Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר שלי יש פולקסווגן פאסאט אוטומטית שנת 2000 מנוע 1.8, ויש לו איזו בעיה מוזרה בגיר.

כשהוא מתחיל נסיעה, הכל בסדר בערך בחצי שעה הראשונה עד שהגיר מתחמם.

ברגע שהגיר מתחמם, כל פעם שהוא עובר בין הילוכים, הוא ממש מרגיש את המעברים האלה, כאילו מקבל מכה כזה.

כלומר, המעברים בין ההילוכים לא חלקים בכלל ומאוד מורגשים אחרי שהגיר מתחמם. הוא אומר שלא מזמן רק עשה כיוון פרונט לגיר אך הבעיה לא עוברת.

למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות? אולי מישהו נתקל בבעיה הזאת גם?

פורסם

כיוון פרונט לגיר? :lol::?

כיוון פרונט זה כיוון לסרן הקידמי ברכב, זוויות גלגלים וכו'. ממתי זה קשור לגיר?

לפי הבעיה ולפי הרכב והק"מ, הוא מתקרב בצעדי ענק לשיפוץ גיר העלות לא מבוטלת בכלל.

פורסם

מכיר מישהו על בורה שהייתה אצלו אותה בעיה בסביבות ה120 אלף קילומטר

תנסה לעמוד על ניוטרל ותעביר הילוכים תגיד לי עם זה מקבל מכה כל פעם.לא בזמן נסיעה! פשוט תעמוד במקום ותעביר הילוכים

שמן בגיר מתי בדקת פעם אחרונה?

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס שמן בגיר יש, הוחלף בטיפול האחרון.

לגבי מה שביקשת אני אנסה לעשות מחר, אבל מה קורה אם נגיד ויש נקישות כאלה? אל תשכח שאמרתי שזה קורה רק אחרי כמה זמן נסיעה.

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל לפי דעתי הגיר בשלבי סיום

לא רוצה להגיד סתם ככה זה ניראה,בוא תנסה מה שאמרתי לך ותעדכן אותי רוצה לבדוק משהו

A3

K04 Inside

פורסם

פורש, אני יודע שכיוון פרונט קשור לגלגלים בעיקרון אבל הבחור אמר שזה מה שעשו לו.. גם אני הופתעתי ששמעתי את המונח הזה..

אגב הבחור היה במוסך לגבי הבעיה, המוסכניק חיבר את המחשב לרכב והרכב לא נתן שום תקלות.

לגבי לנסות להעביר הילוכים במקום ננסה מחר.. מה אתה רוצה לבדוק בזה בוריס?

תודה בנתיים :)

פורסם

בתכלס שאתה מעביר הילוכים במקום האוטו לא אמור לתת מכות כאלו,אמרת ששמן יש לו

אז סתם בשבילי אני רצה לבדוק האם זה ממשיך לת מכות שאתה עומד ולא בזמן הנסיעה

כמו שאמרתי לי זה ניראה שהגיר בשלבי סיום לא רוצה להגיד סתם, זאת דעתי..תעדכן אותנו :-)

A3

K04 Inside

פורסם

לפני שמספידים את הגיר יש לבדוק את הקולר של שמן גיר, אתה מציין את העובדה שהבעיות מתחילות בזמן התחממות השמן.

הבעייה מוכרת ברכבי פולסוואגן כשהקולר שמן גיר נסתם או לא פועל מכל סיבה שהיא.

כנס למוסך שמכיר את הרכב (מוסך רון בתל אביב הוא מומלץ הפורום) הוא יבדוק את הגיר ואת הטמפרטורה שהשמן נמצא בו, כך ניתן לדעת עם השמן מתחמם מעבר למידה הרצויה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אל תרוץ לשפץ את הגיר !!!

בדוק קודם את נושא הקולר ,בדוק אם המאורר הראשי של הרכב תקין הוא זה שמקרר את הקולר שים לב אם הוא עובד בכלל, יכול להיות שמה שמקרר את הרכב זה המאורר של המזגן והמאורר הראשי לא עובד והרכב בכל זאת לא מתחמם רק הקולר..

יכול להיות שהגיר קצת שחוק , אבל זה לא סיבה לשיפוץ או החלפת גיר.

דרך אגב.

שיפוץ גיר 5 הילוכים יעלה בערך 12 ל15 אלף.

גיר מיבוא או גיר משומש - לא ניתן להשיג.

גיר חדש מצמפיון 34 אלף ש"ח.

פורסם
אל תרוץ לשפץ את הגיר !!!

בדוק קודם את נושא הקולר זה דבר בהחלט חשוב, אבל לא קשור לשום מכה בגיר ,בדוק אם המאורר הראשי של הרכב תקין הוא זה שמקרר את הקולר שים לב אם הוא עובד בכלל, יכול להיות שמה שמקרר את הרכב זה המאורר של המזגן והמאורר הראשי לא עובד והרכב בכל זאת לא מתחמם רק הקולר..שוב, הגיר לא נותן מכות שהוא חם מידי, ב-120 מעלות הוא מתחיל למשוך הילוכים כדי לבצע זרימה מוגברת של שמן, ב-130 מעלות הוא נכנס ל-SM וננעל בהילוך שלישי, אבל בשום מצב לא יהיו מכות בהחלפה.

יכול להיות שהגיר קצת שחוק , אבל זה לא סיבה לשיפוץ או החלפת גיר. מסכים בהחלט, תמשוך עד שימות !

דרך אגב.

שיפוץ גיר 5 הילוכים יעלה בערך 12 ל15 אלף. - אם יש לו 1.8 ולא 1.8T סביר שיש לו גיר 4 הילוכים (דומה בדיזיין ל-O2M המפורסם) עלות שיפוץ נעה בין 4500\6500 שקל, תלוי איפה אצל מי מה ומו.

גיר מיבוא או גיר משומש - לא ניתן להשיג. ניתן גם ניתן להשיג, העלות באיזור ה-6500 עד 7000 שקל

גיר חדש מצמפיון 34 אלף ש"ח.מי קונה גיר חדש ? משפצים או מיבוא

התשובות בתוך ההודעה,

michael carmi - בפאסאט הקולר גיר מובנה ברדיאטור הראשי, ולא נסתם לעולם,

למה הוחלף שמן ? במסגרת טיפול שיגרתי, או בגלל שהופיעו בעיות וחשבתם שהחלפת שמן תפתור אותן ?

• תוכן חדש...