Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערב החג בשעה 2:30 בלילה התקשרו אליי מהמשטרה ואמרו כי מישהו " נכנס " ברכבי החונה ושארד למטה לראות מה קורה.

חושך בעיניים :mad::mad::mad:

בקיצור נמרץ יש פגיעה בכנף השמאלית בפיזו 306 שלי ואני חייב את עזרתכם בעניין פחח מצטיין- לאחר ששוחחתי עם הביטוח שלי היום נאמר לי כי אני רשאי לקחת את הרכב לכל מוסך שארצה לקבל הצעת מחיר והביטוח שלי יאשר.

אני מעוניין לבצע את התיקון במורשה של לובינסקי ( אני אישית מטפל בליטל ואשמח לדעת מה רמת הפחחות שם ) בבני ברק או בראשון שם אני גר .

אשמח מאוד אם חברי הפורום יוכלו לתרום מנסיונם במוסכים אלו

תודה רבה

נ.ב

עשיתי חיפוש ללא הועיל

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
אני מעוניין לבצע את התיקון במורשה של לובינסקי ( אני אישית מטפל בליטל ואשמח לדעת מה רמת הפחחות שם ) בבני ברק או בראשון שם אני גר .

סתם שאלה, למה אתה מעוניין לתקן אך ורק במוסך מורשה?

אתה לא מעדיף לפנות לבית עסק שנחשב לאמן ומומחה בתחומו בלי קשר לקשר שלו ליבואן כזה או אחר?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז ככה , במוסך המורשה של לובינסקי ראיתי עבודת צבע + עבודה על חלודה שיצאה יפה מאוד אך לא ראיתי שחזור תאונות.

לעומת זאת מרום צמרת ( המורשה בבני ברק ) עובד עם דהן שהוא פחח מצוין שראיתי כמה וכמה שחזורי רכבים שלו ברמה ממש גבוהה כולל צבע , מומלץ ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

משום שאינני בקיא בעניין ואינני יודע את מהות הפגיעה האם לדעתכם עדיף להזמין קודם כל שמאי או פשוט שהפחח יבדוק אם ישנו נזק מכני כלשהוא למרות שמדובר באזור תא המטען.....

פורסם

התרשמתי לטובה ממחלקת הפחחות וצבע במוסך אוטו גל באשדוד (מורשה PSA).

פרטים:

אוטו (חוה) גל בע"מ

מוסך מורשה פיג'ו וסיטרואן

רח' העופרת 6 א.ת. קלה אשדוד

טל': 08-8522205 פחחות: 08-8528461

מנהל המחלקה יוכל גם לייעץ לך בענייני שמאות וביטוח.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
בערב החג בשעה 2:30 בלילה התקשרו אליי מהמשטרה ואמרו כי מישהו " נכנס " ברכבי החונה ושארד למטה לראות מה קורה.

חושך בעיניים :mad::mad::mad:

בקיצור נמרץ יש פגיעה בכנף השמאלית בפיזו 306 שלי ואני חייב את עזרתכם בעניין פחח מצטיין- לאחר ששוחחתי עם הביטוח שלי היום נאמר לי כי אני רשאי לקחת את הרכב לכל מוסך שארצה לקבל הצעת מחיר והביטוח שלי יאשר.

אשמח מאוד אם חברי הפורום יוכלו לתרום מנסיונם במוסכים אלו

תודה רבה

נ.ב

עשיתי חיפוש ללא הועיל

כבעל פיג'ו ...

לך אל המוסך המורשה של יונדאי , ברח' תוצרת הארץ בת"א , ליד הדיקסי .

תבקש את ניצן . הוא אלוף !!

מומלץ בחום !!!

אהה ... הוא גם נחשב כמוסך הסדר של הביטוח (את זה גיליתי רק אחרי המקרה שקרה לי !)

תוכל לראות את העבודה על האוטו שלי .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

טוב רבותיי ככל הנראה אני אלך למוסך ליטל (שם אני מטפל ) וזאת על מנת שיוכלו לתת גם הערכה מבחינה מכנית אם נגרם נזק כלשהוא לרכב .

האם יש כאן מישהו בעל נסיון עם עבודת הפחחות שמתבצעת שם ?

פורסם

מוסף א. עתידים. מורשה יונדאי.

יש שם פחחות ובצע.

גם למנהל של המחלקה - בחור בשם עמי (יש לו שפם...)

עבודה מדוייקת, נקייה ואיכותית.

מומלץ.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עדכון פרטים ***********

הרכב נלקח לליטל :

הערכת נזק ראשונית ארבע עשר אלף זוזים

כן כן רבותי 14,000

עידכוןנים בהמשך

פורסם

עידכון פרטים

הגיעה הצעת מחיר מסודרת מליטל - 13000 אלף שקלים ולצערי על פי החלטת השמאי ישנו נזק לקורת דוחב - שאסי בפי העם ..... :mad::mad:

הצעת המחיר היא ראשונית בלבד ויתכנו תוספות לאחר התחלת העבודה .

פורסם

תדרוש מהביטוח (למרות שזה לא יהיה הרבה...) את ירידת הערך הנלוות לפגיעה הזו. טוב שהלכת לליטל לבדוק אם יש נזק (כמו שהמלצתי לך) נוסף לפחחות הניראית לעין.

אני מקווה שהרכב יתוקן בהקדם, וברמה הגבוהה ביותר.

גיא.

פורסם

ירידת הערך כבר כלולה בהצעת השמאי ידידי.....

העניין הוא שלא משנה כמה כסף אקבל עבור הנזק ...... מי ירצה לקנות רכב עם מכה (20 % בערך ) בשסי?

דיכאון :oops:

פורסם

חוץ מזה גם ככה לא התכוונת למכור בקרוב, תישאר עם הרכב, תהנה ממנו שתרצה למכור גם המחירון יהיה נמוך יותר ולכן הפיצוי שקיבלת יהיה שווה יותר באופן יחסי. כשתרצה למכור במידה והרכב יהיה שמור יהיה מי שיקנה גם עם הפגיעה. למרות שקשה להבין עד כמה הפגיעה קשה אצלך אבל לפי זה שלא חשבת שנגרם נזק בכלל בהתחלה הגיוני שלא מדובר בפגיעה קשה.

בכל מקרה אין ספק שזה אכן מבעס.. :? .

גיא.

• תוכן חדש...