Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט גרנדה פונטו 2008 , עבדה 2 שנים בלי ביעה , פתאום הפסיקה להניה. לקחתי אותה למוסך של היבואן לא הצליחו לאתר את התקלה וימיים לאחר יומיים אמרו לי שקנירה המחשב שנותן מתח של הצתא השתבש וצריך להחליף את כל המחשב של הרכב. העם זה הגיוני שלאוטו די חדש פתאום מתכלכל חלק קו חשוב? מה הוא הסכום הנורמלי שתיקון כזה אמור לעלות?

פורסם

מה אמור לעניין אותך עלות התיקון? האוטו לא באחריות? אם אני לא טועה בפיאט זה 3 שנים אחריות.

תן להם לשבור את הראש, יכול לקרות לכולם. בשביל זה האחריות.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הפונטו שלי, כאשר מת לה המצבר, הפסיקה להניע... מחשב רכב זה לא בדיוק חלק "מועד"

ולכן הייתי מנסה לקבל חוו"ד נוספת - הכל בהנחה שאין אחריות לרכב.

פורסם

אין אחריות לרכב - בגרנדה פונטו האחריות היא לשנתיים, ומכיוון שהוא רשם: "עבדה שנתיים בלי בעיה" ניתן להבין שהסתיימה האחריות.

מניסיוני אני יכול לספר שלא כל המוסכים של פיאט מקצועיים, לכן קח את הרכב למוסך אחר. מה אמרו לך בכל זאת במוסך, שאין ניצוץ? בדקו בכלל זרימת דלק? האם ברכב מותקנת קודנית ו/או אזעקה עם ניתוקי מנוע? האם יש סטארטר בכלל?

פורסם

obender תשתדל לעדכן אותנו לגבי התקלה, אני מתלבט לרכוש בחודשים הקרובים פונטו גרנדה ומעניין אותי איך התקלה שלך תסתיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...