Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

My 2 cents:

מאז השחרור מסדיר עשיתי בסביבות 70 ימי מילואים

מצ"ב טופס שחרור שקיבלתי היום

מזל טוב

איחלתי לחייל בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אודה לכל מי שהצליח להבין מתי סוף סוף אועלה בדרגה (ואפסיק לברוח מהרס"ר שמתעצבן בכל פעם מחדש לראות אותי עם דרגת סמ"ר לא תקנית), אני כבר הרמתי ידיים.

במיוחד כאשר מדובר ברס"ר של בה"ד 15...:lol:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

איזה רס"ר מדבר איתך בכלל שאתה במילואים?

נגמר הגנון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לכל המתעניינים לגבי הדרגה: המילואים שלי הם בתפקיד הדרכתי מול חניכים ונהוג שהסגל הולך עם דרגות. גם מילואימניקים.

גם כשהדרכתי צוערים בקורס קצינים לא הלכתי עם דרגות כמילואימניק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צוערים לא צריכים דרגה בשביל להבין שמולם ניצבת סמכות.

חילים חדשים, עדיין מרחפת מעלייהם ה"עוצמה" שבדרגה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
קצת רקע עלי: השתחררתי מהצבא אי שם ב-04', כשהייתי עוד צעיר ויפה, בדרגת סמ"ר. מאז ועד היום הספקתי לצבור כ-143 ימ"מים, בהנחה שלא טעיתי בספירה.

תהיתי לגבי מועד קבלת הרס"ל. ככלות הכל, את הסמ"ר קיבלתי כחצי שנה טרם שחרורי וכמות הימ"מים שצברתי היא בהחלט חריגה, בהתחשב בכך שאינני קצין או טייס.

במהלך חיפושיי אחר מידע, מצאתי גם את הדבר הבא: http://www.aka.idf.il/kamlar/klali/default.asp?catId=43334&docId=46143

מכל שטפון המידע הזה לא ממש הצלחתי להבין מתי אני מקבל את הסיטרואן.

אודה לכל מי שהצליח להבין מתי סוף סוף אועלה בדרגה (ואפסיק לברוח מהרס"ר שמתעצבן בכל פעם מחדש לראות אותי עם דרגת סמ"ר לא תקנית), אני כבר הרמתי ידיים.

לדעתי בפעם הבאה שתבוא למילואים, כלומר בשבוע הבא

תקבל ישירות 3 פלאפלים וחצי שווארמה כפיצוי

רכב צמוד ונהג עד סוף החיים

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אני מחכה לזה גם האמת, כל הטפסים שהסתכלתי הם מ2009, מה גם שפעם אחרונה ששוחחתי עם הקישור שלי בטלפון הם אמרו שהסכומים גדלו ואז הגיעה ההודעה שהעלתם שאולי לא משלמים.

לא ארצה לחכות סתם ל1/5 ואז להיווכח שלא קיבלתי כלום מביטוח לאומי :roll:

עד שהמדינה הזאת נותנת לי משהו וזה לא ז*ן

Confidence In Motion

פורסם
מה יש מישהו ששם את הסיטרואן על מדי ב' במילואים ,זה לא קצת פאדיחות?

אני בא למילואים עם סיטרואן, זה נחשב?

file.php?n=900&w=o

נ.ב. אאל"ט, רס"ל מקבלים אחרי 150 ימי מילואים. אני איכשהו קיבלתי כשהייתי משוחרר מסדיר ארבע וחצי שנים (מ-2005).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...