Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצבע לעומת זאת, השקיע הרבה פחות, והתוצאה ניכרת בהחלט.

האמת שראיתי את זה במבט ראשון בתמונות שפירסמת, אבל לא רציתי להיות היחידי שלא מפרגן.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים יקרים

איכות העבודה של בעל המקצוע כמובן חשובה ביותר בנוסף לחומרים שהוא משתמש בהם.

לא משנה מי וכמה כסף הוא לוקח יש לסכם מראש במפורט את תכולת העבודה עד לפרטים הקטנים לשבת לבעל המקצוע על הזנב ולדרוש עד לפינות הקטנות והנסתרות, בעלי המקצוע באשר הם (בארצנו הקטנטונת)תמיד ירצו לסיים את העבודה בזמן הקצר ביותר עם עליות נמוכות על כן הם חותכים פינות, מי שלא מבין מקבל ומרוצה וגם זה בסדר, כל אחד מאיתנו רואה את הדברים בצורה שונה אחד מקפיד על הבסיס(ריתוכים חלודות פינות נסתרות קווים ישרים מינימום חומר) שני רוצה רק שיהייה מבריק ונוצץ מה מתחת לא מעניין.

כמובן וזה נאמר כבר קודם שתנאי הסביבה של הרכב אחרי הפעולה המתקנת חשובים ביותר, מי שחושב שרכב בן כמה עשרות שנים שעבר פחחות וצבע ואפילו ברמה גבוהה ניתן להשאיר חשוף בחוץ חורף וקיץ וכלום לא יקרה , טעות חמורה.

מצורף תמונות, הפחחים לא בהכרח אוהבים אותי גם קוראים לי נודניק אבל בסופו של דבר לומדים להעריך כאשר רואים את התוצאה של עצמם. כמובן הכל ברוח טובה .

בהצלחה בכל דרך שתבחר וחג שמייח לכוווולם

נתי

ami 8 015.jpg

dsc061611wf0.jpg

IMG_1900.jpg

IMG_2314.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

אני לא מבין למה זה לוקח 10 ימים, אלה אם הוא עובד על כמה רכבים במקביל...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לבנות שלדה מחדש ולצבוע לא לוקח 10 ימים

זה שהפחח אומר 10 ימים זה מכמה סיבות, הוא ירצה לקבל עוד לקוחות, והוא רוצה שתחשוב שזה לוקח הרבה זמן.

אם 2 אנשים יושבים על אוטו, משייפים אותו, ובינתיים 2 נוספים מפרקים אותו לחלוטין (חוץ משמשות, ואני מדבר מהוולוו שלי שעשתה פחחות בשבת האחרונה), אפשר לצבוע אוטו ביום שלם, ובנוסף להספיק לצבוע לי גם את הפלסטיקה של האופנוע, וכנף,מכסה מנוע ופגוש של פיזו שחבר הביא.

כל זה בתנור אחד ו4 אנשים, זה כולל פירוק הכל חוץ משמשות ופנלים בתוך הרכב.

זה כולל פחחות לפחות ב30 מקומות שונים ברכב, כאשר לפחות 2 מהמקומות דרשו משיכה של הפח ומילוי.

לא היה צורך בתלאי מכיוון שלא הייתה חלודה.

בשבת הבאה אני מכניס לשם פיזו לעשות טלאי לחלודה שיש בחלון של הבגא'ז ואני אעדכן.

הצבע מטאלי, לקח יום אחד, לא כולל הרכבת החלקים (למעט פנסים כדי שאוכל לנסוע) וזה כי צריך לתת לצבע להתייבש יומיים.

אני רציתי לחזור הביתה באותו היום.

לפני שנתיים צבעתי אצלו רכב אחר שלי, גם הוא ביום אחד, ועד היום הצבע נראה כמו חדש.

חן, לא משנה מה תגיד, ואני בטח לא אהיה זה שילמד אותך איך לומר את זה, אבל הכל אפשרי.

זה שיש פחחים שלוקחים 16 אלף שקל, מודדים לך את הדלת עם פלס, בודקים לך את המרווחים עם קליבר, ומשייפים לך את הצבע הישן עם היד, וכל זה לוקח חודשיים, זה דבר אחד, אבל אתה יכול לעשות פחחות מ-ל-א-ה לאוטו, כולל צבע כמובן, ביום אחד. הבעייה היא בהרכבת חלק מהחלקים שדורשים ייבוש, ותיקוני לקה אם יש. זה נשמר לריגקטים שבוע אחר כך (אני הרכבתי את החלקים לבד בשעה, ביום שלמחרת).

כמו שאמרתי, אני אשתדל לעלות תמונות, לי הצביעה עלתה 2000 שקל. ואני בטוח שכל הצעה שתתקבל לפותח השרשור, הבחור שלי יכול לשבור, ולעשות את זה מהר יותר.

הוא לא אומן המכחול, ולא מוציא לך את האוטו כמו בקטלוג, אבל הוא עושה עבודה הרבה יותר מסבירה, במחיר הרבה יותר ממצחיק.

אגב, גם הוא מספר שהוא "מפסיד" במחיר הזה והחומרים עולים כסף, אבל אני אספר משהו, אני עברתי תואר ראשון בהנדסת רכב בחול, אני עבדתי אצל יבואן של צבע ופילר (בונדו) בישראל, 4 קילו בונדו עולה 100 שקל וצבע, כ2 ליטר יעלו 200 שקל לצבעי.

