Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחכה לזה גם האמת, כל הטפסים שהסתכלתי הם מ2009, מה גם שפעם אחרונה ששוחחתי עם הקישור שלי בטלפון הם אמרו שהסכומים גדלו ואז הגיעה ההודעה שהעלתם שאולי לא משלמים.

לא ארצה לחכות סתם ל1/5 ואז להיווכח שלא קיבלתי כלום מביטוח לאומי :roll:

עד שהמדינה הזאת נותנת לי משהו וזה לא ז*ן

המענק לא משולם ע"י ביטוח לאומי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי. אני עובד בביטוח לאומי, תאמין לי שבדקתי את העניין. התגמול על ימי מילואים (מענק) לא משולם ע"י ביטוח לאומי. תשלום רגיל עבור שרות מילואים, כן.

פורסם
קראתי. אני עובד בביטוח לאומי, תאמין לי שבדקתי את העניין. התגמול על ימי מילואים (מענק) לא משולם ע"י ביטוח לאומי. תשלום רגיל עבור שרות מילואים, כן.

אם זה ככה אני מאמין לך :-D

אז הפרוספקט עצמו מטעה... ממי כן מגיע?

Confidence In Motion

פורסם

עזבו אותכם דרגות על ב'. מה אף אחד לא מכיר את השיר ?

מי שתופר דרגות על ב' הוא ** **** !! מי שתופר דרגות על ב' הוא ** **** וההמשך ידוע.

פורסם

חברים,

היום המיוחל לו ציפינו סוף סוף הגיע,

אני מזמין את כולכם לתת מבט בחשבון הבנק ולראות שצה"ל לא איכזב גם השנה והרווחנו את עמלנו.

שבוע טוב לכולם,

עידן

Confidence In Motion

פורסם

אכן,הכסף התקבל.

סוף סוף קצת הערכה (לא שלא היינו עושים מילואים בלי המענק).

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
איזה רס"ר מדבר איתך בכלל שאתה במילואים?

נגמר הגנון.

תכיר, רנ"ג איציק בן-שושן, מפקד מחנה (רס"ר; מיתולוגי, יאמרו אחדים) בה"ד 7.

עפר-איציק; איציק-עפר.

:-o

אכן :)

אכן-אכן!

אלעד, לדעתי, עצם השאלה מצביעה על 'צעירות' מסוימת.

בכל אופן, השתחררתי ב-05' (סמ"ר), עשיתי שמ"פ של כ-20 יום כל שנה מאז. בפעם האחרונה, בחודש נובמבר, קיבלתי את הרס"ל.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בן-שושן אגב, התפרץ פעם אחת לכביש וכמעט מצא עצמו עם סימני הצמיגים שלי על המצח שלו. מסתבר שהוא אוהב לצאת לג'וגינג בערבים.

פורסם

סיקרנתם אותי.

הלכתי לבדוק את הצו האחרון שקיבלתי (לפני חודשיים או משהו כזה)

עדיין מופיע בו סמ"ר.

למרות שהשתחררתי ב 95..

בושה וחרפה למדינת ישראל. אני הולך מחר לרמטכ"ל.

פורסם

אגב, חוץ מההפתעה הנעימה שציפתה לי הבוקר בחשבון הבנק, קיבלתי גם כרטיס של משרת מילואים פעיל. הכרטיס גם נותן חברות חינם במועדון "בהצדעה". אתמול בדקתי קצת את האתר שלהם, והאמת היא שיש שם כמה הצעות די מעניינות. שווה בדיקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...