Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לציין שפתחתי את השרשור על מנת לעזור בבעיה קטנה אך מרגיזה בעת גלישה בדפדפן אינטרנט אקפלורר לכל גרסאותיו.

פתרון (שברובו עוזר למעט תקלה אחרת במחשב בין אם זה ב RAM או בקבצי מערכת הדפדפן/מערכת ההפעלה):

כניסה ל Tools (כלים)

לאחר מכן Manage Add-ones (ניהול הרחבות)

כעת כל התוספות הרצות ביחד עם הדפדפן מוצגות. בין אם זה סרגלי כלים שברובם לא נחוצים, ובין אם אלו תוספים אחרים.

בתפריט בצד שמאל(אנגלית) או ימין (עברית) - למטה, יש בחירה בהצגת ההרחבות.

נבחר באופציית All add-ones (כל ההרחבות/תוספים) ובגרסאות ישנות יש לעבור בכל המצבים/אפשרויות ולעשות את הדברים הבאים:

סימון כל התוספות שלא נצרכות ! ברוב המקרים אין צורך בכלום מלבד windows media player (כולל RDM) ו Shockwave Flash ו- QUICKTIME ו Adobe Reader.

אם אתם צריכים סרגל נוסף (מתכון לבעיות) ו/או תוספת ספציפית אל תסמנו אותה.

בדפדפנים החדשים יש תוספת נצמדת ידועה בשם Java שאמנם נראת נצרכת אבל אין בה צורך מכיוון שהדפדפן כבר יודע לקרוא ג'אווה בסיסית, ותוספת זו גורמת להרבה תקיעות של הדפדפן, במידה ומרגישים חסרון כמובן ניתן להחזירה שוב.

אחריי שסימנו את כל מה שלא נצרך, ניבחר באופציית Disable (נטרל/בטל - עברית) , אפשר גם לבטל כל תוספת בנפרד בלי סימון של כולם.

נפעיל מחדש את הדפדפן, מהירות גבוהה יותר מובטחת !

טיפים:

*להסיר גם את כל תוספי מייקרוסופט, אין בהם צורך ב 99 אחוז מהמקרים.

* להסיר גם תוספות של WINDOWS LIVE , ICQ, SKYPE ודומיהם , אין בהם צורך לגלישה.

אם יש מה לתקן/ להוסיף , בשמחה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

באינטרנט אקספלורר אם רוצים בצורה מהירה לוודא האם אחד התוספים מרסק את הדפדפן יש :

להקליק על האייקון של הדפדפן ,

כפתור ימני

לבחור : START WITHOUT ADD ONS

ולבדוק אם כרגע הכל תקין.

אם כן לפתוח במצב רגיל ולהתחיל לבטל מה שלא צריך . :lol:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

או פשוט להוריד פיירפוקס. :roll:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
או פשוט להוריד פיירפוקס. :roll:

פיירפוקס הפך לבדיחה.

הוא איטי, כבד ונתקע ולמעשה הפך לאקספלורר - רק שהאקספלורר 8 טוב יותר כרגע.

פורסם

^^ +1

בהחלט בדיחה.

משדרוג לשדרוג ה- FF נהיה פשוט איטי, נתקע ושעות עד שהוא עולה (לעומת הכרום או ה- IE).

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

פיירפוקס היה אלטרנטיבה טובה לIE בעבר, בעיקר בזכות הADDONS שהיה ניתן להתקין לו.

הבעיה החמורה שלו בגרסאות האחרונות אל מול דפדפנים אחרים היא ניהול הזכרון שלו. הוא פשוט לא קיים!

תגלשו בFF שעה ותפתחו ותסגרו חלונות וטאבים והכנסו למנהל המשימות ושימו לב כמה זכרון שאב לכם הFF, מטורף לגמרי.

עדיין אני מעדיף להשתמש בFF מהנייד שלי, הרגל ונוחות (משתמש בו כמחשב עיקרי שלי), IE במחשב של החברה (כי יש דברים שלא ניתן לשנות) וCHROME בטלוויזיה.. פשוט נוח ומהיר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הסיבה היחידה שיש לי FF היא בגלל השימוש בצ'ט בפייסבוק (עובד טוב יותר מאקספלורר).

פורסם

מה שאוכל זיכרון ב FF הינם הפלאגינים למיניהם [שאת המכריעים מביניהם אפשרי למצוא היום גם בכרום.]

אני עם כרום הראשון בגלל הנוחות של חיפוש בשורת הכתובות ,

האפשרות לשלוף טאב אחד מכל החלונות ולהוציא אותו החוצה או לשתול אותו פנימה מתוך הדפדפן.

והייתרון המכריע המהירות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אכן אתם צודקים שהפיירפוקס זולל זיכרון, בעיקר בגלל התוספים, אבל במחשבים הנייחים של היום אני לא חושב שזה משפיעה [כאילו אז מה שהוא לוקח 200MB של זיכרון? יש לי 3 ג'יגה זיכרון ודו קואר, כמה כבר 100MB פחות משפיעה?] בניידים זה סיפור אחר ואכן אני מעדיף כרום.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...