Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה הנתונים:

עושה 30000 ק"מ בשנה, הוצאתי 18000 ש"ח על דלק, יש לי סובארו אימפרזה שנת 2000 במצב מצויין עושה 1 ל10.

מחפש לחסוך בהוצאות.

חייב רכב די גדול יש ילדה ועוד אחד/ת בדרך, כלב ועוד ציודים שתמיד יש באוטו.

ההתלבטות היא בין רכב בנזין אחר

או לעבור לדיזל, ברלינגו.

 

אם אפשר גם לקבל מידע על הוצאות של רכב דיזל, ביטוחים, תיקונים וכו', ברלינגו ספציפית.

 

מחיר עד 35K.

 

תודה תודה תודה.

 

קצת אבוד.

פורסם

אני אישית לא ממליץ לך לקנות ברלינגו ב 35 אלף ש"ח כדי לחסוך בהוצאות דלק אחרי סובארו שעושה 1:10 ק"מ לליטר.

למה?

כי אני חושש שעלות התיקונים בברלינגו כזאת תעלה על החיסכון בהוצאות דלק.

אגב, ברלינגו לא תהיה חיסכונית מאוד, משהו בסביבות 1:13- 1:14 ק"מ לליטר סולר (בתנאי שהרכב תקין, והנהיגה רגועה).

בתקציב הזה גם זאת תהיה ברלינגו ללא טורבו= רכב רועש, חלש.

 

רכבים מסחריים עובדים בדרך כלל קשה מאוד ונשחקים בגלל העמסה וקילומטראז' גבוה מאוד (40+ אלק"מ בשנה).

האחזקה של הרכב הזה תהיה ככל הנראה יקרה בגלל תיקון תקלות.

 

מה עשיתי במצבך?

החזקתי רכב סטיישן עם מנוע דיזל.

מדובר בפולו קלאסיק סטיישן SDI (או סיאט קורדובה סטיישן - VARIO).

רכבים אמינים מאוד, וחיסכוניים הרבה יותר מברלינגו (1:18 ק"מ לליטר סולר משולב, אפשר לקבל גם צריכה יותר טובה מזו).

פולו סטיישן הספיק לנו ל 2 ילדים + כלבה גדולה, הוחלפה עם הילד השלישי.

גם פביה סטיישן די דומה ומומלצת.

תהיה מוכן שהרכבים האלה - עם מנועים SDI מקבוצת פולקסוואגן יהיו חלשים משמעותית מאימפרזה שלך ויותר רועשים.

מה שכן - תוכן לקצץ בחצי (לפחות) את הוצאות הדלק שלך, בתנאי שתמצא תחנת דלק עם מחיר לליטר סולר יותר זול ממחיר הבנזין.

 

צריך הרבה סבלנות ומזל כדי למצוא רכב דיזל במצב סביר בתקציב שלך ועם קילומטראז' שפוי (בסביבות 30 אלף בשנה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התקציב שלך גבולי מאוד.

 

אני דווקא כן ממליץ על הברלינגו, אבל שווה לקחת אותו מלובינסקי טרייד, שם תוכל למצוא לפחות אחת שמורה ויש להם מגוון.

 

בטוח שכדאי לך לקחת מימון על חשבון הוצאות הדלק שתחסוך, מכיוון שרכישה של רכב דיזל עם 200 אלף ק"מ זה מעשה כלכלי לא נבון וכל החיסכון שתשיג בדלק תוציא בהוצאות תיקונים.

 

אם כבר משתדרגים, אז לברלינגו 2008 עם ק"מ שפוי ורצוי עם טורבו.

פורסם

דוקטור,

גם אני רכשתי רכב מלובינסקי טרייד.

הם מבקשים מחירים לא נמוכים (יחסית למה שנמכר בשוק).

לכן, איפה ברלינגו 2008 ואיפה 35 אלף ש"ח?

יחד עם כל מה שקורה בשוק מסחריות יד שניה, עדיין אין אפשרות למצוא ברלינגו טורבו דיזל בתקציב הנ"ל במצב סביר איכשהו.

אבל מה - בלובינסקי אולי עדיין אפשר לשלם חלק לא קטן מהסכום בכרטיס אשראי ב 36 תשלומים ללא ריבית (לפני חצי שנה זה היה המצב).

ברלינגו טורבו דיזל יותר חיסכונית, יותר חזקה ויותר שקטה מברלינגו הקודמת, ואולי גם יותר אמינה.

לכן, גם אני חושב שעדיף לקחת מימון\למצוא אפשרות של התשלומים ולהתקדם בשנתון.

 

לפי דעתי, ובניגוד לדיעה של הרבה אנשים בפורום, קנגו DCI יותר נוחה, שקטה, זריזה, נעימה לנהיגה מאשר ברלינגו טורבו דיזל.

עם קנגו היה לי נסיון של 3 שנים, על ברלינגו 2010 עכשיו אני נוסעה באופן קבוע - כך שאני יכול להשוות ( אני מעדיף קנגו DCI עם 100 אלף ק"מ על ברלינגו עם 2000 ק"מ מבחינת הנהג).

את קנגו אפשר אולי למצוא בקרסו טרייד אין (יבואן רנו\ניסן) ואולי בתנאים טובים (גם קרסו טרייד מקום מומלץ לקנית רכב יד 2 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...