Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב חדש/תצוגה ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש וקיבלתי אותו היום (לא רלוונטי איזה רכב), משהו לא מסתדר לי ואני מבקש את עזרתכם משום שאני רוצה לאמת את חששותיי.

כשרכשתי את הרכב והתמקחתי על המחיר נציג המכירות ניסה לדחוף לי במחיר שרציתי רכב מתצוגה מסניף אחר.

בסוף העסקה נסגרה על רכב חדש לגמרי.

היום כשאספתי את הרכב הבחנתי שאין ניילונים על המושבים וכי מיכל הדלק 60% מלא על הצג מורא 15 ק"מ , ע"פ מירב ידיעתי רכב חדש מגיע עם טנק דלק כמעט ריק, הגעתי הביתה והבחנתי בתקלה באזעקה/נעילה מרכזית.

האם ישנה אפשרות שבכל זאת קיבלתי את רכב התצוגה ?

העניין מעלה לי את הדופק והוריד בראש בולט עקב כך, מה לעשות ? כבר לרוץ למוסך בעניין האזעקה ?

האם אני סתם פרנואיד ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

חלק מהיבואנים מורידים את הניילונים לפני המסירה, קח בחשבון שיש לך 15 ק''מ במונה, ומצד שני 60% דלק, ככה שאין סיכוי שמילאו את המיכל עד הסוף פעם אחת, החסרונות של רכב תצוגה אמורים דווקא להתבטא בפגיעות חיצוניות ולאו דווקא מכניות כמו למשל שריטות בדשבורד סימני שימוש למיניהם על הדלתות, וכו'. אם לא מצאת את הסימנים האלה אני חושב שהכי פשוט זה לגשת לסוכנות ולהעיר להם על התקלה שנתקלת בה וזהו.

תתחדש על הרכב.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני קיבלתי שתי מאזדות 3 עם כמות דלק זהה של 15 ליטר +-.

ועם קילומטרז' שונה של 6.4 ק"מ ו45.4 ק"מ.

הרבה נליונים לא היו על הרכבים, רק בסוככי שמש.

 

לדעתי, פשוט תיגש לסוכנות שממנה אתה חושש שהביאו לך את הרכב ותשאל בתמיהה את אחד הסוכנים:

"תגיד, לא היה לכם פה לא מזמן רכב X בצבע Y??"

Polo 2012

×
×
  • תוכן חדש...