Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש של המון המון זמן ולבטים רבים,מצאתי את ה190e שנת 93 שחיפשתי,

היום בבוקר קניתי אותה,ואז לפתע,צפון תל אביב תשע בבוקר,נמסרו לי המפתחות,האדון הנחמד הלך לדרכו,והיא ישבה שם בחניית הדואר.

אפורה,עם 00 בלוחית בולטת לה מכל עדר הליסניג, כל כך שונה וכל מיוחדת(אף על פי הקונוטציות המיוחסות אליה) היא

פשוט מגניבה!

את הקסם האמיתי שלה התחלתי להרגיש בכביש המהיר,תחושת הנסיעה שלה פשוט שונה מכל 2.0 יפנית מודרנית,הכל חלק,מרגיע,נעים,הדבר שהפתיע אותי לטובה הוא המנוע ,חשבתי שאני יאלץ לאמץ אותו כדאי להגיע למהיריות שיוט גבוהות,אבל מעט משקל על רגל ימין והיא שמחה לטפס ל130 בלי שום דרמה או רעשים.

פתאום חשבתי שאני איזה,יואנס פריינץ ארכיטקט גרמני,והשנה היא 1986 ואני משייט לי באיזה אוטוסטרדה.

למזלי היונדאי טוסון שחתך אותי,מבלי לאותת,החזיר אותי למציאות :)

לסיכום,

ערך לכסף,אין מה להשוות בחמישית מהסכום של מאזדה 3 חדשה אפשר להנות ולהרגיש כל כך טוב,אז נכון אין לה טכנולוגיה מתקדמת,ונכון היא לא הכי חסכונית,והמנוע טיפלה עצל,וכן הבודי לא מושלם,וכן צריך ממש להגביר חזק את הפינק פלויד במערכת על מנת לשבור את הסטיגמה,

אבל זהו מחיר קטן לעומת,היחודיות שלה,והקסם שלה.

אני חושב שעשיתי קנייה טובה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

תתחדש! תעלה תמונות שנוכל גם להנות כמוך 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש.

קניה מצויינת, כי זו קניה עם הלב.

זה מה שחיפשת, אתה נהנה ומרוצה וזה מה שבאמת חשוב בחיים.

בן אדם זו חייה מאוד סנטימנטלית, ואנו אוהבים לייחס תחונות חיוביות לדברים או אנשים, שאנו אוהבים.

במילים אחרות - אין סיכוי שהיא שקטה, חלקה או חזקה יותר ממכונית יפנית 2.0 ליטר חדשה, אבל את מי זה מעניין ?

פורסם
יש לי פאטיש לINTERIOR של גרמניות.

מאחר והרכב לא חדש, אפשר להזדעזע מהמחשבה שיש לך פטיש לאינטריור שלגרמניות קשישות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא העלית תמונות כאילו לא קנית כלום.

אני מת לברך אותך מכל הלב, אבל כרגע אני חושב שאתה רק מפנטז :wink:.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תתחדש-נשמע שאתה מאוהב.:lol:

תשים תמונות.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

תתחדש אחי!

אצלנו בירושלים לכל ערבי שלישי יש כזאת. :D

איך מצאת את המוכר ומה היה תהליך הקניה? אשמח לפירוט.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...