Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על רדיו-דיסק של פנסוניק שתפס את צומת ליבי לאחרונה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CQC7303W&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

אשמח אם תתייחסו למפרט הטכני שלו,טוב לא טוב,איך החברה עצמה?

אני לא מבין גדול אבל שמעתי שפנסוניק לא רעים בכלל במוצרי אודיו למינהם.

תודה לעוזרים

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

לא מכיר את דגם ספציפית אבל אני יכול להגיד לך שיש לי ניסיון עם דגם בסיסי מאוד ופשוט של פנסוניק ומאוד מרוצה ממנו למרות רמתו הבסיסית. איכות סאונד טובה מאוד ! (כמובן בהשוואה למחירו).

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

היי,

שמע אני האחרון שיטען להבנה בתחום,

ואולי הדעה שלי לא עוזרת,

אבל אני יודע להגיד לך שלפי הנתונים שקראתי, המערכת שיש לי מתעלה על הפנסוניק המדובר, והיא בת כמעט שנתיים

ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה, בעבר היה לי פנסוניק (ממש מזמן) והיא היתה בסדר, אבל הקנווד שיש לי כרגע פשוט בליגה אחרת.

רשום - טכנולוגיית קנווד אוריגינלית - מדוע לא ללכת כבר על מוצר קנווד וזהו?

ו" לשיפור הסאונד באבוד בתדרים גבוהים"

בתור אחד שמבין טיפה בצליל דיגיטלי זה נשמע כמו חרטוט שנועד לעשות רושם יפה ותו לא.

ולמה בעצם? על רגל אחת, כיווץ צליל דיגיטלי מתבצע על ידי הסרה של תדרים, אך לאו דווקה תדרים גבוהים אלא תדרים שעל פי ניתוח האוזן האנושית לא תשים לב שהם שם או שפחות תשים לב. לדוגמא - תדר שקיים תדר אחר קרוב אליו בעל עוצמה גדולה בהרבה.

ומה שקורה, מידע שמוסר- או אצלנו, תדרים שמוסרים - לא ניתן לעולם "לייצר" אותו מחדש. הוא פשוט אובד. תחשוב שיש לך משפט בסינית, ותחשוב שמישהו מחק לך חלק מהמילים, ואתה לא מבין סינית. יש לך עכשיו משפט קצר יותר! יש לך סיכוי בעולם לנחש את המילים שירדו? בחיים לא! אולי, אם היית מבין סינית, היה לך סיכוי. אבל המחשב או במקרה זה המערכת, מבינה במוזיקה בדיוק כמו שאתה מבין סינית. אז איך היא תשחזר תדרים שהוסרו? הדבר היחיד שניתן לבצע זה להגביר את התדרים שלא הוסרו, אבל זה כבר עבודה בעיניים, או באוזניים, וזה ממש לא יתרום כלום לאיכות כמובן.

זה מה שיש לי:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=kdc-mp735u

ובמה היא טובה יותר - המסך הינו גם מה שנקרא Dot Matrix אבל צבעוני בעל 64 צבעים (אם כבר - אז כבר)

ומה זה נותן? קודם כל יש גרפיקה יפה כמו במסך מחשב ולא אוסף קווים מצ'וקמקים שרצים מצד לצד, ודבר שני ניתן להציג עד 3 שורות של טקסט בו זמנית בפונט אנגלי יפה וקריא.

כל זה נכון גם עבור dot matrix שאינו צבעוני, אך תחשוב על ההבדל בין מסך מחשב בצבע בודד (ירוק) של לפני 30 שנה ומסך צבעוני.

דבר שני תמיכה בUSB זה פשוט פלוס אדיר שחבל על הזמן. במקום לצרוב דיסק אחד של 120 שירים... ואז עוד אחד... ועוד אחד... ובסוף ניהיית לך באוטו ערימה... אתה שם התקן זכרון וסוגר עניין. המערכת אצלי עוד מעט שנתיים והיא ראתה אולי 3 או 4 דיסקים בכל הזמן הזה - שחברים הביאו, לא אני צרבתי. כרגע יושב שם דיסק קשיח קטן (1.3 אינץ', המערכת מספקת לו מספיק זרם) בנפח 30 גיגה שזה מעל 4000 שירים. לוקח למערכת "להתניע" - לקרוא את מבנה התיקיות 20 שניות מדוד מרגע תחילת הקראיה ועד שהיא מתחילה לנגן (הדיסק מלא כמעט עד הסוף)

וזהו בערך - לשיקולך.

