Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אין בכוונתי להגיש תלונה רשמית כנגד השוטר העבריין.

התאריך, היום, 13.5.2010, השעה 15:15 - 15:20 לערך.

המיקום - נתיבי איילון, מאיזור מחלף לה-גוארדיה, ועד רח' ראשונים ברמת השרון.

באיזור מחלף לה-גוארדיה ראיתי את הניידת האמורה, עם 4 נוסעים, נהג + גבר מקדימה, וכמדומני שתי נוסעות מאחור.

בשום נקודת זמן הניידת לא הפעילה צופר.

כמדי יום חמישי בשעה הזו, נתיבי איילון צפופים ועמוסים, והתנועה זוחלת לאט.

השוטר שהיה בנתיב השני מימין, מחליט שהפקק לא מתאים לו, חותך בפראות שמאלה, תוך גרימת בלימות חזקות של הנהגים אותם הוא חותך. כעת, משהגיע לנתיב הכי שמאלי, הוא חותך לשוליים ונוסע עליהם עד איזור מחלף הרכבת, ואז הוא חוזר לנתיב השמאלי.

כעת הוא נוסע על הנתיב השמאלי כמו אחד האדם, עד מחלף גלילות צפון, בו הוא פונה מזרחה לכביש 5.

שוב, תנועה כבדה מאוד, והתור הפונה ימינה לכיוון הכפר הירוק ארוך. השוטר נוסע על הנתיב השמאלי ביותר, לכיוון העליה על הגשר החדש (לגלילות מערב), ושניה לפני הגשר חותך שוב את התנועה ימינה ומשתלב באגרסיביות בנתיב הפונה מזרחה.

הפעם הבאה שנתקלתי בניידת זו היא כאשר הוא פנה ממחלף הכפר הירוק שמאלה לכיוון רמת השרון, ומי שמכיר את התנועה הצפופה שפונה ימינה בצומת ראשונים לכיוון מזרח (מורשה) יודע שגם שם יש תור ארוך של מכוניות. השוטר החביב, נוסע בנתיב השמאלי ביותר (כמדומני יש שם 5 נתיבים) ואז חותך שוב את כל הנתיבים אל עבר התור הממתין, מתקדם ממש עד הרמזור ואז חותך ימינה.

בריונות על הכביש בחסות משטרת ישראל. גועל נפש.

(אגב, מי שתהה איך אחרי מופע איימים כזה עוד ראיתי אותו...יש בנתיבי איילון נתיבים שמתקדמים מהר ויש כאלה שמתקדמים לאט...וכן...הוא בהחלט התרחק. בשום נקודת זמן לא איבדתי איתו קשר עין.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

הצד העלוב של חלק מהשוטרים שלנו.

קרה לי מקרה כמעט זהה למה שסיפרת, רק בכבישי הצפון.

לאנטיס (עברו כמה שנים) משטרתית נוסעת מהר ואני אחריה.

יכול לראות בבירור ששלושת הנוסעים לא חגורים (נהג + נוסע לידו + נוסע מאחור).

עקיפות על השוליים ונסיעה מטורפת בכלליות. חשבתי שאולי יש להם משימה או משהו כזה,

אבל ברמזור הבא אני איכשהו שוב מאחוריו, הוא לא ממהר לשום מקום, לא מזרז את הרכב שלפניו

והשוטרים אפילו נראים מצחקקים בינהם, אבל ישר אחרי העקיפה הוא פתאום ירד לשוליים הימניות ועקף את מי שהיה לפניו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במקרה שתחליט להתלונן זה יעזור כמו כוסות רוח למת.לשוטרים מותר הכל (על הכביש לפחות) אין מה לעשות.סתם בשביל הסקרנות - לפחות צלמת/חבר צילם את זה איכשהו?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לפחות צלמת/חבר צילם את זה איכשהו?

לא. 45

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהחלט תופעה מחליאה. אני נתקלתי בשוטר שהחליט להתמקם באופן נוח על המסלול השמאלי ולמהר לארוחת הערב על מהירות צפונה מ-140 קמ"ש. בלי להפעיל תאורה משטרתית כלשהי, כמובן.

פורסם

אך כמה ניידות כאלה משתוללות על הכבישים ממש בלי שום סיבה,ממש מעורר עצבים:x,

מצפצפים על החוק בלי שום סיבה מוצדקת!!

SUZUKI JIMNY

פורסם

גועל נפש ומסוכן.

וזה הזכיר לי איך לפניי כ-3.5 שנים בערב נסעתי עם אישתי והילד לאשדוד מכיוון צומת אשדוד הישנה, כשהתקרבתי לצומת בני ברית (הכניסה הראשונה לאשדוד) ראיתי מרחוק שהרמזור התחלף לירוק ובכוונתי להמשיך ישר לנמל, ראיתי ניידת תנועה (B4) שממש עומדת אם התחת אליי כמעת על המדרכה בצד ימין איפה שצריכים לעמוד הולכי רגל, ממהירות של כ-110 האטתי לאזור ה-80 כי זה נראה לי משהו לא בסדר, ואיך שהתקרבתי לצומת הייתי על הנתיב הימני, ופתאום ולאט הניידת החליטה לפנות שמאלה תוך כדי חציית 4 נתיבים וכמובן בלי להיסתכל ובלי לאותת וללא הצ'קלקות, לחצתי חזק על הבלמים עד לנעילת גלגלים מוחלטת וצופר לחוץ, הניידת נעצרה והמנוע שלה נכבה, הצלחתי לעצור כמטר ממנה, כולי לבן מפחד וזועם מכעס מלווה במילים לא יפות, יצאתי מהאוטו לכיוון הניידת (ובנתיים אור התחלף לאדום וכבר היו מאחורינו כמה רכבים) ראיתי שבניידת יושבות בנות ממש צעירות עם המדים של משטרת תנועה, הן נעלו את עצמן באוטו ולא התייחסו אליי אלה רק ניסו להניעה ולברח כשהן רועדות מפחד, בעודי דופק על החלון שלהן ומנסה להראות להן שיפתחו את החלון להסברים, הן מניעות נבורחות עם חריקות. האנשים שמסביב היו בשוק. רשמתי את המספר של הניידת, התקשרתי למשטרה וסיפרתי כל מה שקרה, ושלדעתי הן פשות כמעת פספסו את הפניה שלאלה והחליטו לפנות ברגע האחרון, מהמשטרה קיבלי ז@!@#$. הם אמרו בכעס שהניידת כנראה מיהרה לערוע כל שהוא ובטון גבוהה אמרו שאני לא יטריד אותם ולא יתקשר יותר. נו מה אתם אומרים על החזירות הזאת? לא שיא החוצפה?

פורסם

הגיע הזמן להכיר בעובדה שהחוק במדינה הזו הוא מעל החוק. מי יתן והוא ימצא עצמו בקרוב בלשכת תעסוקה מוציא פתק עם ציור של בית :)

• תוכן חדש...