Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע עלי: השתחררתי מהצבא אי שם ב-04', כשהייתי עוד צעיר ויפה, בדרגת סמ"ר. מאז ועד היום הספקתי לצבור כ-143 ימ"מים, בהנחה שלא טעיתי בספירה.

תהיתי לגבי מועד קבלת הרס"ל. ככלות הכל, את הסמ"ר קיבלתי כחצי שנה טרם שחרורי וכמות הימ"מים שצברתי היא בהחלט חריגה, בהתחשב בכך שאינני קצין או טייס.

במהלך חיפושיי אחר מידע, מצאתי גם את הדבר הבא: http://www.aka.idf.il/kamlar/klali/default.asp?catId=43334&docId=46143

מכל שטפון המידע הזה לא ממש הצלחתי להבין מתי אני מקבל את הסיטרואן.

אודה לכל מי שהצליח להבין מתי סוף סוף אועלה בדרגה (ואפסיק לברוח מהרס"ר שמתעצבן בכל פעם מחדש לראות אותי עם דרגת סמ"ר לא תקנית), אני כבר הרמתי ידיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק, רק שביום חמישי, כשבאתי למשרד הקישור כדי להשתחרר מהמילואים, היתה רק המש"קית שלא ממש ידעה לתת לי תשובה.

היא אומנם הציעה לי לחזור מאוחר יותר כשהקצינה שלה תבוא, אבל בחיאת, אתה לא מצפה ממני שאני אשכרה אדחה את היציאה שלי הביתה רק כדי לדעת מתי הדרגה הבאה שלי מגיעה, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

האם היית בשרות חובה יותר מחצי שנה עם דרגת הסמ"ר ? (חצי שנה + יום אחד לפחות).

בכל מקרה. לפי הבנתי, אתה מזמן זכאי לדרגה ואם היית יותר מחצי שנה סמ"ר בחובה, אז בכלל היית אמור לקבל עוד קודם לכן דרגה.

לדעתי, עכשיו אתה מפסיד זמן לדרגה הבאה.

תתקשר לקצינת קישור - יש יחידות שלא מתעסקות כל כך בדרגות לחיילי מילואים ורק את הקצינים זוכרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מצפה ממך למצוא את הדרגה שלך בגוגל ?

אין הגיון בצבא, יכול להיות עיכוב (וירשם במחשב שלהם), יכול להיות לא עידכנו פרטים שלך או אימון שעשית בישביל לקבל רס''ל.

לך תדע, אבל בגוגל לא תמצא.

פורסם
קצת רקע עלי: השתחררתי מהצבא אי שם ב-04', כשהייתי עוד צעיר ויפה, בדרגת סמ"ר. מאז ועד היום הספקתי לצבור כ-143 ימ"מים, בהנחה שלא טעיתי בספירה.

תהיתי לגבי מועד קבלת הרס"ל. ככלות הכל, את הסמ"ר קיבלתי כחצי שנה טרם שחרורי וכמות הימ"מים שצברתי היא בהחלט חריגה, בהתחשב בכך שאינני קצין או טייס.

במהלך חיפושיי אחר מידע, מצאתי גם את הדבר הבא: http://www.aka.idf.il/kamlar/klali/default.asp?catId=43334&docId=46143

מכל שטפון המידע הזה לא ממש הצלחתי להבין מתי אני מקבל את הסיטרואן.

אודה לכל מי שהצליח להבין מתי סוף סוף אועלה בדרגה (ואפסיק לברוח מהרס"ר שמתעצבן בכל פעם מחדש לראות אותי עם דרגת סמ"ר לא תקנית), אני כבר הרמתי ידיים.

אני השתחררתי באוגוסט 08', במהלך 09' אחרי שהגעתי למילואים פעמיים (שבוע בכל פעם) קיבלתי רס"ל. אני לא יודע ע"פ מה זה נקבע או מה זה תורם לי בכלל :)

במהלך 09' הספקתי לצבור כ-30 ימי מילואים ואני מחכה למענק שאמור להגיע בקרוב (לא?).

פורסם

רק רציתי להגיד שזה שזה בכלל לא מובן מאליו היום-לשרת במילואים הייתי מאוד רוצה לדעת כמה מאיתנו עוד עושים שירות מילואים פעיל לפחות כל שנה. האם יש למישהו נתונים מה האחוז של האנשים מאלה ששירתו בסדיר ועושים מילואים?

ועוד משהו אני הועלתי לרסל כמה שנים לאחר שהשתחררתי ועשיתי שירות מילואים פעיל .מה יש מישהו ששם את הסיטרואן על מדי ב' במילואים ,זה לא קצת פאדיחות?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אלעד, אני מקווה שאתה יודע שמי שאשכרה הולך עם דרגה במילואים מכנסים לכבודו כיתת יורים, להמתת חסד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה אכפת לך מה הדרגה שלך במילואים? הרי הדרגה לא משנה אלא התפקיד אותו אתה ממלא.

אני אפילו לא ידעתי שהועלתי בדרגה עד שקצין השלישות שלנו נהרג בתאונת דרכים ומינו אחר במקומו ששם לב שאני ממלא בטפסי ההתחיילות דרגה לא נכונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה בכלל הבונוס בקבלת דרגת סמ"ר במילואים?

המשכורת בכל מקרה תהיה זהה לאזרחות (אלא אם אתה מרוויח מעל X כסף).

מה ההיתרונות?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני קיבלתי שנתיים אחרי השיחרור במכתב הביתה את העלאת הדרגה,כמו שאמרו - דרגה במילואים לא ממש מזיזה לאף אחד ובטח ובטח שלא עונדים אותה.

יוסי שמשוחרר מ 2002 ועושה 30 יום בשנה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

רגע רגע אתה אשכרה הולך עם סמ"ר במילואים ?

ואתה אשכרה מתכוון ללכת עם סיטרואן?

אני מכיר קצינים שהולכים בלי דרגה במילואים .

בחייך למי אכפת ?

כשקיבלתי את המכתב דרגה בדואר אני זוכר שנקרעתי מצחוק למקרא השורה : " אינך ראשי לענוד את הדרגה עד שתוענק לך ביחידתך " , למה מי עונד דרגות במילואים ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מילואימניק שהולך עם סמ"ר או כל דרגה אחרת שהיא לא דרגת קצין.

ביחידה שלי מגיעים מילואימניקים בתדירות די גבוהה ואף פעם לא ראיתי אחד מהם הולך עם דרגה, זה נראה לי אפילו ממש פדיחה.

הרס"ר שלי מאוד מקפיד על כל הפקודות (במיוחד על דרגות נכונות ותפורות) ובתור אחד שנמצא איתו רוב היום אף פעם לא שמעתי אותו גם מעיר למילואימניק על דרגה כלשהי, נראה לי אפילו שזה לא מענין אותו בכלל כי זה ממש בדיחה לשים סמ"ר במילואים.

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...