Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מצלמות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך מאשדוד לתל אביב (וגם בחזרה) יש משהו כמו 4-5 מצלמות שעומדות בצידי הכביש, השאלה היא האם המצלמות האלה עובדות??

כי נסעתי אתמול בדרך הזאת והיו שם מכוניות שעברו על פניהן במהירות של לפחות 130 (אם לא יותר) קמ''ש ולא היה שום פלאש או שום עדות לכך שהם צילמו...

אז האם הן עובדות? ואם לא אז למה הן לא פועלות?

פורסם

מחיר המצלמות יקר.

לכן ישנם עמודי דמה.

עוד פרטים ב:

http://www.speedtraps.co.il

או ב:

http://www.topspeed.co.il

אם מנוע החיפוש שלך בפורום הזה לא תקין - שלח ה"פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצאתי קטע קטן לגבי זה:

''סוג נוסף הן קופסאות ריקות דמויות מולטנובות.

כל מי שנוסע על כביש 4 לאחרונה שם לב כיצד הן צצו כפטריות לאחר הגשם. ההבדל היחיד בין קופסא ריקה למכמונת מולטנובה הוא בתכולת הקופסא.

לעיתים התכולה עוברת מקופסא לקופסא, וכך הדחליל והמכמונת מתחלפים בינהם.

אין כל דרך לדעת האם יש או אין מכמונת בקופסא, למעט גלאי רדאר הרגישים לתחום זה''

לא הבנתי רק דבר אחד: כל המצלמות האלה שעומדות שם הן עמודי דמה או שדווקא כן יש סיכוי שיש בהן ''תכולה'' והן יכולות לצלם??

******קודם כל , לא חיפשת מספיק , דבר שני - מה שמצאת הוא בגדר שטויות******

פורסם

עשיתי עכשיו חיפוש ובכל זאת לא הצלחתי למצוא תשובה מדויקת לשאלה שלי....

ולמה מה שמצאתי הוא בגדר שטויות? זה היה כתוב בטופ-ספיד הזה :shock:

מישהו אולי יכול להגיד לי בוודאות (כי הקטע הזה שמצאתי דיי בילבל אותי) האם כל המצלמות האלה הן דחלילים או חלקן כן עובדות?

פורסם
עשיתי עכשיו חיפוש ובכל זאת לא הצלחתי למצוא תשובה מדויקת לשאלה שלי....

ולמה מה שמצאתי הוא בגדר שטויות? זה היה כתוב בטופ-ספיד הזה :shock:

מישהו אולי יכול להגיד לי בוודאות (כי הקטע הזה שמצאתי דיי בילבל אותי) האם כל המצלמות האלה הן דחלילים או חלקן כן עובדות?

חלקן עובדות חלקן דחלילים..

אבל אי אפשר להעביר רק את התכולה מתוך אחת שעובדת לדחליל..

וגם אם אפשר - לא יעשו את זה.. יותר מידי כסף..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

והאם אפשר לדעת איזה מהן הן מצלמות אמיתיות שעובדות ואיזה סתם דחלילים?? (זאת אומרת האם יש איזשהו אתר שכתוב בו איזה מצלמה במספר היא דחליל ואיזה מצלמה היא אמיתית שעובדת?)

פורסם
והאם אפשר לדעת איזה מהן הן מצלמות אמיתיות שעובדות ואיזה סתם דחלילים?? (זאת אומרת האם יש איזשהו אתר שכתוב בו איזה מצלמה במספר היא דחליל ואיזה מצלמה היא אמיתית שעובדת?)

http://www.speedtraps.co.il

יש שם הסברים איך אפשר להבדיל.. תהנה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דחלילים רואים שהם קופסאות אטומות בדומה למצלמת רמזור בלי פתחי איוורור מאחורה והם אפילו נראים יפים מדי אם אתה מבין מה אני מתכוון מושלמים בלי עיקומים או משהו.

לאחרונה ispeed דיווח שהוסיפו פתחי איוורור גם לדחלילים בכביש 4 אם אני לא טועה אז ברר שם כמו שכבר אמרו.

מקווה שעזרתי בחלק הראשון.

צביקה.

פורסם

מה לא מובן?

אני זוכר שיש באתרים שהביאו לך את ההבדלים בין דחליל למצלמה.

אני לא חושב שיש מקום שאפשר לדעת איזה בדיוק עובדת ואיזה לא.

וגם אם יאמרו לך,אתה תסמוך עליהם? אני אישית לא.

בהתחלה נוסעים לאט ורואים איזה מזוייפת ואיזה לא.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מה שלא היה מובן זה האם כל המצלמות הללו הן דחלילים (כמו שכתבו בתגובה הראשונה) או שחלקן כן מצלמות פעילות (כמו שקראתי בקטע המצורף)

בכל מקרה, תודה רבה לכולם על התגובות!! עזרתם לי מאוד.........

פורסם
מה שלא היה מובן זה האם כל המצלמות הללו הן דחלילים (כמו שכתבו בתגובה הראשונה) או שחלקן כן מצלמות פעילות (כמו שקראתי בקטע המצורף)

בכל מקרה, תודה רבה לכולם על התגובות!! עזרתם לי מאוד.........

קשה לך לבצע חיפוש על המילה "מולטנובה" , מה ? :evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...