Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי איתר כמה תמונות ברשת של איזה ילד ערס שהיה הכי ישראלי שיש וציפצף על כולם בתערוכת אוטומוטור האחרונה.

בתמונה הראשונה ניתן לראות אותו חוטף צעקות מהדוגמנית אחרי שהתיישב בGTR

לאחר מכן הוא עבר לאיזור האספנות ורואים את פרנקוס עוד רגע בועט לו בתחת :)

"ENJOY"

127050754972.jpg

127050767299.jpg

127050773296.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיע הזמן שדבר כזה יגרור מידית שני מאבטחים שגוררים אותו החוצה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפעמים אתם מגעילים אותי.

ישר מתנפלים על הבן אדם, בלי לברר קצת עובדות.

אז לידיעתכם הבחור חולה, יש לו אדיואטיזם, מחלה קשה המשלבת בין רמת בגרות של אוטיסט והתנהגות של אדיוט.

לתרומות ניתן לפנות למועדון ה5. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתמונה הראשונה ניתן לראות אותו חוטף צעקות מהדוגמנית אחרי שהתיישב בGTR

לאחר מכן הוא עבר לאיזור האספנות ורואים את פרנקוס עוד רגע בועט לו בתחת :)

מזל שציינת באיזו תמונה מופיע פרנקוס ובאיזו מופיעה הדוגמנית.

כמעט והתבלבלתי. בכל זאת, שניהם לבושים בלבן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יפה לצחוק על אנשים כאלה.

עכשיו הם מצטלמים במכוניות שאסור להם, אחר כך הם יושבים לך באוטו ומספרים לך שהם חברים של הקוסם ויום יבוא והם יקימו אתר, משהו שישלב בתוכו את המילה טורבו, יספרו לאנשים שזה האתר המוביל במדינה לרבי יוקרה ויתחילו להזמין אותם להשקות.

הישמרו במקלדיתכם...

פורסם

אגב, התמונה הראשונה באמת תפסה שוט אדיר - ממש רואים את התסכול של הדוגמנית כשהיא אומרת לו משהו בסגנון "אתה לא מבין שאסור לך לשבת כאן?" והוא עונה לה "מה הקטע שלך? תני דקה לראות ת'אוטו!"

מה שכן, תראו איזה יופי הוא התאים את הצבע של המשקפיים לחולצה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא יפה לצחוק על אנשים כאלה.

עכשיו הם מצטלמים במכוניות שאסור להם, אחר כך הם יושבים לך באוטו ומספרים לך שהם חברים של הקוסם ויום יבוא והם יקימו אתר, משהו שישלב בתוכו את המילה טורבו, יספרו לאנשים שזה האתר המוביל במדינה לרבי יוקרה ויתחילו להזמין אותם להשקות.

הישמרו במקלדיתכם...

סעמק איתך שלומי, בדיוק ישבתי אצל לקוח ועשיתי קולות של עובד קשה, ועכשיו אני צריך להסביר למה אני משפריץ ניטים מרוב צחוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ילד לא ילד עם כיפה בלי כיפה, מתנהג כמו אידיוט ושם זין על רכוש של אחרים - החוצה, בלי שאלות.

אני נזכר באירוע סוף הקיץ של מועדון ה 5, שקבוצת סמי חרדים עם כיפה החליטו לעשות לוולבו שלי מבחני ריסוק א-לה- NCAP.

קבוצה אחת הסתערה על הדלתות תוך קריאות "בוא הנה זלמן, תראה איזה פח עבה יש לה", קבוצה שנייה בעטה בגלגלים תוך קריאות " פעם היו עושים טיירים טיירים, לא כמו היום" ואילו הקבוצה השלישית החליטה לתת לילדים לעשות "הנהן הנהן" ליד ההגה..

נשמע הזוי, אבל אמיתי בהחלט.

אגב, לדביל שפרנקוס רדף אחריו אין מיכנסיים נורמאליות?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לי זה נראה יותר כמו

"אחותי, מה קרה? כו-לה מה??!..."

-"אם אני אחותך, דבר איתי בבית."

תמונה 2:

"בואנה, צלם את הגוש שדפקתי, תראה ת'גודל שלו, וואי נראה כמו אוטו..."

תמונה 3:

(תמונה 3 תפסה את המקצוע לעתיד של הבחור: שוטף מכוניות. כאן הוא נראה הרגע נדיר של האנטיתזה של המקצוע: מלכלך מכוניות).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...