פורסם

תשמע, צבעוני לא צבעוני זה ממש לא מעניין אותי,בוא נשים את העניין בצד

כנ''ל גם לגבי USB ,אלה פיצ'רים שממש לא מעניינים אותי.

חוץ מזה,שים לב להבדלים במחיר.

+ אין לי שומדבר נגד המערכת שלך אבל אני לא אקנה מוצרים של קנווד מניסיון מר איתם.

השאלה כאן לגבי המפרט עצמו,טוב לא טוב,חלש לא חלש.

+ שאלה נוספת

מה דעתכם על מוצרים של MTX (סאב,קומפוננט 6.5 לא דברים אחרים).

תודה לעונים.

עריכה:

בקשר ל''טכנולוגית קנווד אורגינלית'',שלחתי אימייל ,לפני כמה דקות קיבלתי תשובה,זאת טעות במודעה.

זה אתר ראשוני של החנות לכן הכל שם מבולגן ופרימיטיבי.

פורסם

אוקיי, בקשר לצבעוני - לא צבעוני, באמת כל אחד וההעדפה שלו, אני חשבתי שזה אולי יעניין כי כבר הלכת על מוצר שיש בו מסך Dot Matrix.

זה שUSB לא מעניין אותך לאומת זאת די מפליא אותי אבל שיהיה.

בכל אופן אני לא רואה כאן שום דבר מיוחד וסלח לי שאני לא מתרשם מהמילים "מהפכני בעל איכויות שמע גבוהות במיוחד"

אבל שוב אני לא מבין גדול בתחום בכלל ובמחירים בפרט ויכול ליהיות שיבוא מישהו שבאמת מבין ויחלוק עלי - במקרה זה שכח את כל מה שאני אומר ותקשיב לו.

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות ניסים,נמתין למישהו בעל ידע רחב יותר משלך ושלי,אני רוצה לקבל תשובה מפורטת יותר.

לילה טוב לך. :wink:

פורסם

יש כאן כל כך הרבה אנשים בעלי ידע די מקצועי ואף אחד לא מוכן להביע דעה?

אולי בכל זאת?

שוב,המון תודה למגיבים.

פורסם

אצלי מורכב הרדיו דיסק שאתה מתעניין בוא:7303 רדיו דיסק ברמה גבוהה יחסית,לפי דעתי מבחינת צליל הרבה יותר טוב מהפיוניר תצוגות וכו' ואני אומר את זה רק לפי דעה אישית ומנסיון אישי. שלל אופציות של כיוונים איכות ברמה גבוהה חיתוכים מכל הסוגים 5וולט למגבר אתה מוזמן לבוא להיתרשם.

bmw-530i 3.0L

פורסם

נחמד לשמוע חוות דעת ממישהו שבאמת משתמש במוצר,

יש לי הצעה מאוד טובה למכשיר,ב480ש''ח,חדש לגמרי עדיין עם הניילון עליו+ שנה אחריות,

מה דעתך?

ואיך הוא מבחינת התקנה,מסורבל או כמו כל רדיו דיסק,לדעתך בתור אחד בעל ידע די בסיסי אני אוכל להתקין בכוחות עצמי?

תודה רבה על התגובה.

פורסם

אוקי מצוין תודה

מה בקשר לשאלה השניה שלי,איך MTX? חברה איכותית,שווה לקנות?

מוכרים ליד הבית שלי זוג קומפוננט 6.5 ב250ש''ח,חלק שמעתי אומרים שזאת חברה על הפנים,חלק אמרים חברה טובה וזולה,

מה דעתכם?

פורסם

יש לי נסיון לא גדול עם הפנסוניק, במחיר של 480 ש"ח הוא שווה מאד לדעתי, מכשיר טוב בסך הכל שלא נופל באיכות השמע מפיוניר וקנווד המתחרים שמחירם כפול. למרות שהוא מרגיש יותר זול במראה ובחומרים מפיוניר. אבל אל תשכח שאתה מקבל אותו במחיר מצויין אז לך על זה.

• תוכן חדש...