Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יוצא לי מהמזגן ריח של נבלה. הבנתי שיתכן שהפילטר נרטב או שמתה לי חתולה במנוע. לא מצאתי שרידי חתולה, ואני תוהה אם פילטר רטוב יכול להתייבש ואז הריח עובר או שצריכים להחליף אותו. אם כן, כמה עולה כזה דבר?

בנוגע לאוויר בגלגלים- עד כמה זה נכון שגלגלים מלאים אוויר חוסכים בדלק? האם החיסכון הוא מזערי או שמדובר במשהו יאה?

תודה לעונים.

פורסם

מסנן מזגן צריך להחליך בכל מקרה כל תקופה קבועה (מופיעה בספר טיפולים של היבואן/יצרן). השאלה היא האם ברכבך יש כזה מסנן? לא בכל הרכבים יש.

ניתן לרענן את המערכת את תרסיסים יעודיים לכך.

לגבי הצמיגים: יש לנפח אוויר ע"פ הוראות היצרן. מילוי יתר גם כן מסוכן שכן הוא מקטין את אחיזת הצמיג עם הכביש.

פורסם

מקור הריח יכול להיות בקטריות שהתפתחו במערכת המיזוג.

כמובן שיש פילטר למזגן במכוניתך. הגישה לפילטר המזגן פשוטה מאד וניתן להחליפו לבד. מחירו כ-100 ש"ח אם אינני טועה.

בצע חיפוש בפורום ותמצא הוראות החלפה.

ראה הנחיות כלליות בלינק

http://www.ehow.com/how_2073997_get-rid-car-ac-odor.html

רק עכשיו שמתי לב לשם, its a she.

פורסם

שלום

כיים רימון מזגן לניכוי וחיטוי של טעלות,כמו שהמרו מקור הבעייה הם בקטריאות מיישמים את הטיפול די קל פעמיים בשנה.

פורסם

תודה,

אני אכן נקבה, ולכן לא נראה לי שאני אסתדר בלהחליף לבד. אין לי מושג אפילו איפה נמצא המזגן ביחס לרכב. חשבתי שזה נובע מנוזל ניקוי שמשות שנשפך לי לצדדים כשמילאתי את המיכל ברכב, אבל אם אתם אומרים שמחליפים פעמיים בשנה, כנראה זה זה. העיקר שזה לא נובע מקרביים של חתול מת.

פורסם
שלום

כיים רימון מזגן לניכוי וחיטוי של טעלות,כמו שהמרו מקור הבעייה הם בקטריאות מיישמים את הטיפול די קל פעמיים בשנה.

מה זה רימון מזגן, איפה קונים ואיך עושים? שמעתי פעם שאפשר להוסיף למערכת ריח מבושם דרך ריסוס באחד הפתחיםת נכון? אגב אצלי מדובר ב C5, אומנם אין ריח רע אך כדי לדעת.

פורסם

לאבא שלי גם היה ריח של נבלה ברכב ובסוף התגלה שציפור מתה מאחורי הגריל, תבדקי שזאת לא יונה

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

בטי,

יש בארץ מכונאיות מטוסים וגם טייסות. אל תזלזלי בבנות מינך.

החלפת פילטר אוויר יוכל לבצע כל מכונאי או מי שיש לו שתי ידיים טובות. ב- C3 הפילטר נמצא בצד הימני של סף השמשה הקדמית (צד שמאל כשפנייך אל הרכב כשמכסה המנוע פתוח). המכסה של פתח הגישה למסנן סגור בברגים. יש לשים לב בעת הוצאת הפילטר כיצד הוא מותקן (יש לו "כנפיים") ולהתקין את הפילטר החדש באותו אופן.

בניגוד לממליצים לרסס בבשמים, אני מציע שתחפשי חומר המנטרל בקטריות. אפשר למצוא כזה גם באוטו דיפו או אצל מי שמטפל במזגנים. את החומר מרססים לפתח היניקה של המזגן (זה אותו פתח בו מותקן הפילטר). יש לרסס כשהמאוורר פועל בעצמה מירבית והמזגן כבוי . בצעי חיפוש - יש שרשור בנושא בפורום.

• תוכן חדש...