Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך קצת עזרה עם קנייה משם (אני עדיין לא בשלבי קנייה אני רק רוצה לדעת כמה זה יעלה ומה הפרוצדורה)

אני צריך עזרה ממישהו שכבר קנה משם, כמה עולה משלוח כמה עולה מכס מה אני צריך לעשות כדי לשחרר ממכס איך הכל הולך אני צריך הסבר מ-א' עד ת' כי אני לא קונה דברים מחו"ל סתם שיתקעו לי בדרך,ובכללי אתם ממליצים לקנות משם ? יש דברים משתלמים ?

לדוגמא אני רוצה לקנות את המונו בלוק הזה: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=267-636

כמה יעלה לי המגבר הזה כולל הכל משלוח מכס וכל שאר הדברים שאני לא יודע.

הבנתי שמשלוח מעל 100דולר אצלם חינם זה נכון?

תודה רבה לעוזרים !!

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

לא חושב שמשתלם להזמין משם משהו לארץ

הם שולחים עם פדקס , מינימום הזמנה 50 דולר

הבעייה העיקרית היא פדקס שמחיר המשלוח שלהם גבוה , וסיכויי התפיסה במכס הם כמעט אבסולוטיים בנוסף יש לך עמלות שחרור ממכס וכל מיני שטויות שהם מוסיפים כחברת שילוח

החינם מעל 100 דולר זה רק לארה"ב

לגבי כמה יעלה המשלוח הספיציפי שאתה מדבר עליו?

תרשם , תעשה checkout ותראה בדיוק

( בדקתי לך לגבי מה שהבאת לדוגמא ומשלוח יעלה 70 דולר )

לדעתי , אם יש לך מישהו שאתה מכיר בארה"ב שווה לשלוח אליו ושיארוז לך מחדש וישלח לך במשלוח הכי פשוט לארץ

ככה הסיכויים שיתפס במכס נמוכים מאוד ( דרך usps אוויר רגיל עם הצהרה מתחת ל50 דולר )

אחרת לא נראה לי ששווה להזמין משם משהו לארץ

אולי דרך madisound

ויש גם מציאות באיביי

שווי המיסים שתצטרך לשלם על חבילה מעל 50 דולר הוא 34 אחוז משווי החבילה + המשלוח

אם יש לך עוד שאלות לגבי זה אני ממליץ לך לעשות קודם חיפוש כי ענינו פה הרבה פעמים על זה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

+100, USPS זה הדרך היחידה למשלוח לישראל.

היום שחררתי חבילה בשווי 150$. בטעות הבאתי מסמכים של חבילה אחרת, זוג רמקולים שקניתי לפי יחידה, כל אחד 44$. סה"כ כולל משלוח לרמקולים היה 120$, אך הבחורה שבדקה את המסמכים ראתה רק 44$, אז זה מה שהיה רשמה, ולא הייתי צריך לשלם כלום :) לאחר שקיבלתי את החבילה גיליתי שזו לא ממש אותה חבילה שהבאתי עליה את המסמכים :)

אך לפעמים הם גם גנבים, כשמדובר על EMS - הם לוקחים את המכס המקסימלי מסכום מלא (כולל משלוח), ומוסיפים על הסכום גם אגרה של 100-180ש"ח על "שחרור מכס". בנוסף לעמלה הם באדיבות ממליצים לשחרר את החבילה בעצמם תמורת סכום סימלי של 150ש"ח.

USPS ALL THE WAY

[under construction]

פורסם

יש מצב שאתה מארגן לי קבלה על 44$ ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

יש מצב אולי שתיצור קשר עם המוכר ושהוא יעשה לך devalue למתחת ל50 דולר במקום??? חשבת על זה? :-D

רק תדאג שהם יכניסו לתוך המשלוח את הקבלה שמצהירה על ערך נמוך יותר - לא כל אחד אפרופו יסכים לעשות את זה עבורך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על חלקי מחשב לא לוקחים מכס

אבל על כל השאר כן - אם יהיה מתחת ל50 דולר מחיר כולל - אין מכס...

הבעיה היא שבארץ הזו גונבים ברשיון וכשאני הצהרתי על כך שהמסך טאצ' XENARC שרכשתי ב400 דולר כולל משלוח הוא אביזר מחשב - הם עדיין הכריחו אותי לשלם מכס!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכס או מע"מ?

כי מע"מ אתה עדיין אמור לשלם..

חוץ מזה זה מסך נשלף - לא משהו ממש ביתי

על מסך טאצ' רגיל לא היית משלם מכס

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אז אם אני לא מצליח להשיג קבלה של פחות מ50 דולר לא משתלם לקנות מהם ?

כי אני מחפש פתרון לסאב שלי שעכשיו נמצא בגישור על 4 ערוצים ואני רוצה להוסיף אחוריים

חשבתי אולי לקנות 2 ערוצים נוסף לאחוריים ולהשאיר את הסאב והקומפוננט איך שהם.

מה אתם חושבים על המגבר הזה לאחוריים הוא עולה גרושים:http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=267-806

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

א.חנות רשמית ( לא ספק wholsale או משהו ) לרוב לא תסכים לרשום לך ערך פחות מהערך המקורי

parts-express בטוח לא ( ביררתי בעבר )

במיוחד חברות ששולחות עם חברות שילוח פרטיות כמו פדקס , ups וכו' - זה הביטוח שלהם במקרה והחבילה נאבדת..

ב.זה שתצהיר על פחות מ50 דולר לא מבטיח לך כלום

אם זה נראה להם חשוד הם יבקשו קבלה , ויכול להיות שגם יקנסו אותך על נסיון מרמה ( פי 2 מהמכס המקורי שהיית אמור לשלם )

ג.מגבר כזה אתה יכול להשיג בארץ

אני לא רואה טעם לקנות כזה זבל מחו"ל

אתה לא חוסך כלום..

• תוכן חדש...