אתה לא שם יותר מקילו בונדו על אוטו, בוא נניח ש4, שב4 קילו אתה בונה מכסה מנוע ונשאר עם עודף, וב4 ליטר אתה עושה 3 שכבות צבע על האוטו. אין פה יותר מ500 שקל ציוד

פורסם

הפחחות בוולבו שלי ארכה כ 3 שבועות, והפחח עבד מהבוקר עד הערב.גם אם היו עובדים 5 אנשים על המכונית, אי אפשר היה לסיים את העבודה בפחות משבוע, לא כולל צביעה.פירוק והרכבת שמשות, פירוק והרכבת פגושים, כולל התאמות, יישור פח אבנים קדמי ואחורי, טלאים במכסה תא המטען, בגג ובסף התחתון, כולם לוקחים זמן, ובטח לא יום ולא יומיים, גם אם לא מודדים בפלס את הדלתות.מסכים בהחלט שלשימוש יום יומי אין צורך להשקיע סכום רב, ווהצעות שקיבל אילן הגיוניות בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני חושב שפחחות טובה לרכב לא צריכה לקחת יותר משבוע כולל צבע לפחח שעובד לבד:

1. פרוק, יש לזכור כי ברכבים ישנים הברגים לא ממש רוצים להפתח

2. שיוף הרכב כולו עד המתכת

3. יישור משטחים ותיקון טלאים

4. מריחת שכבה דקה של שפכטל על כל הרכב, שיוף ופעולה חוזרת במקומות הנדרשים

5. צביעה

6. הרכבה והברקה

ובין לבין לקבל לקוחות לתיקונים קטנים ומהירים (החלפת טמבון/כנף, תיקון מכה, צביעת דלת...)

אני נמצא עכשיו בתהליך שיפוץ טנדר גלדיאטור מכוסה כולו בחלודה שטחית, חבוט לרוב ולשמחתי רק 4 מוקדי ריקבון קטנים.

את השלבים הראשונים סיימתי לבדי בשלושה ימי עבודה מלאים ללא כל ניסיון וידע בתחום כך שלבעל מקצוע לא תהיה בעיה

נראה לי שלצבוע רכב ביום אחד כנראה שלא היה צורך באחד או שניים מהשלבים המקדימים לצביעה, אולי כי לא היתה חלודה משמעותית או תיקוני מרכב משמעותיים או שקפץ על הרכב צוות 6-7 אנשים

וששלושה שבועות זה בהחלט מוגזם

j7.jpg

פרוייקט שיפוץ ג'יפ גלדיאטור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318300

פורסם
אני חושב שפחחות טובה לרכב לא צריכה לקחת יותר משבוע כולל צבע לפחח שעובד לבד:

1. פרוק, יש לזכור כי ברכבים ישנים הברגים לא ממש רוצים להפתח

2. שיוף הרכב כולו עד המתכת

3. יישור משטחים ותיקון טלאים

4. מריחת שכבה דקה של שפכטל על כל הרכב, שיוף ופעולה חוזרת במקומות הנדרשים

5. צביעה

6. הרכבה והברקה

ובין לבין לקבל לקוחות לתיקונים קטנים ומהירים (החלפת טמבון/כנף, תיקון מכה, צביעת דלת...)

אני נמצא עכשיו בתהליך שיפוץ טנדר גלדיאטור מכוסה כולו בחלודה שטחית, חבוט לרוב ולשמחתי רק 4 מוקדי ריקבון קטנים.

את השלבים הראשונים סיימתי לבדי בשלושה ימי עבודה מלאים ללא כל ניסיון וידע בתחום כך שלבעל מקצוע לא תהיה בעיה

נראה לי שלצבוע רכב ביום אחד כנראה שלא היה צורך באחד או שניים מהשלבים המקדימים לצביעה, אולי כי לא היתה חלודה משמעותית או תיקוני מרכב משמעותיים או שקפץ על הרכב צוות 6-7 אנשים

וששלושה שבועות זה בהחלט מוגזם

הכוונה הייתה לשני השלבים הראשונים

פרוייקט שיפוץ ג'יפ גלדיאטור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318300

פורסם

שלום חברים,

הבוקר הוולוו הופקדה בידי במוסך פחחות-צבע של בוחבוח בקלנסוואה.

העבודה תתחיל ביום א' ועתידה להסתיים בתוך עשרה ימים.

(אם מישהו נתקל בשמשה משומשת לפירוק או מכיר משפץ שמשות באזור המרכז - אשמח לדעת)

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

[quote=re_ilan;2554703

אילן,

נסה אצל יעקב טורטן מוסך תקוע ירושלים או שלמה אחסנת רכבים ברחוב הירקון ב"ב.

יש לי גם מ"ס טלפון אם תירצה.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

טורטן רחוק מידי. באמת אנסה להתקשר לשלמה בבני ברק וגם לחיבה בת"א. תודה.

למישהו יש מושג מה מחירי שמשה חלופית חדשה, ואיפה קונים?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
שלום חברים,

הבוקר הוולוו הופקדה בידי במוסך פחחות-צבע של בוחבוח בקלנסוואה.

העבודה תתחיל ביום א' ועתידה להסתיים בתוך עשרה ימים.

אתה לא מפחד להשאיר את הבייב שלך שאולי אין עוד כמוה בארץ 10 ימים בקלנסוואה?

פורסם
אתה לא מפחד להשאיר את הבייב שלך שאולי אין עוד כמוה בארץ 10 ימים בקלנסוואה?

היום עברתי שם היא שם לא נגעו בה לפי מה שראיתי היא במצב מצוין

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
היום עברתי שם היא שם לא נגעו בה לפי מה שראיתי היא במצב מצוין

לא נגעו זה לא טוב.

חייבים לנגוע בשביל לתקן אלה אם כן יש להם שיטה מיוחדת שמוציאה את הרכב במצב מצויין ללא מגע יד אדם.

• תוכן חדש...