידות קלות שאתה אולי לא מרגיש אבל האגזוז כן..

בשברולט אבאו ביג הרכב מתחיל לרעוד ממש ולעשות רעש בלתי נסבל כאשר מפעילים מזגן - ובמוסך אמרו שזה תקין.

פורסם

הבעיה יכולה להיות מתושבות מנוע, סיבובי סרק נמוכים מידי, תושבות אגזוז, אגזוז עצמו ועוד. כנס למוסך, לא נשמע שמדובר במשהו מסובך לאיתור.

פורסם
הבעיה יכולה להיות מתושבות מנוע, סיבובי סרק נמוכים מידי, תושבות אגזוז, אגזוז עצמו ועוד. כנס למוסך, לא נשמע שמדובר במשהו מסובך לאיתור.

תודה.

סיבובי סרק שלי בסדר גמור 750 ב N וכ 900 עם מזגן, יציבים לא מורגשות ויברציות באוטו.

כאשר מכניס D עדיין אין ויברציות חזקות (רגילות) אך כפי שציינתי רעש מתכתי מכיוון האגזוז.

רציתי רק לשלול אפשרות של התקלה הידועה בדגמי 03-04.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

90% שהאגזוז שלך נוגע במשהו מתחתי לאורך הרכב כפי שנאמר ממקודם ניתן לפתור את הבעייה ע"י קיבוע יותר טוב של האגזוז

עם כי לא הייתי ממליץ על אזיקון שכן הוא מפלסטיק שאינו עמיד לחום הרב אותו סופג האגזוז אבל ניתן לקבע את הגומייה עליה יושב האגזוז בעזרת אותו האזיקון כך שתמנע מהאגזוז מהלך חופשי אל החלק שבו הוא פוגע.

בהצלחה

IMG_2373.jpg

החיים יפים כשיש כסף למלא דלק ! :-P

כמה חבל שהדלק הולך ואוזל ואיתו גם שנות החיים היפות.:cry:

פורסם

1. גם אם קיימת תקלה בממיר לא נראה שיש קשר למה שאתה שומע . אם מחזיקים את הצינור האחורי ונעלם הרעש יכול להיות שקיימת בעיה בצינור פליטה האחורי ולא בממיר.

2. אין תופעות מורגשות ברכב אם יש תקלה בממיר מלבד המנורה שדולקת לא אמורים להרגיש דבר

פורסם

מנסיוננו בתחום הממירים הקטליטיים של הטויוטה המחלה הידועה לשמצה בשנתונים 03-04 אינה קיימת בשנתונים מתקדמים יותר . עדיין , לממיר הקטליטי יש אורך חיים מסויים וסופו להיגמר , אורך החיים תלוי במספר הקילומטרים שנסעת ובאיכות הדלק שאתה מתדלק , אך עדיין זאת לא "תופעה" בדגמים אלה .

ייתכן שהחומר שבממיר הקטליטי השתחרר מהמקום ( החומר עשוי כמו כוורת בתוך הדוד המתכתי ) ואז הוא "רוקד" בתוך הדוד וזה מה שיוצר את הרעש .

יש צורך לבדוק את מערכת הפליטה שלך במקום המתמחה בכך.

• תוכן חדש...